ZOOM OUT #7 – MISLUKTE DIY’S #3 - LoisLorinde.nl
26026
post-template-default,single,single-post,postid-26026,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

ZOOM OUT #7 – MISLUKTE DIY’S #3

misluktediys

Happy Friday DIYday! Het is weer zover, er zijn weer een aantal DIY’s mislukt. Nu valt de misluktheid eigenlijk wel mee, maar ik vond het niet blogwaardig genoeg. Benieuwd over welke projectjes ik het heb? Lees dan snel verder!

BOOMSTAM KRABPAAL

Mijn vriend stuurde mij deze Buzzfeed video waarin ze lieten zien hoe je een boomstam krabpaal maakt voor je kat. Helaas bleek het meer werk dan ik dacht. Ik had veel te weinig karton voor een dikke boomstam en heb het halverwege opgegeven. Bloempje en Elfje moeten het maar doen met de echte bomen in de tuin.

GALAXY ARMBANDEN

Weet je nog dat ik galaxy kralen bestelde op eBay? Met die kralen maakte ik deze armbanden. Ik vind ze wel leuk, maar toch iets te saai voor een volledige blogpost. Nu ben ik opzoek naar een nieuwe DIY met deze toffe kralen.

REGENBOOG PIZZA

Een tijdje geleden maakte ik deze regenboog pizza! De bodem was iets te dik en de regenboog zag er minder fancy uit dan gehoopt. Oh, en ik had geen geraspte kaas. Het GIFje is trouwens wel goed gelukt, hahaha.

REGENBOOG PAPIER

Het plan was om een 2.0 versie te maken van het regenboog papier.. En toen werd het meer een 0.0001. Tsja, dan niet. Het was wel weer erg vermakelijk om te doen.

SIERADEN HANGER

Ik had een heel tof idee voor een blauwe sieraden hanger met gouden details. Totdat de verf niet goed wilde hechten, de hanger niet recht wilde hangen en het totaalplaatje niet mooi werd. Daarna heb ik nog iets geprobeerd met een lijst, maar dat werd ‘m ook niet. Jammer maar helaas.

Welk recept/DIY is er bij jou wel eens mislukt?

liefsloisje

8 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 06:37h, 17 juni Beantwoorden

  De armbanden zijn erg mooi!
  Ben zo benieuwd wat je van zal gaan maken…..
  Fijn om te zien dat ook niet altijd alle diy’s die men maakt 100% lukt.

  Xoxo

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:30h, 17 juni Beantwoorden

   Dank je wel! Ik zat te denken aan een moderne galaxy dromenvanger, ik hoop dat dat wel lukt!

 • sammie
  Geplaatst op 11:15h, 17 juni Beantwoorden

  Wat grappig die regenboog pizza, om te zien dan. Lijkt me niet heel lekker, komt vooral omdat ik altijd dezelfde dingen op mijn pizza doe :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:31h, 17 juni Beantwoorden

   Haha, dan wordt het inderdaad lastig. Ik gooi er altijd allerlei verschillende groenten op :D

 • Linda
  Geplaatst op 16:06h, 17 juni Beantwoorden

  Wat leuk dat je dit ook laat zien. Vind de armbanden erg leuk, ben dan ook benieuwd wat je er van gaat maken. Ik vind het regenboog papier heel erg leuk, maak je dat met inkt? Je maakt me erg benieuwd naar de sierraden hanger :-).
  Ik was voor de kerst bezig met papier en wilde een soort van krans maken. Helemaal goed ging het niet, maar ik denk wel te weten waarom het niet lukte, als ik weer fit ben ga ik er mee aan de slag. :-)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:34h, 17 juni Beantwoorden

   Dank je wel!! Ik zit nu te denken aan een moderne galaxy dromenvanger. Hopelijk lukt pakt dit idee beter uit, haha.
   Het regenboogpapier is gemaakt met doorzichtige nagellak en zwart papier. Ik deed de DIY namelijk al eerder: https://www.loislorinde.nl/diy-rainbow-paper/

   Oh, ik hoop dat je je snel weer fit voelt! En dat het dan lukt om het voor deze kerst af te hebben :)

 • Dinja
  Geplaatst op 19:58h, 17 juni Beantwoorden

  Jammer dat sommige projectjes een beetje zijn mislukt. De armbandjes vind ik wel heel leuk geworden hoor :D
  En misschien moet je maar eens karton verzamelen voor die boomstronk ;)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 21:37h, 17 juni Beantwoorden

   Dank je wel, Dinja! Jaa, ze zijn best leuk! Maar ik vond ze net niet bijzonder genoeg. En ik moet inderdaad meer geduld hebben en karton sparen, haha!

Geef een reactie