ZOOM OUT #3 - MISLUKTE DIY'S - LoisLorinde.nl
21292
post-template-default,single,single-post,postid-21292,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

ZOOM OUT #3 – MISLUKTE DIY’S

okt14

Happy Friday DIYday! Vandaag even wat anders. Op mijn blog zoom je in op mijn leven, wat ik koop en wat ik maak. Maar het grootste deel van mijn leven vindt daarbuiten plaats. Tijd om weer een beetje om een beetje uit te zoomen! Vandaag zoomen we uit op de DIY’s. Want, echt waar, die gaan niet altijd even goed. Benieuwd naar mijn mislukte DIY’s? Lees snel verder voor de derde editie van Zoom Out!

zoomout1

CITRUS STEMPEL

Een paar weken geleden deelde ik de simpelste DIY om zelf stempels te maken van gummen. Mijn eerste poging was een citrus stempel. Dit duurde mij te lang en ik begon al verkeerd.

zoomout3

BOHEMIAN WATTES

Ook de zelfgemaakte bohemian lanters gingen niet in één keer goed. Oké, deze is nog best goed gelukt, maar ik vond de andere potjes toch mooier. En Kwalianus doet een dansje.

FRUITY SANTA FACE

Niet alleen DIY’s, maar ook recepten mislukken wel eens. Stiekem zelfs vaker omdat ik altijd maar wat ingrediënten bij elkaar gooi en kijk of het wat wordt. Dit zijn de fruit kerstmannetjes die in december online zullen komen. En toen ik ze gezichtjes wilde geven ging het een beetje mis.. Ik vind ze zelfs een beetje eng.

diy

CANDLE COSY

Ook was ik van plan om een geweldige candle cosy te maken in de vorm van een sneeuwpop met knopen en sjaal. Helaas was het een grote chaos en viel mijn hele stof uit elkaar. En ja, dan geef ik het al iets te snel op.

mislukt

MACARON DISPLAY

Speciaal voor het driejarig bestaan van mijn blog maakte ik een macaron display in de vorm van een drie. Maar wat jullie niet wisten, is dat er drie macarons gesneuveld zijn. Oh, wat was dat een drama met satéprikkers en piepschuim. Gelukkig was het resultaat wel mooi!

Wat mislukt er bij jou wel eens?


Follow

11 Reactie's
 • Nathalie | insideandout.nl
  Geplaatst op 09:09h, 23 oktober Beantwoorden

  Haha ik vind het wel grappig om te zien ;D Je bohemian wattes vind ik trouwens wel mooi gelukt hoor!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 13:25h, 25 oktober Beantwoorden

   Jaaa, ik vind ‘m ook wel mooi geworden, maar de anderen net wat mooier! Haha! En dank je wel!!

 • de DIY Diva
  Geplaatst op 17:33h, 23 oktober Beantwoorden

  Leuk en herkenbaar, mislukte DIYs… Maar dat is het voordeel van een blog plannen, dan heb je tijd over om het opnieuw te proberen. Ook ik vond je lantaren wel mooi!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 13:30h, 25 oktober Beantwoorden

   Haha, grappig! Plannen blijft altijd een ding bij mij haha

 • Kelly
  Geplaatst op 18:08h, 23 oktober Beantwoorden

  Ah heel leuk om deze kant eens te zien!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 13:32h, 25 oktober Beantwoorden

   Dank je wel! :D

 • chucky1012
  Geplaatst op 07:19h, 25 oktober Beantwoorden

  Fijn om te zien dat niet altijd alles goed gaat.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 13:32h, 25 oktober Beantwoorden

   Haha, niemand is perfect!

 • Anneleen
  Geplaatst op 11:32h, 28 oktober Beantwoorden

  Oh ik vind je bohemian lanters wel goed gelukt!

 • Lesley
  Geplaatst op 09:07h, 12 december Beantwoorden

  Haha leuk dat je ook dit met ons deelt! Je hebt altijd van die mooie DIY’s online. Die van de kerstmannetjes die vandaag online gekomen zijn zijn ook erg gaaf!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 11:30h, 13 december Beantwoorden

   Aaah, dank je wel voor het grote compliment Lesley! Daar doe ik het voor :D

Geef een reactie