ZOOM OUT #1 - ONBEWERKTE FOTO'S - LoisLorinde.nl
20459
post-template-default,single,single-post,postid-20459,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

ZOOM OUT #1 – ONBEWERKTE FOTO’S

zoom

Helaas geen nieuwe DIY deze week, maar wel iets anders leuks. Een nieuw rubriek rubriekje genaamd Zoom Out waarin we uitzoomen op mijn foto’s. Sinds een half jaartje bewerk ik echt elke foto die op mijn blog terecht komt. Ik pas eigenlijk alleen de helderheid aan, omdat dit op mijn kleine camerascherm soms niet goed te zien is. Vandaag laat ik een aantal voor- en na-foto’s zien!

zoomout2
copper1

Zoals je ziet verander ik ook graag de uitsnede. Daar speel ik eigenlijk ook altijd een beetje mee, net zolang tot ik het mooi vind. Dit is een foto van de DIY waarin ik allerlei spullen koper had geverfd. Ben nog steeds erg blij met mijn koperen decoraties!

zoomout3
copper10

Nog een foto uit diezelfde blogpost. Het was zo donker in mijn kamer, maar ik wilde toch graag foto’s maken. Ik heb liever een donkere scherpe foto, dan eentje die perfect belicht maar wel onscherp is. Want met Photoshop kan ik toch de helderheid aanpassen! Ideaal.

zoomout4
lifehack2

Ook weer zo’n foto waarbij het lekker donker was toen ik ‘m maakte. Maar door het aanpassen van de helderheid lijkt het ineens een heerlijke koud drankje op een zonnige dag. Herkennen jullie de foto nog uit het rubriekje I Hacked My Life?

zoomout5
yanks

Een heleboel Yankee Candle. Waarom ik de foto van zo veraf maak? Omdat mijn camera anders niet goed scherp stelt en het achtergrondpapier net wat te klein was. Ja, eigenlijk heb ik een macro lens nodig. Maar dit gaat ook prima. Geld besparen, haha.

zoomout6
festival3

Hier heb ik heel veel ingezoomd omdat het eromheen gewoon een zooitje was. De ingezoomde versie vind ik dan wel weer heel mooi. Het geeft een goed beeld van hoe ik het T-shirt in de bak verf doe. Alle foto’s bewerk ik trouwens met Adobe Photoshop en Photo Impact 11!

Hoe bewerk jij je foto’s?


14 Reactie's
 • Ike
  Geplaatst op 06:37h, 12 juni Beantwoorden

  Handige tips om zeer goede en duidelijke foto’s te maken!

  Xoxo

 • Fiona
  Geplaatst op 08:45h, 12 juni Beantwoorden

  Erg leuk om te zien hoe je te werk gaat!!
  Leerzaam en inspirerend :))) !

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 01:53h, 13 juni Beantwoorden

   Wat leuk om te horen! Dank je wel Fiona!

 • Manon
  Geplaatst op 10:38h, 12 juni Beantwoorden

  Wat een fijne tips!

 • Manon
  Geplaatst op 10:49h, 12 juni Beantwoorden

  Grappig om te zien hoe je dat doet! De eindresultaten mogen er zeker wezen :) Denk dat ik met deze ‘tips’ wel wat kan

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 01:52h, 13 juni Beantwoorden

   Haha, wat grappig! Had het artikel meer gemaakt om te laten zien hoe ik de minder goede foto’s toch gebruik. Tof dat je wat mee kan! :D

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 11:59h, 12 juni Beantwoorden

  Wat inspirerend om te zien hoe je dit doet

 • Deborah
  Geplaatst op 12:04h, 12 juni Beantwoorden

  Wat leuk om dit zo naast elkaar te zien!

 • BySilke
  Geplaatst op 12:22h, 12 juni Beantwoorden

  Wow, supermooi bewerkt allemaal :)

 • Daphne
  Geplaatst op 18:42h, 12 juni Beantwoorden

  Wat leuk om een kijkje achter de schermen te krijgen!

 • jana
  Geplaatst op 20:24h, 12 juni Beantwoorden

  Leuk om te zien :D Het ziet zoveel beter uit vind ik. Veel lichter en duidelijk :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 01:53h, 13 juni Beantwoorden

   Jaaa, dat is de bedoeling haha! :D

 • melissa
  Geplaatst op 23:28h, 12 juni Beantwoorden

  wat leuk om de verschillen te zien! In de toekomst zou ik ook graag werken met photoshop :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 01:54h, 13 juni Beantwoorden

   Zeker een aanrader om Photoshop een keer te proberen! :D

Geef een reactie