YANKEE CANDLE LENTEGEUREN 2016 - LoisLorinde.nl
25371
post-template-default,single,single-post,postid-25371,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

YANKEE CANDLE LENTEGEUREN 2016

yankee-candle-zomer-geuren-1

Jaaa, de Yankee Candle lentegeuren zijn er! De collectie bestaat uit vier warme geuren: Sea Salt & Sage, Riviera Escape, Olive & Thyme en Summer Peach. Dit keer staan ook de geurnoten erbij vermeld. De topnoten, hartnoten en basisnoten geven de verschillende ‘geurlagen’ aan. Zelf ruik ik het er niet altijd in terug, maar het geeft wel een beter idee van een geur. Benieuwd wat ik van de nieuwe geuren vind? Lees dan snel verder!

yankee-candle-zomer-geuren-5

SEA SALT & SAGE

Topnoot: zeezout, bergamot
Hartnoot: zilte lavender, blauwe salie
Basisnoot: witte amber, vetiver (grassoort)

Hmm, deze geur vind ik het minst. Het doet mijn denken aan een gezouten zeep. Ja, een gezouten zeep. De warme kruidige geur van salie en amber maakt het wat lekkerder, maar het is alsnog niet mijn ding.

yankee-candle-zomer-geuren-3

RIVIERA ESCAPE

Topnoot: zeegeur
Hartnoot: bloemengeuren
Basisnoot: zilte zeegras, amber

Ook dit is een geur die ik zelf niet snel zou uitkiezen. Het is een frisse parfum-achtige geur die ik lastig vind om te omschrijven. De bloemen ruik je er ook sterk in terug. Het label vind ik trouwens wel heel erg mooi!

yankee-candle-zomer-geuren-4

OLIVE & THYME

Topnoot: olijf bladeren, citroen, sinaasappel
Hartnoot: tijm
Basisnoot: musk

Dit lijkt er meer op! Olijfolie, frisse tijm en versgeperst citroensap. “Alsof je een keuken binnen loopt waar ze net druk bezig zijn met de kruiden.” zoals een vriendin van mij het zegt. Ik dacht dat ik het misschien te kruidig zou gaan vinden, maar dat is totaal niet het geval. Het is lekker fris en zomers!

yankee-candle-zomer-geuren-2

SUMMER PEACH

Topnoot: Georgia perzik
Hartnoot: zoete perzik
Basisnoot: musk, vanille,

Jaaa, hier ben ik dol op! Een geur van verse zoete rijpe perziken. Ik ruik eigenlijk geen verschil met Juicy Peach, een oude Yankee Candle geur waar ik een large jar van heb. Ik vind het zo jammer dat Juicy Peach niet meer te krijgen is, maar gelukkig maakt Summer Peach dat weer helemaal goed!

yankee-candle-zomer-geuren-1

Yankee Candle votives kosten € 2,60 per stuk en zijn te koop bij verschillende Yankee Candle winkels en webshops, zoals Sensational Home en Yankee Candle Store.

Pssst, morgen komt er een toffe actie online voor geurliefhebbers!
Welke geur zou jij kiezen?

liefsloisje

Follow

9 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 07:27h, 27 april Beantwoorden

  Mooie kleuren!
  Ben er zo benieuwd naar en het is jammer dat de geuren niet door de pc te ruiken zijn ;-)

  Xoxo

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 08:33h, 28 april Beantwoorden

   Haha, kon dat maar!

 • Anne
  Geplaatst op 11:00h, 27 april Beantwoorden

  Ohhh ik wil die summer peach! Die klinkt echt zoooo goed :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 08:34h, 28 april Beantwoorden

   Mijn favoriet! Hij ruikt zo goed als dat het klinkt, vind ik dan, haha!

 • Eva
  Geplaatst op 09:28h, 28 april Beantwoorden

  Wat een leuke geuren! Vooral Summer Peach lijkt me heerlijk :)

 • Linda
  Geplaatst op 11:55h, 28 april Beantwoorden

  Altijd weer leuk om de geur-omschrijving te lezen en dan jouw beleving erbij, die van ‘gezouten zeep’ is meer dan duidelijk ;-), het geeft in ieder geval heel duidelijk aan dat deze niet lekker is. Gelukkig zitten er geuren bij die je wel lekker vind. Ik ben benieuwd naar die laatste twee.

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 15:34h, 07 mei Beantwoorden

  Woepie dit lijken mij wij super heerlijke en ontspannende geuen

 • Jessica J.
  Geplaatst op 15:16h, 25 mei Beantwoorden

  Ik vind Sea Salt & Sage de lekkerste van de vier en heb er een compleet andere geurbeleving bij! Zo zie je maar hoe persoonlijk geur is. :-)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 17:09h, 30 mei Beantwoorden

   Hahaha, grappig dat het bij iedereen zo verschillend is!

Geef een reactie