YANKEE CANDLE SWEET TREATS COLLECTION - LoisLorinde.nl
21585
post-template-default,single,single-post,postid-21585,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

YANKEE CANDLE SWEET TREATS COLLECTION

sweettreats2

Als er een nieuwe Yankee Candle collectie is ben ik er meteen bij. Vooral de foodie geuren in het najaar vind ik vaak ontzettend lekker. Ik keek dan ook erg uit naar deze Sweet Treats collectie van Yankee Candle met de geuren Gingerbread Maple, Cranberry Twist en Vanilla Bourbon. Lees snel verder!

sweettreats3

GINGERBREAD MAPLE

Oef, deze is veel te sterk voor mij. Gingerbread Maple is een hele kruidige geur die mij een klein beetje doet denken aan Eggnog, maar dan sterker en zonder de room. Helaas ruik ik vrij weinig zoetigheid van ‘maple pancakes’ zoals het label wel doet vermoeden. Jammer.

sweettreats4

CRANBERRY TWIST

Een zoete geur van een cranberry dessert met slagroom. Dat is wat ik ruik. Ik vind dit meer een fruitige kerstgeur, dan iets voor het najaar. Lekker, maar niet bijzonder genoeg om er meer van te kopen. Dan ga ik toch liever voor iets anders, vooral omdat ik al zoveel heb, hahaa.

sweettreats5

VANILLA BOURBON

Vanilla Bourbon ruikt zoals Cafe Au Lait had moeten ruiken. Een warme vanille geur met mocha. Een klein beetje Baileys-achtig denk ik. In tegenstelling tot de andere twee geuren zou ik hier wel meer van willen hebben. Want ik ken geen enkele geur die hier echt op lijkt!

sweettreats

Yankee Candle wax tarts kosten € 1,99 per stuk. De Sweet Treats collectie is sinds deze week te koop bij verschillende Yankee Candle winkels en webshops, zoals Sensational Home en Yankee Candle Store.

Welke geur past het beste bij jou?


Follow

3 Reactie's

Geef een reactie