YANKEE CANDLE OUT OF AFRICA COLLECTION + WIN! [GESLOTEN] - LoisLorinde.nl
20978
post-template-default,single,single-post,postid-20978,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

YANKEE CANDLE OUT OF AFRICA COLLECTION + WIN! [GESLOTEN]

outofafrica

Eindelijk is daar mijn review van de nieuwe Out of Africa collectie van Yankee Candle. Het gaat om vier verschillende geuren die geïnspireerd zijn op vier verschillende Afrikaanse landen. Egyptian Musk, Madagascan Orchid, Kilimanjaro Stars en Serengeti Sunset. Wat een prachtige labels!

outofafrica5

EGYPTIAN MUSK

Als eerst probeerde ik de Egyptian Musk. Het is een hele warme geur van muskus, vanillebonen en cederhout. In eerste instantie erg lekker, maar later begon de tart wat zepig te ruiken. Er zit iets in de cederhout geurtjes dat ik een beetje zepig/muffig vind. Je moet er van houden.

outofafrica3

MADAGASCAN ORCHID

Pfoe, deze tart was mij echt te sterk! Het is wel een hele lekkere geur van zomerse orchideeën. Helaas krijg ik al snel hoofdpijn van bloemengeuren. Zelfs als ik maar een kwart van de tart in mijn brandertje doe.

outofafrica4

KILIMANJARO STARS

Kilimanjaro Stars is een frisse geur met mint en patchouli. Een bijzondere combinatie die mij iets te veel doet denken aan een mannenluchtje, en daar houd ik niet zo van. Jammer, want ik – als galaxylover – vind dit label natuurlijk helemaal geweldig. Anders had ik er sowieso een large jar van gekocht.

outofafrica2

SERENGETI SUNSET

En als laatst mijn favoriet van de Out of Africa collectie: Serengeti Sunset. Yankee Candle beschrijft de geur als een combinatie van citrus, lotusbloem en amber. Zelf ruik ik vooral een warme zomerse citrus geur. Het komt hij heel bekend voor, maar kan nog steeds niet benoemen wat het nou is. Ik vind ‘m heerlijk!

winnenafrica

Dat was mijn korte – maar krachtige – mening over de Out of Africa collectie van Yankee Candle. Ben jij nu ook erg benieuwd geworden naar deze nieuwe collectie? Dan heb je nog twee dagen om mee te doen aan de winactie op mijn @Lois.Lights Instagram account. :D

De nieuwe Out of Africa collectie van Yankee Candle bestelde ik bij Kadoshop De Duizendpoot. De Yankee Candle waxtarts kosten daar € 1,79 per stuk.

Heb jij de Out of Africa collectie al geroken?


Follow

6 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 07:11h, 28 juli Beantwoorden

  Wat leuk en ik doe mee!
  Nu het zo herfstachtig weer is zou een heerlijk geurende candle toch fijn zijn om te laten branden.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 20:57h, 28 juli Beantwoorden

   Ja he, leuk dat je mee doet! :D

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 10:09h, 28 juli Beantwoorden

  Dit lijkt mij een erg leuke collectie zeg

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 20:58h, 28 juli Beantwoorden

   Is het ook! :D

 • dresses and daisies
  Geplaatst op 10:15h, 28 juli Beantwoorden

  Ik doe niet mee, maar wel een heerlijke winactie. Heb hier ook nog wat tarts liggen die nog op moeten :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 20:58h, 28 juli Beantwoorden

   Hahaha, dat ken ik..

Geef een reactie