YANKEE CANDLE KERSTGEUREN 2016 + WINACTIE [GESLOTEN] - LoisLorinde.nl
27073
post-template-default,single,single-post,postid-27073,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

YANKEE CANDLE KERSTGEUREN 2016 + WINACTIE [GESLOTEN]

De kerstgeuren zijn er! Eindelijk weer een Yankee Candle collectie waar ik echt enthousiast over ben! En nee, er zit niet eens een kaneelgeur bij. All is Bright, Star Anise & Orange, Festive Cocktail en Macaron Treats zijn stuk voor stuk heerlijk. Liefde. Én je maakt ook nog eens kans om het alle vier de waxtarts te winnen!

holiday-yankee-6

ALL IS BRIGHT

Topnoot: grapefruit, sinaasappel,
Hartnoot: aalbes
Basisnoot: zoete musk

Tot mijn verbazing vind ik All is Bright erg lekker! Abstracte geuren doen mij meestal te veel denken aan deodorant, maar deze is juist een erg fruitig. Bijna zomers, ook al is dat niet helemaal de bedoeling, hahaha.

holiday-yankee-5

FESTIVE COCKTAIL

Topnoot: citrus, cranberry, zwarte bes
Hartnoot: den
Basisnoot: vanille

Oeh, lekker fruitig! Cranberry geuren doen mij meteen denken aan kerst. Ik vind het fijn dat ze er geen sterke kruiden of gember doorheen hebben gedaan. Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld. Gewoon fruit. Lekker.

holiday-yankee-8

STAR ANISE & ORANGE

Topnoot: sinaasappel, anijs, mandarijn
Hartnoot: kruidnagel
Basisnoot: muskus, sandelhout, vanille

Oh, ik ben gek op anijs! De meeste geuren met anijs bevatten ook veel andere kruiden, maar dat is gelukkig nu niet het geval. Een heerlijke combinatie van kruidige anijs en zoete sinaasappel. Dit zou ook een heerlijke theesmaak zijn.

holiday-yankee-7

MACARON TREATS

Topnoot: ruwe suiker, banketbakkers suiker
Hartnoot: koekjes, amandel
Basisnoot: vanille

Vanille geuren doen het altijd goed bij mij. Ik was bang dat hij hetzelfde zou ruiken als alle andere zoete vanille geuren. Maar toen de wax smolt kwam ook de amandelgeur vrij. Daarom doet het mij ook een klein beetje denken aan marsepein. OH, WAT IS DIT EEN LEKKERE GEUR!

yankee-kerst-1

Hoewel de geuren niet heel kerstig zijn – hallo, waar is de kaneel gebleven? – vind ik de hele collectie erg lekker! Dit zijn helemaal mijn geuren. En wie weet ook wel die van jou! Ik ga de vier waxtarts ook weggeven aan één van jullie! Laat een reactie achter met het woord ‘kerstkaarsje‘ erin en je maakt kans om dit setje te winnen! Over een week kies ik hiermee willekeurig de winnaar uit en hij/zij ontvangt dan persoonlijk bericht.

Welke geur wil jij proberen?

Yankee Candle waxtarts kosten € 1,99 per stuk en zijn te koop bij verschillende Yankee Candle winkels en webshops, zoals Sensational Home en Yankee Candle Store.

liefsloisje

16 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 09:14h, 09 november Beantwoorden

  Wat klinkt dat goed!
  Ik zal meteen eens kijken in de webshop.

  Xoxo

 • Liesbeth
  Geplaatst op 11:11h, 09 november Beantwoorden

  Superbenieuwd naar de geur van de macaron treats, lijkt me een heel lekker (ahum) ruikend kerstkaarsje :-)

 • Dinja
  Geplaatst op 12:54h, 09 november Beantwoorden

  Toevallig heb ik laatst 5 Yankee Candle tarts gekocht :D en daar zat ook de ‘All is bright’ en ‘Macaron treats’ bij. Ik heb ze nog niet aan gedaan maar ze ruiken wel echt heerlijk! Maar voor een kerstcollectie mis ik inderdaad wel een kaneelgeurtje :\

 • Henderica
  Geplaatst op 17:47h, 09 november Beantwoorden

  Klinkt goed! Vooral All is Bright lijkt me een heerlijke geur :)

 • Lieke van Veen
  Geplaatst op 17:49h, 09 november Beantwoorden

  Ze lijken me allemaal echt heerlijk! Al zijn het niet echt kerstgeuren. Ik doe graag mee om deze waxtarts te winnen en in het bijzonder het kerstkaarsje macaron treats.

 • Laura
  Geplaatst op 20:36h, 09 november Beantwoorden

  Wat een leuke recensies van de waxjes! De Macaron Treats lijkt mij een lekker kerstkaarsje, daar ben ik erg benieuwd naar. Maar ook de andere drie geuren zou ik graag winnen om te proberen. Nog even een weekje afwachten dus. En in de tussentijd maar een oud waxje met lavendel-geur aan doen ofzo ..

 • Shahad Khadem
  Geplaatst op 21:37h, 09 november Beantwoorden

  Ik ben dol op de YankeeCandle tarts, maar ik ben echt benieuwd naar deze geuren. Ik ga even binnenkort weer wat bestellen.

 • Marianne
  Geplaatst op 21:56h, 09 november Beantwoorden

  De kleur van de Star Anise en de Macaron treats doen me niet denken aan kerstkaarsjes, maar als ik de geurbeschrijving lees, word ik helemaal enthousiast. Ik ga zeker kopen, maar winnen zou ook een heerlijke verrassing zijn :-)

 • Sabrina
  Geplaatst op 23:23h, 09 november Beantwoorden

  Mmmm wat klinkt dat heerlijk! Vooral het kerstkaarsje macarin treats kan ikwel opeten. Winnen zou zo leuk zijn :)

 • Marijke
  Geplaatst op 00:23h, 10 november Beantwoorden

  Mmm ALL IS BRIGHT lijkt me echt een lekkere kerstkaartje ik ben verzot op YankeeCandle

 • Leonie
  Geplaatst op 00:41h, 10 november Beantwoorden

  Wow, ik zou niet kunnen kiezen welk kerstkaarsje ik het liefst zou willen uitproberen hoor! Ze lijken mij allemaal heerlijk!!! Door dit leuk geschreven blog krijg ik er nog meer zin in om te ruiken! Make my wish come true…all I want for a kerstkaarsje are these from you! 🎶

 • Rose
  Geplaatst op 10:27h, 10 november Beantwoorden

  Oeeehh wat zou ik deze ontzettend graag winnen! Ik ben vooral benieuwd naar het kerstkaarsje star anise & orange die lijkt me zo lekker :) 😊

 • Maaike
  Geplaatst op 13:31h, 10 november Beantwoorden

  Goeie review ! Ik ben heel benieuwd naar deze nieuwe waxtarts, ik had ook idd andere geuren verwacht voor kerst, maar misschien is het wel helemaal het! Vooral All is bright & macaron treats lijken mij een heerlijk kerstkaarsje!

 • Natascha Velthuis
  Geplaatst op 20:51h, 10 november Beantwoorden

  K: kerst
  E: eten
  R: rudolph
  S: star anise& Orange
  T: tweede kerstdag
  K: kerstman
  A: arreslee
  A: all is bright
  R: rustgevend
  S: sfeer
  J: jurk
  E: elfje

 • Julie
  Geplaatst op 16:33h, 11 november Beantwoorden

  Ik heb de medium jar van Macaron Treats gekocht omdat ik hem echt wel lekker vind ruiken! :-)

 • Anneleen
  Geplaatst op 18:20h, 11 november Beantwoorden

  Ik doe heel graag mee! Lijken me super fijne en lekkere kerstkaarsjes! ;-) Vooral Festive Cocktail trekt me aan, cranberry vind ik zo lekker!

Geef een reactie