YANKEE CANDLE CHRISTMAS WAX TARTS - LoisLorinde.nl
17930
post-template-default,single,single-post,postid-17930,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

YANKEE CANDLE CHRISTMAS WAX TARTS

wax1

Over één maand en drie dagen is het alweer kerst! Van Sensational Home heb ik de vier nieuwste Yankee Candle kerstgeuren mogen ontvangen om aan jullie te showen. Christmas Garland, Angel’s Wings, Candy Cane Lane en Icicles. Benieuwd naar mijn top 4? En wist je trouwens dat je echt marshmallows kan roosteren boven een waxinelichtje? Ja, echt!

wax4

CHRISTMAS GARLAND

Laten we beginnen met mijn favoriet van de vier! Christmas Garland is een echte kerstgeur en ruikt naar vers gesneden dennetakken. Naast de vertrouwelijke kerstboom-geur is er ook iets scherps en warms aanwezig. Dat zullen de pittige cranberries wel zijn. De popcorn, zoals je die wel ziet op de foto, ruik ik er niet in terug. Maar het blijft de perfecte kerstgeur!

wax5

ANGEL’S WINGS

Angel’s Wings is heel zoet, maar gelukkig ook een klein beetje fris. De geuren van zoete suikerspin, hemelse bloemblaadjes en goddelijk vanille zorgen voor een bijzondere maar heerlijke combinatie. De naam Angel’s Wings klopt helemaal, het past er perfect bij.

wax3

CANDY CANE LANE

Candy Cane Lane ruikt echt precies naar minty candy canes, zoals de naam natuurlijk al zegt. Het zoete van zuurtstokjes en het frisse van munt. Zo ontzettend lekker en het is niet zo’n standaard kerstgeur. Oh, ik kan er aan blijven ruiken! Hmmm!

wax2

ICICLES

Naar Icicles was ik het meest benieuwd. Want wat voor geur moet je je nou voorstellen bij ‘ijspegels’? Door Yankee Candle wordt het omschreven als een winterse bosgeur met kruidige kaneel. Zelf ruik ik er ook nog wat lavendel doorheen. Heerlijk!

wax

Kort om, vier heerlijke nieuwe kerstgeuren van Yankee Candle. Op nummer één staat Christmas Garland door de geur van verse dennentakken. Op nummer twee staat de heerlijke minty geur Candy Cane Lane. De derde plek is voor Icicles met geur van kaneel en lavendel. En de laatste plaats gaat naar de zoete Angel’s Wings, die ik ook nog steeds erg lekker vind.

Yankee Candle wax tarts kosten € 1,79 per stuk en zijn online te bestellen bij Sensational Home.

Heb jij ook heerlijke kerstgeuren in huis?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

18 Reactie's
 • Sophie
  Geplaatst op 07:01h, 22 november Beantwoorden

  Jum lekker! Ik heb nog de Christmas Tree waxtart van Yankee Candle in mijn stash liggen, die ga ik zeker weten branden dit jaar! Angels Wings en Icicles klinken het lekkerst voor mij :-)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:47h, 25 november Beantwoorden

   Oeeh, heerlijk!

 • Aurelie
  Geplaatst op 07:45h, 22 november Beantwoorden

  Die geuren lijken mij alle vier heerlijk! Ik moet mijn voorraad kerstgeuren nog inslaan.

 • eline
  Geplaatst op 08:47h, 22 november Beantwoorden

  Ik ben gek op Icicles, die is zo lekker. Ik ben elke keer jaloers op je collectie!

 • Anneleen
  Geplaatst op 08:56h, 22 november Beantwoorden

  Lijken me heel fijne geuren! Naar candy cane lane ben ik erg benieuwd!

 • Kelly
  Geplaatst op 09:26h, 22 november Beantwoorden

  Hmm, heerlijk zijn deze. Met name Candy Cane Lane!

 • Dagmar
  Geplaatst op 09:27h, 22 november Beantwoorden

  Oeeee so nice! Ziet er heerlijk uit, lekker van genieten

 • Denise
  Geplaatst op 09:44h, 22 november Beantwoorden

  Ik heb zo ook alle vier, zulke heerlijke geuren!!

 • Rachel
  Geplaatst op 11:09h, 22 november Beantwoorden

  oh ze zien er goed uit ik wil ze ook proberen haha liefs

 • Petra
  Geplaatst op 18:44h, 22 november Beantwoorden

  Ze klinken er ge lekker, maar ik moet zeggen . ik heb ze zelf nog nooit gekocht….

 • Isabel Cristina
  Geplaatst op 22:54h, 22 november Beantwoorden

  Heb ze nog nooit geprobeerd maar ik heb zoveel goede berichten erover gehoord. Die christmas garland lijkt mij erg lekker!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:48h, 25 november Beantwoorden

   Zeker het proberen waard! :D

 • robin
  Geplaatst op 09:54h, 23 november Beantwoorden

  ik heb candy cane lane ook gekocht! nog niet gebruikt maar als ik er aan ruik ruikt het al heerlijk ^^ mijn favoriet blijft wel snowflake cookie

 • Anita
  Geplaatst op 12:37h, 23 november Beantwoorden

  Klinkt heerlijk!

 • Mariska
  Geplaatst op 17:43h, 23 november Beantwoorden

  Angels Wings heb ik ook gehad, alleen dan niet in een wax melt maar zo’n klein kaarsje. Die viel wel een beetje tegen maar wil hem nog wel als wax melt gaan halen :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:48h, 25 november Beantwoorden

   Waxmelts zijn inderdaad vaak wat sterker van geur. Wie weet ruik je ‘m dan beter! :)

 • Angelique
  Geplaatst op 13:48h, 24 november Beantwoorden

  Zo te lezen moeten het wel heerlijke geuren zijn

 • Kimberly
  Geplaatst op 19:23h, 24 november Beantwoorden

  Ohhh ik vind deze allemaal echt onwijs lekker!! <3

Geef een reactie