YANKEE CANDLE CHRISTMAS SCENTS 2015 - LoisLorinde.nl
21962
post-template-default,single,single-post,postid-21962,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

YANKEE CANDLE CHRISTMAS SCENTS 2015

wintertarts3

Jaaa, de Yankee Candle kerstgeuren zijn daar! Als er nieuwe geuren te ruiken zijn dan ben ik er natuurlijk meteen bij. Vandaag geef ik mijn korte mening over Cosy by the Fire, Bundle Up, Winter Glow en Berry Trifle. Vier totaal verschillende geuren die helaas geen favoriet van mij zijn. Lees snel verder!

wintertarts4

COSY BY THE FIRE

Bah, Cosy by the Fire is niet mijn geur. De scherpte van de gember is veel te sterk en overheersend. Gembergeuren doen het niet voor mij. Daarnaast ruik je ook nog iets rokerigs en iets zeepachtigs. Zo jammer dat het een totaal andere geur is dan Dream by the Fire, want die vind ik wel heel lekker.

wintertarts6

BUNDLE UP

Bundle Up ruikt naar een fris bos met dennenbomen. Hij doet mij iets te veel denken aan een goedkope luchtverfrisser, net als de geur Christmas Garland. Op zich lekker voor in de badkamer/wc, maar van Yankee Candle had ik meer verwacht. Ik vind ‘m niet bijzonder genoeg.

wintertarts7

WINTER GLOW

Oh, wat is dit label prachtig! Jammer genoeg vind ik de geur zelf niet zo mooi. Het doet mij te veel denken aan een vrouwenparfum en ik ben geen fan van parfum-achtige geuren. Hij heeft ook iets frissigs, wat Bundle Up ook heeft. En ja, ik ben toch meer van de fruity en foody geuren.

wintertarts5

BERRY TRIFLE

Lijkt heel erg op Summer Scoop maar dan met cranberries erdoor om het toch wat kerstigs te geven. Zoet, zoet en zoet. Maar wel lekker. Ik houd van zoet. Niet lekker genoeg om nog een keer te kopen.

wintertarts2

Cosy by the Fire heeft een overheersende scherpe gembergeur, Bundle Up lijkt op een luchtverfrisser, Winter Glow is mij te parfummig en Berry Trifle is wel lekker zoet. Tsja, ik ben niet een enorme fan van de nieuwe geuren, dus ik zal ze waarschijnlijk niet toevoegen aan mijn Yankee Candle collectie. Maar iedereen heeft natuurlijk een andere smaak en mening. Toch erg benieuwd geworden naar de nieuwe kerstgeuren? Dan heb ik morgen een toffe winactie voor je! Stay tuned!

Yankee Candle wax tarts kosten € 1,99 per stuk. De nieuwe geuren zijn sinds deze week te koop bij verschillende Yankee Candle winkels en webshops, zoals Sensational Home en Yankee Candle Store.

Welke geur lijkt jou het lekkerste?


Follow

13 Reactie's
 • Sophie
  Geplaatst op 08:05h, 14 oktober Beantwoorden

  Nu ben ik heel benieuwd :’) Ik haat gember echt, haha dus di valt al af! Dennengeur vind ik ook wel lekker, maar het mag allemaal wel wat warmer en kruidiger!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 12:11h, 21 oktober Beantwoorden

   Haha, gember is ook geen favoriet bij mij! Ze zijn inderdaad allemaal niet echt warm en kruidig, behalve die met gember dan.

 • Svenja
  Geplaatst op 08:42h, 14 oktober Beantwoorden

  De geuren die mij het lekkerst leken, vallen dus tegen, jammer! Alhoewel smaken natuurlijk wel verschillen! Ik ga snel weer eens een bezoekje brengen aan de Yankee Candle store in Zwolle, vind het zo lekker om dan even alle nieuwe geuren te ruiken en natuurlijk om weer wat mee naar huis te nemen <3

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 12:13h, 21 oktober Beantwoorden

   Haha inderdaad! Zelf even ruiken geeft de beste indruk. :D

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 13:28h, 14 oktober Beantwoorden

  Oei, een wat tegenvallende collectie dus? Jammer.

 • Julie
  Geplaatst op 14:48h, 14 oktober Beantwoorden

  Ik ben dol op wintergeuren! Jammer dat ze niet allemaal overtuigend zijn dan! :-)

 • chucky1012
  Geplaatst op 18:51h, 14 oktober Beantwoorden

  Leuke namen van de candles.

 • Inge
  Geplaatst op 22:09h, 14 oktober Beantwoorden

  Ik ben wel erg benieuwd naar de Berry eigenlijk. De rest spreek me qua omschrijving niet zo aan, ik denk niet dat ik daarvan houd :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 12:13h, 21 oktober Beantwoorden

   Haha, dan heb je dezelfde smaak als ik!

 • Fleur Sophia
  Geplaatst op 09:22h, 15 oktober Beantwoorden

  Ik heb nog nooit iets geprobeerd van Yankee Candle maar ben er wel reuze benieuwd naar! Ik ga dus zeker even meedoen met je winactie! :D

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 12:13h, 21 oktober Beantwoorden

   Leuk dat je mee doet :D

 • Dinja
  Geplaatst op 21:21h, 15 oktober Beantwoorden

  Jammer dat je ze vind tegenvallen zeg. Ik heb nog nooit iets van Yankee Candle gekocht dus ik heb geen idee wat ik er zou van moeten verwachten.
  Ik denk dat hier de geur Bundle Up wel in de smaak zou vallen (mijn vriend houd van die dennengeur, en ik stiekem ook)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 12:14h, 21 oktober Beantwoorden

   Dan denk ik dat je Bundle Up wel kan waarderen :D

Geef een reactie