WINACTIE: CASEAPP CASE/SKIN NAAR KEUZE! [GESLOTEN] - LoisLorinde.nl
17632
post-template-default,single,single-post,postid-17632,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

WINACTIE: CASEAPP CASE/SKIN NAAR KEUZE! [GESLOTEN]

caseapp

Vanochtend kon je mijn prachtige zelf-ontworpen MacBook Pro skin bewonderen en al eerder ontwierp ik mijn eigen telefoonhoesje met CaseApp. Nu heb ik de kans om jullie kans te laten maken op je eigen ontwerp. Er is ontzettend veel keus uit hoesjes/skins voor verschillende smartphones, tablets en laptops. Altijd al je eigen smartphone hoesje of laptop skin willen ontwerpen? Dat kan! Doe je mee?

Om kans te maken op je eigen CaseApp case/skin naar keuze moet je:
→ Mij volgen op BlogLovin en dit bericht liken
→ Reactie achterlaten dat je mee doet en wat je zou gaan ontwerpen
→ Geldig mailadres invullen in het daarvoor bestemde vakje

Extra kans maken?
→ Deel de winactie op Facebook
→ Volg @LoisLorinde op twitter en tweet: “Ik maak kans om mijn eigen CaseApp case/skin te ontwerpen! Ga naar https://www.loislorinde.nl en doe ook mee!”
→ Volg mij op Instagram: @LoisLorinde

Deze winactie duurt tot en met 14 november. Op 15 november kies ik hiermee willekeurig de winnaar uit en hij/zij ontvangt dan persoonlijk bericht. Hoe meer je doet, hoe vaker je naam er in komt te staan. Succes iedereen!

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

Tags:
20 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 15:14h, 02 november Beantwoorden

  Wat een toffe winactie heb je nu ;-)
  Ik sla dit even over en wens de anderen die hieraan meedoen veel succes.

 • Julia
  Geplaatst op 15:43h, 02 november Beantwoorden

  Ik vind de prijsverhoudingen wel raar though, een sticker is net zo duur als een hoesje? Wel een hele leuke winactie! Ik ben echt helemaal verliefd op die marmer-print, en ik zou hiervan dolgraag een skin winnen voor mijn laptop!

 • Sammy
  Geplaatst op 16:13h, 02 november Beantwoorden

  Wat een toffe winactie! Ik doe erg graag mee!
  Ik heb een iPhone en binnenkort waarschijnlijk een Macbook dus ik zou daarvoor heel graag een sticker of case voor ontwerpen!
  Super leuk!

 • Teun
  Geplaatst op 16:42h, 02 november Beantwoorden

  Ah superleuk! Ik heb net een nieuwe mobiel dus dit zou goed uitkomen haha. Ik zou een leuk plaatje / quote zoeken op weheartit en die eventueel een beetje aanpassen (:

 • Denise
  Geplaatst op 17:17h, 02 november Beantwoorden

  Waaauw Lois, een te gave winactie waar ik maar al te graag aan mee doe. Deze laat ik zeker niet aan me voorbij gaan! Mijn MacBook kan al tijden een leuke oppepper gebruiken en wat een gave kans is dit. Ik volgde je overal al en heb het artikel meteen geliked op Bloglovin. Fingers crossed en heel veel succes iedereen! Liefs, Denise

 • Dominique Arink
  Geplaatst op 17:48h, 02 november Beantwoorden

  Ik doe graag mee! Niet voor mezelf maar voor mijn vriend die sinds een tijdje de nieuwe iPhone heeft maar nog geen hoesje.
  Ik heb dus geen idee wat hij ervan zal maken als ik win, ik denk dat het iets wordt met games, auto’s of series haha, jongens hè.. ;)
  Het zou een leuk vroeg kerstcadeautje zijn!

  Ik heb de verplichte stappen gedaan en ik volg je ook op instagram! (xdooww)

 • Isabel Cristina
  Geplaatst op 17:57h, 02 november Beantwoorden

  Wat leuk zeg! Ik doe zeker mee!

 • Nynke
  Geplaatst op 19:06h, 02 november Beantwoorden

  Leuk zeg, ik volg je via bloglovin en FB en heb het bericht gedeeld. Wat zou ik ontwerpen? Mmmm, een afbeelding van mijn lievelingstaart. Om vrolijk van te worden (aardbeiden-cheesecake)

 • Anita te Gussinklo
  Geplaatst op 23:50h, 02 november Beantwoorden

  Superleuk zo’n zelfontworpen hoesje of skin.Ik volg je op Bloglovin,Facebook & Twitter (tweet geplaatst)
  Like it & shared it!

 • melissa
  Geplaatst op 09:22h, 03 november Beantwoorden

  Ik zou foto’s nemen van mijn 2 kids, zo leuk (met foto’s als baby zijnde en nu!). Ik volg je via BL (melissavanstipdonkmaas) / FB (melissa.vanstipdonkmaas) / Instagram (melissamaas1984). Gr. Melissa

 • Nina
  Geplaatst op 15:16h, 03 november Beantwoorden

  Ik doe graag mee! Ik zou iets met vliegtuigen ontwerpen voor de Iphone hoes omdat mijn zoon dat studeert aan de TU in Delft. De gewonnen hoes zou ook naar hem toegaan :-)

 • k de graaf
  Geplaatst op 16:05h, 03 november Beantwoorden

  I dit it all

 • Lois
  Geplaatst op 11:22h, 04 november Beantwoorden

  Oeeeeh, leuk leuk leuk.

 • Fabienne
  Geplaatst op 15:31h, 04 november Beantwoorden

  Wat een leuke winactie. Ik zou graag een hoesje ontwepen voor mijn mobiel. Ik vind het namelijk erg leuk om dingen zelf te ontwepen of te personaliseren. En ik volg je op Fb, Insta, Blogovin en heb je post gedeeld en geliket.

 • Lisa
  Geplaatst op 20:36h, 04 november Beantwoorden

  Ik zou een foto doen van de geweldige tijd die ik heb gehad met mijn 2 beste vriendinnen!

 • Jyoti Baldew
  Geplaatst op 13:20h, 05 november Beantwoorden

  Leuk! Ik volg je op bloglovin + geliked (jyoti baldew), ik heb je bericht ook geliked + gedeeld op FB. (jyoti baldew) Ik ben een grote Teen Wolf fan dus ik zou iets met Derek Hale doen:) een mooie foto bewerken^^

 • sabrina
  Geplaatst op 20:08h, 06 november Beantwoorden

  Ik doe graag mee! Ik zou een ontwerp maken als een soort mandala met allerlei mooie kleuren!

 • kim
  Geplaatst op 19:47h, 09 november Beantwoorden

  Wat leuk! Ik doe graag mee :)
  Ik volg je op bloglovin + like
  en op instagram (blossomslifenl)
  Ik denk dat ik een telefoonhoesje zou willen ontwerpen!

  Fijne zondag

 • Lise
  Geplaatst op 15:58h, 11 november Beantwoorden

  Wat leuk! Ik doe graag mee :)
  Ik volg je op bloglovin en heb hier ook je bericht geliked.
  Ook volg ik je op instagram en twitter en heb ik je bericht getweet.
  Ik zou een telefoonhoesje voor mijn vriendje ontwerpen, met foto’s van alle leuke momenten die we al samen beleefd hebben :)

 • zoe
  Geplaatst op 09:35h, 12 november Beantwoorden

  ik doe mee!
  volgende gedaan
  bloglovin; zoelouwerse
  twitter en instagram; zowiezo_

Geef een reactie