WINACTIE 3: MY EBAY FAVES [GESLOTEN] - LoisLorinde.nl
17348
post-template-default,single,single-post,postid-17348,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

WINACTIE 3: MY EBAY FAVES [GESLOTEN]

winactiepakket1

De laatste winactie om te vieren dat LoisLorinde.nl twee jaar bestaat! Al een hele poos geleden heb ik al mijn favorieten van eBay opnieuw besteld om te stoppen in één groot pakket. Iedereen die niet kan/mag bestellen op eBay heeft nu de kans om allerlei toffe producten uit te proberen. In het pakket zitten twee superfijne make-up kwasten, een fish-eye lens voor je smartphone, roze armband, doll eyeliner, oogschaduw potloodjes en een gave portemonnee met snorretjes erop. Doe je mee?

Om kans te maken het eBay pakket moet je:
→ Mij volgen op BlogLovin en dit bericht liken
→ LoisLorinde.nl op Facebook liken
→ Reactie achterlaten dat je mee doet.
→ Geldig mailadres invullen in het daarvoor bestemde vakje

Extra kans maken?
→ Deel de winactie op Facebook
→ Volg @LoisLorinde op twitter en tweet: “Het is feest! Maak kans op een pakket met eBay favorieten van @LoisLorinde! Ga naar https://www.loislorinde.nl en doe ook mee!”
→ Volg mij op Instagram: @LoisLorinde

Deze winactie duurt tot en met 21 oktober. Op 22 oktober kies ik hiermee willekeurig de winnares uit en zij ontvangt dan persoonlijk bericht. Hoe meer je doet, hoe vaker je naam er in komt te staan. Succes iedereen!

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

Tags:
48 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 06:31h, 09 oktober Beantwoorden

  Wat een leuke inhoud van dit te winnen pakket!
  Ik doe heel graag mee en volg je op al je soc.med.k., heb dit voor je getweet, geliked en geshared ;-)

  Bl: chucky1012

  Twotter: @chucky1012

  Instagram: chucky1012

  Fb: Ilovefashionandmakingpictures Ilfamp

  Em: dots_223@hotmail.com

  Fijne dag Xoxo

 • Denise
  Geplaatst op 08:35h, 09 oktober Beantwoorden

  Ook met deze winactie doe ik weer graag mee ! Superleuk!

 • melissa
  Geplaatst op 09:05h, 09 oktober Beantwoorden

  Gefeliciteerd met je jubileum; nog vele te gaan hopelijk :-) Ik doe graag mee met je winactie. Ik volg je via Bloglovin (melissavanstipdonkmaas) / FB (melissa.vanstipdonkmaas) / Instagram (melissamaas1984) en waar mogelijk heb ik het bericht geliked. Gr. Melissa

 • Nynke
  Geplaatst op 09:23h, 09 oktober Beantwoorden

  Wat leuk zeg. Ik volg je via bloglovin en FB en heb het bericht op FB gedeeld.

 • Fay
  Geplaatst op 09:30h, 09 oktober Beantwoorden

  Wat leuk, ik doe ook weer mee! Ik volg je op facebook, BL en heb je artikel geliked. Op fb heb ik je bericht gedeeld!

 • irene
  Geplaatst op 10:07h, 09 oktober Beantwoorden

  Leuke actie! Liefs Irene

 • Corlinda
  Geplaatst op 10:34h, 09 oktober Beantwoorden

  Leuk! ik doe mee!
  Ik heb al het verplichte gedaan.

 • Jyoti Baldew
  Geplaatst op 12:25h, 09 oktober Beantwoorden

  Leuke producten! Ik doe graag mee! Ik volg je op bloglovin + geliked (jyoti baldew) en ik volg je op FB.

 • Astrid V
  Geplaatst op 13:19h, 09 oktober Beantwoorden

  Ik doe graag mee! Alle verplichte stappen gedaan :)

 • Corina
  Geplaatst op 14:58h, 09 oktober Beantwoorden

  Ahh alweer een leuke winactie :D Ik doe graag mee en ik heb alle stappen gevolgd.
  Helaas heb ik niet de juiste pas om te bestellen op Ebay dus kan ik daar niets bestellen :( Maar dat maakt deze winactie wel extra leul :)

 • Ilse prins
  Geplaatst op 15:34h, 09 oktober Beantwoorden

  Wat een superleuk pakketje…. Ik ga binnenkort ook weer ff Ebayshoppen… Altijd een leuke verrassing als er weer een hongkongpakketje op de deurmat ligt hihi… Ik doe ook heel graag mee om jou favorietjes te winnen, superlief dat je dit weggeeft… Natuurlijk volg ik je ‘overal’…. Fijne dag allemaal Groetjes ilse

 • Anita te Gussinklo
  Geplaatst op 15:48h, 09 oktober Beantwoorden

  Wat leuk dat je je E bay favorieten gaat delen met 1 van ons.
  Ik volg je via Bloglovin,Facebook (likes& shared) & Twitter (tweet gestuurd)

 • Miss Happinez
  Geplaatst op 15:56h, 09 oktober Beantwoorden

  Wat leuk om jouw favorieten van Ebay weg te geven! Ik doe heel graag mee aan de winactie, want ik vind alle producten super leuk. Zo’n Fish Eye lens heb ik altijd al willen proberen, over die kwasten hoor ik zoveel goeds en de portemonnee is super vrolijk. Ik volg je al een tijdje op bloglovin en like nu dit bericht.

 • Ramona Marlou
  Geplaatst op 15:57h, 09 oktober Beantwoorden

  Followed, liked, ik doe mee :D!! Wat een super leuk pakket en wat tof dat we die gewoon kunnen winnen! Zelf heb ik helaas nog nooit iets besteld op E-Bay, dit zou een leuke weg zijn om toch al die leuke must-haves te leren kennen! Ik zou van alles in dit pakket onwijs veel plezier kunnen hebben en maak daarom graag een kans :)!

 • Kimmyyy
  Geplaatst op 16:06h, 09 oktober Beantwoorden

  Ik wil zeker weten mee doen!! Hihi

  En ik kan wel zeggen dat Ik alles heel leuk vind, zoals iedereen hier doet, maar ik denk dat iedereen het stiekemen gewoon heel leuk vind om een keer iets gratis te krijgen. Hihi. Een soort van kalotje omdat heten keer kan, uiteraard moet je dan wel eerst winnen.

  Xox kimmm

 • Anne-Wil
  Geplaatst op 16:16h, 09 oktober Beantwoorden

  Leuk, al het verplichte gedaan

 • Lindsay
  Geplaatst op 16:17h, 09 oktober Beantwoorden

  Ik word er helemaal vrolijk van! Al die leuke winacties.. :) Ik heb het van nature in me, om altijd te willen kiezen, maar tegelijkertijd ook enorm lang doet over keuzes maken. Als ik nu denk aan alle winacties die je tot nu hebt samengesteld, kan ik gewoon werkelijk niet bedenken wat nou de leukste is! Heel moeilijk ^^ Maar dit vind ik wel de meest persoonlijke als het ware, omdat het gaat om jou favo ebay spulletjes. En als ik aan jou als persoon achter deze blog denk, denk ik aan alle keren dat ik Ebay in een van je blogposten las :)

  In iedergeval, ik doe ook weer mee ofcourse! :)
  Ik heb alle verplichte stappen gedaan & volg je daarnaast ook op je instagram! :D

 • Dominique Arink
  Geplaatst op 17:05h, 09 oktober Beantwoorden

  Leuk pakketje heb je samengesteld! Daarom doe ik zeker mee :)
  Ik heb de verplichte stappen gedaan.

 • Lise
  Geplaatst op 17:06h, 09 oktober Beantwoorden

  Wat leuk! Ik volg je op Bloglovin’, Facebook en Instagram. :)

 • Selma
  Geplaatst op 18:00h, 09 oktober Beantwoorden

  Gefeliciteerd met het jubileum! Wat een leuke winactie! Ik zou dit setje graag voor een vriendin van mij willen winnen.
  Dit heb ik gedaan:
  -Ik volg je al een tijdje via BL’ en heb het bericht geliked.
  -Ik heb de FB pagina geliked
  -Ik heb het bericht gedeeld
  -Ik volg je via twitter en hier is de link van de tweet:
  https://twitter.com/SelmaVermeij/status/520242220004569088
  Good luck iedereen!

 • Bianca
  Geplaatst op 18:12h, 09 oktober Beantwoorden

  Super leuk pakket! Ik heb nog nooit iets op Ebay besteld. Ik ga een gokje wagen en heb alles gedaan heb alles gedaan behalve gedeeld op Facebook.

 • Janneke
  Geplaatst op 18:59h, 09 oktober Beantwoorden

  Wat een supergave actie!! Natuurlijk doe ik ook weer mee. Succes.

 • Cindy
  Geplaatst op 19:13h, 09 oktober Beantwoorden

  Wat heb je de laatste tijd leuke win acties zeg!
  Ik volg je op bloglovin en Facebook en heb je bericht op bloglovin geliked.

  Ben vooral enorm benieuwd naar die kwasten. Ben nog op zoek naar een stel goeie budget kwasten.

 • Larissa
  Geplaatst op 20:11h, 09 oktober Beantwoorden

  Natuurlijk doe ik mee@!!

 • Rose
  Geplaatst op 21:10h, 09 oktober Beantwoorden

  O nu wordt het wel heel erg he, ook nu doe ik weer mee haha! Love it! En love ebay!

 • Teun
  Geplaatst op 21:22h, 09 oktober Beantwoorden

  Je winacties zijn allemaal zo leuk! Ik doe alweer mee hahaha. Zelf heb ik geen paypal dus ik kan niet op ebay bestellen :/ ik heb alles wat verplicht is gedaan en ik volg je op instagram! (:

 • Cheyenne jansen
  Geplaatst op 22:15h, 09 oktober Beantwoorden

  Super gaaf. Ik heb nog nooit iets via ebay besteld . Ik durf niet zo goed wel erg leuke dingen. Ik doe graag mee. Ik heb alles gedaan ook de extra dingen onder mijn naam cheyenne jansen.
  Groetjes,

  Cheyenne Jansen

 • Wendy
  Geplaatst op 10:18h, 10 oktober Beantwoorden

  Ik waag een poging…

 • Dinie H. Gijsberts
  Geplaatst op 15:41h, 10 oktober Beantwoorden

  Mooi Man :-D
  Vraagje vooraf; heb ik nét zoveel kans óók als ik géén eigen blog heb ?
  Facebook onder;Dinie H. Gijsberts
  Pinterest onder; DinyG
  Bloglovin nummer 27 onder: Dinie Gijsberts
  Instagram onder: momzymom
  Twitter nr. 3 en 77 onder; Dinie Gijsberts
  Alvast een fijn weekend iedereen ;-)

  • Dinie H. Gijsberts
   Geplaatst op 15:42h, 10 oktober Beantwoorden

   P.S. You Tube onder: Diny Gijsberts

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 16:15h, 10 oktober Beantwoorden

   Tuurlijk! Iedereen maakt evenveel kans voor dezelfde eisen!(:

 • Veerle Kop
  Geplaatst op 15:57h, 10 oktober Beantwoorden

  Leuke actie! Ik doe graag mee :-)

 • Stephanie
  Geplaatst op 19:33h, 10 oktober Beantwoorden

  Gave winactie! Ik doe graag mee!
  Ik heb al de verplichte stappen gedaan en volg je op twitter + getweet (@GStephaniex)

  Liefs,
  Stephanie

 • Sterre
  Geplaatst op 22:57h, 10 oktober Beantwoorden

  Suuuper leuk, ik doe graag mee.

 • zoe
  Geplaatst op 13:00h, 11 oktober Beantwoorden

  ik doe mee!
  volgende gedaan
  facebook (niet gedeeld) en bloglovin; zoelouwerse
  twitter en instagram; zowiezo_

 • Noena
  Geplaatst op 15:19h, 11 oktober Beantwoorden

  Oh wat een leuk pakket, ik doe graag mee!!

 • Petra
  Geplaatst op 20:24h, 11 oktober Beantwoorden

  tjeetje, alweer zo een onwijs toffe actie..ik doe bere graag mee….ik volg je op bloglovin en het artikel ook een dikke like gegeven…ook heb ik het artikel gedeeld op facebook…

 • Kimberly
  Geplaatst op 15:49h, 12 oktober Beantwoorden

  Leuke actie! Ik heb de verplichte dingen gedaan. Even een kleine dingetje. Ik heb heb het proberen te veranderen, maar het zou kunnen dat mijn bloglovin’ nog onder een ander e-mail adres staat (kimberly.kruijsse@pontes.nl) is dat een probleem?

 • Suzanne
  Geplaatst op 15:50h, 12 oktober Beantwoorden

  Ik kan wel zelf bestellen en sla deze winactie maar even over, meer kans voor anderen die er niet mogen/durven/kunnen bestellen ;)

 • Laura
  Geplaatst op 19:28h, 12 oktober Beantwoorden

  Wat leuk! Ik doe graag mee. Ik volg je nu op bloglovin en heb je facebook en artikel geliked. :) xx

 • Anouk
  Geplaatst op 17:47h, 13 oktober Beantwoorden

  Ik heb alle eerste stappen opgevolgd, leuke actie!

 • Annemiek
  Geplaatst op 22:11h, 16 oktober Beantwoorden

  Leuk! Ik doe mee! :)

 • Jente
  Geplaatst op 10:49h, 17 oktober Beantwoorden

  Leuke winactie! Ik volg je op Bloglovin, Facebook, Twitter en Instagram. Ik heb dit bericht een like gegeven en ik heb getweet :-)

 • Shelley
  Geplaatst op 11:18h, 17 oktober Beantwoorden

  Ik doe mee :D !

  Liefs, Shelley

 • zoe
  Geplaatst op 09:42h, 18 oktober Beantwoorden

  ik doe mee!
  alles gedaan (behalve facebook gedeeld)
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter en instagram; zowiezo_

 • Alicia
  Geplaatst op 21:40h, 18 oktober Beantwoorden

  ik doe mee !!! :)

 • Melanie
  Geplaatst op 00:03h, 19 oktober Beantwoorden

  Wat een leuk pakketje! Ik doe graag mee en heb alles gedaan, behalve twitter want dat heb ik niet!!

 • Pingback:WINACTIE 3: MY EBAY FAVES | Mode Blogs
  Geplaatst op 22:25h, 22 oktober Beantwoorden

  […] De laatste winactie om te vieren dat LoisLorinde.nl twee jaar bestaat! Al een hele poos geleden heb ik al mijn favorieten van eBay opnieuw besteld om te stoppen in één groot pakket. Iedereen die niet kan/mag bestellen op eBay heeft nu de kans om allerlei toffe producten uit te proberen. Lees verder […]

Geef een reactie