[GESLOTEN] WINACTIE: 2X TREATWELL TEGOED T.W.V. 25 EURO! - LoisLorinde.nl
16020
post-template-default,single,single-post,postid-16020,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

[GESLOTEN] WINACTIE: 2X TREATWELL TEGOED T.W.V. 25 EURO!

treatwelwinactie

Vanochtend konden jullie het verslagje lezen over mijn positieve ervaring van mijn bezoekje aan Kapsalon Gezellig in Utrecht. Dit bezoekje heb ik geboekt via Treatwell. Treatwell is een super handige site waar je online boekingen kan doen voor verschillende treatments; van ontharen, kapper bezoekjes tot relaxen in de sauna. En ik mag een tegoed t.w.v. 25 euro weggeven aan twee van mijn lezeressen! Doe je mee? :D

Om kans te maken op een Treatwell tegoed t.w.v. 25 euro moet je:
→ Mij volgen op BlogLovin en dit bericht liken
→ Treatwell op Facebook liken
→ Reactie achterlaten dat je mee doet
→ Geldig mailadres invullen in het daarvoor bestemde vakje

Extra kans maken?
→ Deel de winactie op Facebook
→ Volg @LoisLorinde op twitter en tweet: “Ik maak kans op 25 euro tegoed van @TreatwellNL bij @LoisLorinde! Ga naar https://www.loislorinde.nl en doe ook mee!”
→ Volg mij op Instagram: @LoisLorinde

Deze winactie duurt tot en met 20 mei. Op 21 mei kies ik hiermee willekeurig de winnaressen uit en zij ontvangen dan persoonlijk bericht. Hoe meer je doet, hoe vaker je naam er in komt te staan. Succes iedereen!

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

13 Reactie's
 • ilse prins
  Geplaatst op 15:37h, 06 mei Beantwoorden

  Leuk leuk. Doe graag mee!♡

 • Denise
  Geplaatst op 15:39h, 06 mei Beantwoorden

  Wat een gave winactie! Ik moet nodig weer eens naar de kapper en dit is natuurlijk de ultieme kans om eens iets nieuws te proberen. Ik volgde je natuurlijk al en heb verder alles gedaan om deze gave winactie een keertje te winnen. Liefs

 • Deniece
  Geplaatst op 15:47h, 06 mei Beantwoorden

  Wat een leuke actie! Ik heb alle verplichte dingen gedaan, plus volg ik je op Instagram.

 • Angela
  Geplaatst op 16:17h, 06 mei Beantwoorden

  Super fijn! Ik volg jou en Treatwell op Facebook en heb je artikel geliked!

 • Heleen
  Geplaatst op 20:10h, 06 mei Beantwoorden

  Wat een toffe winactie! Ik doe graag mee! :) Kan wel een fijne behandeling of kappersbezoekje gebruiken. :)

 • Anita te Gussinklo
  Geplaatst op 21:08h, 06 mei Beantwoorden

  Dat lijkt me wel gezellig bij die kapsalon in Utrecht.
  Ik loot graag mee en volg je op Bloglovin, Facebook (Treatwell likte ik daar al) & Twitter.
  Ik heb de actie geshared op Facebook & een tweet op Twitter gezet.

 • Jolijn
  Geplaatst op 10:17h, 07 mei Beantwoorden

  Mmm heerlijk

 • Cheyenne
  Geplaatst op 11:15h, 07 mei Beantwoorden

  Leuk. Er zijn hele fijne salons aangesloten bij treatwell dus zou willen lekker willen relaxen . Ik heb alles gedaan!

  Groetjes

 • Wendy
  Geplaatst op 15:25h, 07 mei Beantwoorden

  Wat een super actie, ik doe mee! Ik gun mezelf wel een oppepper! ;-)
  Ik volg je al op FB en bloglovin en heb het artikel geliked. Ook volg ik nu treatwell op fb!

 • Petra
  Geplaatst op 00:28h, 08 mei Beantwoorden

  Wat leuk en heel eerlijk gezegd ben ik ook best wel erg nieuwsgierig geworden naar kapsalon “Gezellig”hier in Utrecht.
  Ik doe dan ook graag mee en volg je natuurlijk al op Facebook en Bloglovin en natuurlijk heb ik je artikel ook een gevraagde like gegeven op BL en gedeeld op Facebook…Ook volgde ik Treatwell al op Facebook…
  Ik duim en hoop natuurlijk weer voor : “Gezellig”heid

  Groetjes Petra

 • Dionne
  Geplaatst op 19:18h, 08 mei Beantwoorden

  Wat leuk! ik doe graag mee.
  Ik heb de verplichte dingen gedaan!
  Diolifestyle@gmail.com

 • Anita H.
  Geplaatst op 01:11h, 09 mei Beantwoorden

  Ik doe ook mee!

 • justnailpolishes kim
  Geplaatst op 19:44h, 10 mei Beantwoorden

  Leuk! Moet nodig naar de kapper.
  Zou wel eens highlight willen proberen. :)
  Ik volg je op bloglovin en dit artikel is geliked.
  Ook volg ik de pagina op fb en jou op insta. ;)

  Fijne avond

Geef een reactie