WINACTIE: 2X EYEFI WIFI 8GB SD CARD! [GESLOTEN] - LoisLorinde.nl
17865
post-template-default,single,single-post,postid-17865,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

WINACTIE: 2X EYEFI WIFI 8GB SD CARD! [GESLOTEN]

Dinsdag kwam er een review online over de EyeFi WiFi SD Card. Met dit kaartje kan je verbinding maken met apparaten zonder de SD kaart aan te hoeven sluiten. Nu kan ik de foto’s die ik maak met mijn spiegelreflex camera meteen delen op Instagram! Het werkt ook voor andere smartphones, tablets en PC’s! En ik heb de kans gekregen om er twee weg te geven aan jullie! Maak jij al kans?

LET OP: Ga naar de site van EyeFi en scroll naar beneden om te kijken of jouw camera geschikt is voor de EyeFi SD kaart. Just to be sure voor je meedoet aan de actie. :)

Om kans te maken op een van de EyeFi WiFI SD kaartjes moet je:
→ Mij volgen op BlogLovin en dit bericht liken
→ EyeFi op Facebook liken
→ Reactie achterlaten dat je mee doet en beantwoord de vraag: ‘Met welk apparaat zou jij als eerste verbinding maken?’.
→ Geldig mailadres invullen in het daarvoor bestemde vakje

Deze winactie duurt tot en met 29 november. Op 30 november kies ik hiermee willekeurig de winnaars uit en zij ontvangt dan persoonlijk bericht. Succes iedereen!

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

26 Reactie's
 • Jessica
  Geplaatst op 12:40h, 15 november Beantwoorden

  Ik zou contact maken met mijn mobieltje zodat ik de foto’s direct kan delen :). Ik heb EyeFi geliked op Facebook, volgde je al op bloglovin’ en like deze winactie.

  • Jessica
   Geplaatst op 23:56h, 12 december Beantwoorden

   Hoi Lois,

   Ik heb de laatste tijd volgens mij wat problemen met mijn mail waarop mijn reacties op mailtjes niet aankomen. Wilde voor de zekerheid even navragen of mijn reactie (met adresgegevens) op je mail wel of niet bij jou aan is gekomen?

   • Lois Lorinde
    Geplaatst op 09:15h, 13 december Beantwoorden

    Ja, die is aangekomen een doorgegeven aan het bedrijf! Ik wilde nog mailen dat het pakketje bijna onderweg is :)

    • Jessica
     Geplaatst op 22:58h, 13 december Beantwoorden

     Ah gelukkig! Ik weet echt niet welke mailtjes wel of niet door zijn gekomen, dus goed om te horen dat deze wel is doorgekomen :D.

 • chucky1012
  Geplaatst op 13:18h, 15 november Beantwoorden

  Wat een leuk kado nu de Sint in het land is aangekomen…… ;-)
  Graag zou ik er als eerste mijn smarthphone mee willen verbinden omdat ik die altijd overal mee naar toe meeneem en onderweg zoveel moois tegenkom waardoor ik de foto’s meteen zou kunnen sharen op een ander soc.med.k. zadot anderen het ook kunnen zien. Maar nadat ik eerst het spec.progamma ervan gedownload heb.
  Alles heb ik gedaan wat nodig is om hier kans op te kunnen maken ;-)

  Xoxo

 • Anita H.
  Geplaatst op 17:42h, 15 november Beantwoorden

  Met mijn smartphone!

 • Dhini
  Geplaatst op 18:04h, 15 november Beantwoorden

  Superleuk winactie. Ik doe mee
  met mobieltje!

 • Natiza
  Geplaatst op 18:49h, 15 november Beantwoorden

  Super winactie! Dit is net wat ik nodig heb :) Dus ik doe heel graag mee ^^ Ik heb natuurlijk alles gedaan :) Ik zou gelijk met mijn telefoon verbinding maken :’)

 • Anniek
  Geplaatst op 20:02h, 15 november Beantwoorden

  Wat een fijne kaartjes lijken dit me zeg! In mijn hoofd had ik al eens bedacht dat er toch ooit eens zoiets zou moeten komen… :) Als ik het kaartje zou winnen zou ik het eerste verbinding maken met mijn telefoon, zodat ik met mijn goede camera mooie foto’s kan maken en ze daarna meteen kan posten op instagram! Ik heb alle nodige stappen ondernomen :)

 • Linda
  Geplaatst op 20:09h, 15 november Beantwoorden

  Helaas is mijn spiegelreflex geen goede voor deze kaart, maar het zou zo handig zijn want ik maak in de week echt super veel foto’s voor school haha, en ik ben altijd zo lui om elke keer dat kaartje eruit te halen

 • Marjolein
  Geplaatst op 21:24h, 15 november Beantwoorden

  Huh ik dacht dat ik je al volgde op Bloglovin’… niet dus. Maar, ik heb net een nieuwe camera en ben nog op zoek naar zo’n kaartje! Nu moet ik iedere keer mijn batterygrip er helemaal af halen voor ik bij het kaartje kan, geweldige winactie dus! Als eerste met mijn telefoon denk ik toch, want dan kan ik eindelijk makkelijk high-res foto’s direct op Instagram posten :)

  Ik heb alles gedaan wat je vroeg in je post, al moet je even de link naar de Eyefi Facebook pagina goed zetten, jouw link staat nu aan die van hun geplakt waardoor de hyperlink in je post niet werkt :)!

  Liefs, Marjolein.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 08:10h, 17 november Beantwoorden

   Leuk dat je mee doet Marjolein! En bedankt voor het volgen! Ook bedankt voor je opmerking, ik had het meteen aangepast. :)

 • julia
  Geplaatst op 18:32h, 16 november Beantwoorden

  Oh gaaf! Nu hoef ik niet perse te investeren in een camera met wifi! Ik zou als eerste met mijn laptop verbinding maken en daarna natuurlijk met mijn telefoon! Ik volgde je al op bloglovin, heb dit bericht geliked en natuurlijk EyeFi op facebook!

 • Bertine
  Geplaatst op 21:12h, 16 november Beantwoorden

  wauw wat een top uitvinding! ik doe heel graag mee! ik ben ook blogger dus zou graag verbinding maken tussen de camera en laptop:) ik heb het bericht een hartje gegeven op bloglovin en ik volg eyefi nu op facebook!

 • Sophie
  Geplaatst op 10:11h, 17 november Beantwoorden

  Ah wat gaaf! Dit zou echt iets voor mij zijn, gezien ik al-tijd mijn kaartjes kwijt raak. Ik zou als eerste met mijn iPhone verbinding maken zodat ik kan kijken of ik met mijn foto’s iets leuks op Instagram kan posten. Dat lijkt me ideaal! :’)

 • Isabel Cristina
  Geplaatst op 00:26h, 18 november Beantwoorden

  Wat leuk!! Ik doe graag mee, ik zou het héééél leuk vinden om te winnen. Ik volgde je al via Bloglovin maar volg nu ook Eyefi via facebook. Ik zou het kaartje in mijn spiegelreflex camera stoppen. Lijkt mij ideaal! :-D

 • Joan
  Geplaatst op 00:29h, 18 november Beantwoorden

  Wow wat een geweldig kaartje!!! Ik heb een Nikon D5100 en zou verbinding maken met mij laptop zodat ik al mijn mooie foto’s meteen kan bewerken en vervolgens kan delen op social media. Zoooooo geweldig! Super actie hoorLoisLorinde! :)

 • Wendy
  Geplaatst op 23:46h, 18 november Beantwoorden

  Wat een leuke winactie! Echt iets voor mij, want ik ben continu bezig met geheugenkaartje hier eruit en daar erin en andersom. En dat zou dan gewoon niet meer hoeven! Ik denk dat ik als eerste een verbinding zou maken met mijn telefoon. Voor Instagram bijvoorbeeld zoals je zelf al aangaf. Lijkt me echt ideaal.

 • Nina
  Geplaatst op 05:45h, 20 november Beantwoorden

  Ik doe graag mee! Ook op BL en FB ! XXX

 • Sanne Becks
  Geplaatst op 14:47h, 20 november Beantwoorden

  had al geliked en volg je ook.Ik zou als eerste een connection maken met mijn allerbeste maatje namelijk mijn telefoon

 • jacqueline
  Geplaatst op 07:09h, 21 november Beantwoorden

  Schitterende actie doe heel graag mee voor dit super handige ding alles opslaan !

 • Ellen
  Geplaatst op 08:33h, 21 november Beantwoorden

  Met dit mooie cadeau van Loislorinde, weet iedereen me te vinden! Deze kaart gaat dus heel gewoon in mijn eigen Smartphone. Ik kan nu foto’s delen zoveel ik wil…..Ja, EyeFi maakt voor mij het verschil!

 • Deborah
  Geplaatst op 13:57h, 21 november Beantwoorden

  Mooie actie. Ik denk toch gelijk icm mijn spiegelreflex camera of ip camera. Zou leuk zijn als sinterklaas kadootje (voor me zelf hihi).

 • Inge Speemanns
  Geplaatst op 21:57h, 21 november Beantwoorden

  Wow, wat een leuke kaartje! Hehe. Ik zou als eerste met mijn mobiel een verbinding maken. Het klinkt echt leuk om zo makkelijk fotos te kunnen delen. Ik doe heel graag mee :)
  Bloglovin: inge42
  Facebook: Inge Speemanns

 • Aniek
  Geplaatst op 08:39h, 22 november Beantwoorden

  Ik waag een kansje!

 • Pingback:Mijn Maand | December • Reviews & Roses
  Geplaatst op 01:23h, 03 januari Beantwoorden

  […] bij Lois Lorinde won ik de EyeFi Wifi SD […]

Geef een reactie