WIN: YANKEE CANDLE CHRISTMAS SCENTS! [GESLOTEN] - LoisLorinde.nl
22082
post-template-default,single,single-post,postid-22082,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

WIN: YANKEE CANDLE CHRISTMAS SCENTS! [GESLOTEN]

wintertarts2

Gisteren kwam er een kort reviewtje online over de nieuwste kerstgeuren van Yankee Candle. Helaas zijn de geuren geen favoriet van mij geworden. Maar wie weet zijn het wel de perfecte geuren voor jou! Ik geef alle vier de waxtarts weg: Bundle Up, Berry Trifle, Winter Glow en Cosy by the Fire. Doe je mee aan de winactie?

wintertarts3

Om kans te maken op alle Yankee Candle kerstgeuren moet je:
→ Mij volgen op op BlogLovin
→ Reactie achterlaten dat je mee doet
→ Geldig mailadres invullen in het daarvoor bestemde vakje

De winactie duurt tot en met 29 oktober. Op 30 oktober kies ik hiermee willekeurig de winnaar uit en hij/zij ontvangt dan persoonlijk bericht. Succes iedereen!


Follow

39 Reactie's
 • Femke
  Geplaatst op 06:25h, 15 oktober Beantwoorden

  Ik heb nog nooit iets van Yankee Candles geprobeerd, dus dit zou het perfect moment zijn om daar kennis mee te maken.. Daarnaast ben ik dol op waxtarts :-)! So, I’m in!

 • chucky1012
  Geplaatst op 06:28h, 15 oktober Beantwoorden

  Leuk en ik doe erg graag mee!
  Ben er zo benieuwd naar ;-)

  Fijne dag Xoxo

 • Debbie Faber
  Geplaatst op 07:09h, 15 oktober Beantwoorden

  Ik ben erg nieuwsgierig hoe deze kerstgeuren ruiken, dus ik doe graag mee!

 • Liesbeth
  Geplaatst op 07:50h, 15 oktober Beantwoorden

  Lijkt me echt heerlijk, deze kerstgeuren van Yankee Candles in huis!

 • Nynke
  Geplaatst op 07:53h, 15 oktober Beantwoorden

  Ik ben heel benieuwd of ik er ook mee in kersterige sferen kan komen. Aan de kou zal het niet liggen.

 • Moniek
  Geplaatst op 08:29h, 15 oktober Beantwoorden

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee, heerlijk voor de kerst.

 • Linda
  Geplaatst op 08:57h, 15 oktober Beantwoorden

  Wat jammer dat het niet de geuren zijn waar jij wat mee hebt, maar je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt naar deze geuren en ik doe graag mee met deze actie.

 • Fleur Sophia
  Geplaatst op 09:25h, 15 oktober Beantwoorden

  Yes, ik doe heel graag mee en volg je natuurlijk ook op Bloglovin! :D Ik heb nog nooit iets van Yankee Candle gehad, dus ben vooral heel benieuwd naar de geuren! X

 • Kharina
  Geplaatst op 09:53h, 15 oktober Beantwoorden

  Toch een gokje wagen met dit koude weer om mijn nieuwe kamers hopelijk lekker te laten ruiken deze herfst/winter. Ik vind het jammer dat er voor jou geen lekkere geur tussen zat maar op basis van je beschrijvingen ben ik nog benieuwd (we hebben niet dezelfde smaak denk ik)… sowieso fijn om een tart te kunnen proberen voordat je een kaars koopt.

 • Svenja
  Geplaatst op 10:01h, 15 oktober Beantwoorden

  Wat leuk dat je deze geuren weg geeft in een winactie <3 Ik ben na je artikel van gister juist heel erg nieuwsgierig geworden, vooral naar de geuren cosy by the fire en winter glow! Ik doe dus gezellig mee, en volg je al op Bloglovin!

 • Henderica
  Geplaatst op 10:24h, 15 oktober Beantwoorden

  Berry trifle lijkt me sowieso een heerlijke geur (ik hou ook van zoet) en ben benieuwd of ik je mening deel wat betreft de andere geuren :) ik doe mee dus!

 • Marion
  Geplaatst op 10:50h, 15 oktober Beantwoorden

  Doe graag mee, ben toch wel benieuwd naar deze geuren. Geur is natuurlijk ook iets heel persoonlijks.

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 10:50h, 15 oktober Beantwoorden

  Ik wil al jaren Yankee Candle uitproberen, maar ik durf ze niet te kopen, zonder ze te testen op voorhand. Daarom doe ik erg graag mee met je winactie, want hopelijk kan ik zo wat geuren testen

 • Wendy
  Geplaatst op 16:35h, 15 oktober Beantwoorden

  Ik doe graag mee! De Yankee Candle geuren waren andere jaren heerlijk rond de kerst. Ben benieuwd naar deze! Natuurlijk volg ik je op bloglovin en heb ik het bericht gesaved.

 • Lara Kemps
  Geplaatst op 16:36h, 15 oktober Beantwoorden

  Wat jammer dat jij de geuren niet lekker vind! Ik heb al veel gehoord over Yankee Candle, iedereen vind het merk blijkbaar fantastisch. Maar ik heb er nog helemaal niets van geprobeerd en misschien is dit mijn kans om het wel te doen? Kusjes!

 • Astrid v
  Geplaatst op 17:06h, 15 oktober Beantwoorden

  Ik doe ook graag mee! :D

  Liefs,

  Astrid

 • Emma
  Geplaatst op 17:36h, 15 oktober Beantwoorden

  Oh wat een toffe actie zeg, ik ben heel benieuwd naar Yankee Candle dus ik doe mee! :)
  X Emma

 • Luna
  Geplaatst op 18:09h, 15 oktober Beantwoorden

  Ja tuurlijk :) ik doe altijd graag mee! :)
  Leuke winactie ook, weer eens wat anders dan beautyproducten. Cool!

 • evelien
  Geplaatst op 18:36h, 15 oktober Beantwoorden

  Ah wat een super leuke winactie! Ik hou van yankee candle. Die zijn zo fijn!
  evelienslingerland@hotmail.com

  Liefs! Evelien

 • Anita te Gussinklo
  Geplaatst op 18:57h, 15 oktober Beantwoorden

  Mmm, heerlijk lijken me ze deze Christmas Yankee Candles
  Ik doe graag mee en volg je natuurlijk op Bloglovin.

 • Jolijn
  Geplaatst op 19:03h, 15 oktober Beantwoorden

  Lijkt me heerlijk! Ik doe graag mee (:
  Liefs, Jolijn

 • Joek
  Geplaatst op 20:22h, 15 oktober Beantwoorden

  Leuke actie, ik doe graag mee! Ik heb als trouwe YC fan uiteraard de nieuwe geurtjes al gekocht, maar extra kan nooit kwaad natuurlijk ;-) Mijn favoriet van de nieuwe geuren is denk ik Berry Trifle! Mmmm :-) x

 • Marit
  Geplaatst op 20:26h, 15 oktober Beantwoorden

  Ik ben dol op kerst,wat een leuke winactie,ik maak graag kans!

 • Eva Narcisz
  Geplaatst op 20:44h, 15 oktober Beantwoorden

  Heerlijk ! Ik hou van geurkaarsen! Vooral tijdens de herfst/winter vind ik het heerlijk om kaarsen in huis te hebben – ze zijn zo relaxerend en gezellig !! Ik loot graag mee. Ik volg je op bloglovin.

 • Dinja
  Geplaatst op 21:25h, 15 oktober Beantwoorden

  Ondanks dat jij ze niet zo geweldig vond, doe ik graag mee!
  Zoals ik bij je review al zei, ik heb nog nooit iets van Yankee Candle gekocht of gehad dus zou ze graag willen proberen! Ik volgde je (natuurlijk) al via Bloglovin’ :D!

 • Romy
  Geplaatst op 22:00h, 15 oktober Beantwoorden

  Oh, wat gaaf! Ik vind dit zulke leuke en heerlijk geurende kaarsjes. Zou ze graag winnen!

 • Naomi
  Geplaatst op 22:22h, 15 oktober Beantwoorden

  Ik doe graag mee. Ik zou erg graag de kaarsjes eens willen uitproberen :)

 • Lindsay
  Geplaatst op 17:14h, 16 oktober Beantwoorden

  Leukk! :D Ik doe ook heeeel graag mee! :D

 • Floor
  Geplaatst op 19:23h, 16 oktober Beantwoorden

  Ik ben erg nieuwsgierig naar de winterluchtjes. Vooral Cosy bij the Fire. Deze winter zit ik veel thuis want ik ga over een aantal weken met zwangerschapsverlof dus geweldige prijs voor iemand die dan vaak thuis is

 • Rebecca
  Geplaatst op 19:39h, 16 oktober Beantwoorden

  Het lijken me erg fijne en warmen geuren.
  Heerlijk nu de avonden weer eerder donker worden en kouder, een beetje extra gezelligheid in huis.

 • Marije
  Geplaatst op 19:51h, 16 oktober Beantwoorden

  Ik ben dol op de herfst en winter. Warme choco, dekentje om me heen, kachel aan en waxmelts in het brandertje. Momenteel de goedkope versie van Xenos in gebruik maar ik ben zo benieuwd naar YC! Ik doe dus heel graag Mee. Misschien vind ik deze juist wel geweldig :-)

 • Cheyenne
  Geplaatst op 21:05h, 16 oktober Beantwoorden

  Ik heb je review gelezen van deze tarts , maar ik ben toch zelf heel erg nieuwsgierig. Ik ben groot fan van Yankee candle maar deze varianten ken ik nog niet en ik hou van kerstgeuren dus ik doe zeker mee. Ik volg je onder mijn naam Cheyenne Jansen op bloglovin .

  Groetjes,

  Cheyenne

 • Demi Fu
  Geplaatst op 23:57h, 16 oktober Beantwoorden

  Ik doe zeker mee! Ben zo benieuwd naar de nieuwe geuren! Xxx

 • Ingrid
  Geplaatst op 10:01h, 17 oktober Beantwoorden

  Leuk voor mijn 2 dochters om uit te proberen.
  Zijn gek van Yankee Candle.

 • Tessa
  Geplaatst op 13:48h, 17 oktober Beantwoorden

  Ik ben dol op kaarsjes en de geuren lijken mij heerlijk. Ik wil ze wel proberen.

 • Iris
  Geplaatst op 20:54h, 18 oktober Beantwoorden

  Ik ben erg nieuwsgierig naar de geuren van Yankee Candle, nadat iedereen er altijd zo lyrisch over is. Dit lijkt me een goede manier om ze uit te proberen!

 • Sylvia
  Geplaatst op 22:22h, 19 oktober Beantwoorden

  Zelf heb ik nog nooit Yankee Candles gebruikt en ben er zeer benieuwd naar, ook naar deze geuren. Graag waag ik een kansje! Ik volg je op Bloglovin’ onder TurtleBookwurm.

 • sabrina
  Geplaatst op 22:15h, 20 oktober Beantwoorden

  ♥ yankee Candle! Ik was er toevallig vandaag en had als het budget het toeliet de hele winkel leeg gekocht! Daarom ben ik blij met je winactie. Ik volg je al lang!

 • Sann
  Geplaatst op 08:30h, 23 oktober Beantwoorden

  Super leuke giveaway. Ik ben heel erg benieuwd naar de waxtarts, ik heb zelf eigenlijk alleen pas die van de action geprobeerd en votives van yankee. Ik kwam toevallig op je blog via instagram en heb je meteen gefollowed. Toen ik door de posts keek kwam ik deze toevallig tegen :D Succes iedereen!

  ❤ Sann

Geef een reactie