[GESLOTEN] WIN: YANKEE CANDLE ADVENTSKALENDER - LoisLorinde.nl
30680
post-template-default,single,single-post,postid-30680,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

[GESLOTEN] WIN: YANKEE CANDLE ADVENTSKALENDER

Aaah, ik heb een Yankee Candle adventskalender gemaakt! En hij is te winnen! Op de foto zie je natuurlijk al een kleine sneak peek maar de rest is nog een verrassing.

Eigenlijk heb ik veel te veel Yankee Candle tarts/votives, dus het leek mij leuk om daar iemand anders blij mee te maken in de vorm van een adventskalender! Het was in ieder geval al ontzettend tof om samen te stellen. De kalender bevat allerlei verschillende soorten geuren.

Volg mij op Instagram @LoisLorinde en laat hieronder een reactie achter om mee te doen! De actie duurt tot en met 17 november. Op 18 november ontvangt de winnaar persoonlijk bericht zodat de kalender op tijd is voor december.

Doe je mee?

liefsloisje

 

30 Reactie's
 • Leonie van de Kragt
  Geplaatst op 09:16h, 08 november Beantwoorden

  Aaaah super leuk! Wat tof dat je ook zo je best erop hebt gedaan.

  Ik doe mee :D

 • Mariëtte
  Geplaatst op 10:46h, 08 november Beantwoorden

  Gaaf, Ik doe graag mee, volgde je al op Instagram.

 • Kelly
  Geplaatst op 17:42h, 08 november Beantwoorden

  Wat leuk! Ik maak graag een kansje. Tof dat je altijd zo lekker creatief bent! Natuurlijk volgde ik je al op Instagram :)

 • Sabrina
  Geplaatst op 18:58h, 08 november Beantwoorden

  Dat is echt iets voor jou! DIY en yankee candle :)
  Ik doe heel graag mee!
  Je kan toch nooit genoeg yankee hebben!!

 • Marian B
  Geplaatst op 20:02h, 08 november Beantwoorden

  Dat ziet er goed uit, het lijkt me een hele mooie adventskalender lijkt me, ik ben benieuwd naar de rest. Helaas geen IG…

  • Tessa Droge
   Geplaatst op 10:24h, 09 november Beantwoorden

   Ik ben dol op de periode voor kerst en de kerst zelf dus wat is er leuker om af te tellen en elke dag een verrassing te krijgen. Deze kalender is echt ontzettend leuk dus hopelijk wordt mijn decembermaand een maand vol verrassingen.

 • Anita te Gussinklo
  Geplaatst op 23:25h, 08 november Beantwoorden

  Er zijn dit jaar zoveel mooie kalenders maar deze brengt je pas echt in Kerst sfeer

 • S. Wolfswinkel
  Geplaatst op 09:05h, 09 november Beantwoorden

  Wow, wat een supergave winactie, ik loot graag mee voor deze Yankee Candle adventskalender!

  Groetjes,
  Suus

 • Anne-Wil Kraan
  Geplaatst op 09:17h, 09 november Beantwoorden

  Wat leuk, ik hou van kaarsen zeker van geurkaarsen maar van yankee candle heb ik nog niks geprobeerd doe dus graag mee

 • Mariska N.
  Geplaatst op 11:54h, 09 november Beantwoorden

  Wat een geweldig idee om een adventskalender te maken met kaarsen. De kalender is super in een fantastische kleur! Ik had nog nooit van Yankee candle gehoord, maar ik zou het graag eens willen ruiken. Ik doe graag mee met de kans om de kalender te winnen.

 • Mandy Heuvelman
  Geplaatst op 19:58h, 09 november Beantwoorden

  Oeeh Yankee Candle! Die geuren zijn zo heerlijk! Ik doe heel graag mee!!

 • Jolijn
  Geplaatst op 20:40h, 09 november Beantwoorden

  Super lekker! Ik maak graag kans (:

 • Kim
  Geplaatst op 12:32h, 10 november Beantwoorden

  Oh wat leuk en origineel!! Ik maak heel erg graag kans en zag dat ik je nog niet volgde, dus ben je meteen gaan volgen!

 • Carin Zwaneveld
  Geplaatst op 09:52h, 11 november Beantwoorden

  Ik ben dol op geurkaarjes maar van yankee candle heb ik er nog geen gehad. Mijn vriendin gebruikt wel altijd van die grote potten en die ruiken me toch heerlijk. Advent kalenders zijn altijd van die dingen die de maand december net iets mooier maken, dus ik doe ontzettend graag mee.

 • Monique Koomans
  Geplaatst op 10:04h, 12 november Beantwoorden

  Via Bloglovin kwam ik hier terecht, en val op deze manier met mijn neus in de boter. Ik heb je op IG opgezocht, en volg je nu (account van wolvanmoos).
  Geurkaarsen vind ik heerlijk, maar de Yankee candle ken ik nog niet. Mooie manier om deze te ontdekken dacht ik zo!
  Super leuk dat je je volgers op deze manier wilt verwennen.
  Groetjes Monique

 • mariska van dorst
  Geplaatst op 18:37h, 12 november Beantwoorden

  Oeh erg leuke winactie! Ik brand altijd/vaak geurkaarsen of lekkere waxmelts, wonen nu met 3 hondjes in huis en dan is een yankee candle toch wat lekkerder als een hondengeur of in deze tijd een natte hondengeur.

 • Jelmar de Jong
  Geplaatst op 19:17h, 12 november Beantwoorden

  Wat supertof! Vind de kaarsen altijd heerlijk ruiken en ben gek op verrassingen. Ik doe mee :).

 • Margriet Drent-Alblas
  Geplaatst op 19:23h, 12 november Beantwoorden

  Wat ontzettend leuk Loïs! Ik loot graag mee.

 • Anneleen
  Geplaatst op 19:59h, 12 november Beantwoorden

  Ik doe super graag mee!!!

 • Lola Monteban
  Geplaatst op 22:05h, 12 november Beantwoorden

  Omg dit zie ik zo vaak langskomen en ben gek op geurkaarsjes 🤪 Heb het laatst toevallig over een yankee candel gehad omdat ze zo grappig en leuk zijn maar nooit eentje gehad en iets anders dan chocolaatjes 🍫 😂❤️

 • MartheF
  Geplaatst op 22:18h, 12 november Beantwoorden

  Awh super leuk! Ik doe zeker mee :) ik volg je op instagram nu!

 • Evelien ten Bosch
  Geplaatst op 22:49h, 12 november Beantwoorden

  Hey Lois! wat leuk, kom je hem dan ook persoonlijk bij me brengen ;)

 • Dinja
  Geplaatst op 23:30h, 12 november Beantwoorden

  Oehhhh leuk, ik had net geurkaarsjes / een Advent kalender nodig :D
  Ik volg je natuurlijk al een tijdje op Instagram ;) (@dinjadonut)

 • Diny Gijsberts
  Geplaatst op 06:46h, 13 november Beantwoorden

  Wow wat een genereuze prijs stellen jullie beschikbaar zeg ik doe héél graag mee voor deze adventkalender omdat ik er nog nóóit een gehad heb en wel erugh van verrassingen hou! Ik volg op ig onder Momzymom

 • Diny Gijsberts
  Geplaatst op 06:47h, 13 november Beantwoorden

  Wow wat een genereuze prijs stellen jullie beschikbaar zeg ik doe héél graag mee voor deze mooie adventkalender omdat ik er nog nóóit een gehad heb en wel erugh van verrassingen hou
  Ik volg op ig onder Momzymom

 • Mariska Meijers
  Geplaatst op 09:13h, 13 november Beantwoorden

  Wat een creatief en leuk idee!!! En wat ontzettend lief dat je het weg geeft!

  Ik heb je gevolgt op Instagram, ben benieuwd naar je posts 🙃😁

 • Mira
  Geplaatst op 14:18h, 14 november Beantwoorden

  Oh ik doe heel graag mee! Echt één van de weinige merken die je echt blijft ruiken <3

 • Hannah Kagenaar (fanartmi)
  Geplaatst op 16:33h, 14 november Beantwoorden

  Ik doe mee! Ik houd super veel van geurkaarsen dus dit komt super goed uit :)

 • Chiara j
  Geplaatst op 09:53h, 16 november Beantwoorden

  Ik doe zeker mee ben helemaal gek op geurkaarsen😍😍

 • Natasja M.
  Geplaatst op 16:18h, 16 november Beantwoorden

  Wat superleuk bedacht om er op deze manier iemand anders blij mee te maken ☺️ u zegt u heeft er plezier aan beleefd om hem samen te stellen dat klinkt super en weet ook zeker dat diegene die hem wint veel plezier gaat evaren ervan door elke dag een Yankee candle uit te mogen pakken 🎄Doe graag mee om er een kansje op te maken 🎅☃️🎄

Geef een reactie