WIN: CASEAPP CASE/SKIN NAAR KEUZE! [GESLOTEN] - LoisLorinde.nl
20816
post-template-default,single,single-post,postid-20816,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

WIN: CASEAPP CASE/SKIN NAAR KEUZE! [GESLOTEN]

caseappwin

Gisteren kon je de prachtige Marble MacBook skin bewonderen. En ik ontwierp zelf al eerder een Galaxy Macbook skin en een Photo iPhone case. En nu mag ik van CaseApp weer iemand blij maken met een zelfontworpen case/skin! Er is ontzettend veel keus uit hoesjes/skins voor verschillende smartphones, tablets en laptops. Altijd al je eigen smartphone hoesje of laptop skin willen ontwerpen? Dat kan! Doe je mee?

Om kans te maken op je eigen CaseApp case/skin naar keuze moet je:
→ Mij volgen op BlogLovin en dit bericht liken
→ Reactie achterlaten dat je mee doet en wat je zou gaan ontwerpen
→ Geldig mailadres invullen in het daarvoor bestemde vakje

Deze winactie duurt tot en met 30 juli. Op 31 juli kies ik hiermee willekeurig de winnaar uit en hij/zij ontvangt dan persoonlijk bericht. Hoe meer je doet, hoe vaker je naam er in komt te staan. Succes iedereen!


16 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 06:21h, 16 juli Beantwoorden

  Deze winactie sla ik over en gun het een ander.
  Véél succes ;-)

 • Linda van W
  Geplaatst op 08:56h, 16 juli Beantwoorden

  Ooo dit zou zo leuk zijn om te winnen! Ben al een hele tijd op zoek naar een mooie achtergrond voor mijn MacBook en ze hebben zulke mooie! Liefs, Linda

 • Wendy
  Geplaatst op 09:57h, 16 juli Beantwoorden

  Jammer dat CaseApp nog steeds een heel klein aanbod heeft voor HTC. Geen enkele van mijn HTC’s (4stuks) die ik gehad heb, staat in hun lijstje.

 • Michelle Kaiser
  Geplaatst op 11:02h, 16 juli Beantwoorden

  Wat een te gekke actie. Ik doe mee hoor. Ik zou graag een gepersonaliseerde MacBook pro retina 15″ willen ontwerpen bij CaseApp. Zo gaaf.

 • Teun
  Geplaatst op 12:58h, 16 juli Beantwoorden

  Gaaf! Ik zou een hoesje ontwerpen voor mijn samsung galaxy s3. De plaatjes zou ik denk ik van we heart it halen :D

 • Berdien
  Geplaatst op 15:32h, 16 juli Beantwoorden

  Leuk! Ik doe mee.
  Op Bloglovin volg ik je al ( ByBird) en hartje gegeven voor dit artikel.
  Mocht ik winnen zou ik iets met chocola ontwerpen ;-)
  Liefs

 • Susan | ishootlovee.com
  Geplaatst op 19:00h, 16 juli Beantwoorden

  Oeh super tof! Doe zeker mee.
  Ik twijfel tussen een mooie vakantiefoto of een marmeren hoes.

  Liefs. Susan

 • anneleen
  Geplaatst op 19:58h, 16 juli Beantwoorden

  Wat een leuke winactie, ik doe erg graag mee! Ik zou graag een macbook skin ontwerpen, voor mijn vriend. Met een foto of mooie achtergrond :) Ik liet hem gisteravond je blogje lezen en ook hij is heel enthousiast over deze site en case! :)

 • Anita te Gussinklo
  Geplaatst op 20:26h, 16 juli Beantwoorden

  O leuk, ik vind zo’n laptop bv er dan meteen veel leuker uitzien.
  Ik zou een zomers tafereel willen met strand en palmbomen enzo.
  Verder volg/like ik je op Bloglovin.

 • Chylene
  Geplaatst op 22:23h, 16 juli Beantwoorden

  Ik doe graag mee ik zou heel graag een MacBook skin ontwerpen voor mijn macbook die er aan komt. Zou zo’n leuke toevoeging zijn voor de laptop waar ik zo hard en lang gespaard voor heb en nog heel eventjes moet doen..
  Xoxo chy

 • Anita H.
  Geplaatst op 22:41h, 16 juli Beantwoorden

  Een skin voor mijn MacBook zou wel top zijn. Dan kan ik de krassen camoufleren. Ik doe dus mee.

 • Marii
  Geplaatst op 10:54h, 18 juli Beantwoorden

  Wauw het ziet er echt super mooi uit!
  Tof dat je deze winactie doet. Ik zelf ga binnenkort een nieuwe telefoon kopen en daar moet natuurlijk een leuke case voor komen.
  Daarom doe ik mee :D

  Bedankt dat je zo’n leuke winactie doet :D

 • zoë
  Geplaatst op 11:15h, 18 juli Beantwoorden

  ik doe mee!
  ik weet nog niet wat ik zou ontwerpen omdat er zoveel keuze is!
  bloglovin; zoelouwerse

 • Jolijn
  Geplaatst op 15:00h, 20 juli Beantwoorden

  Super leuk! Ik doe graag mee en zou een hoesje voor mijn telefoon ontwerpen met een leuke zomerfoto.
  Liefs, Jolijn

 • Ine van baelen
  Geplaatst op 20:13h, 26 juli Beantwoorden

  Hai,

  Wat een leuke actie seg. Ik twijfel nog tussen een skin maken voor mijn vriend zijn macbook of toch maar voor mijn eigen laptop ^^. Misschien moet ik toch maar eens mn goed hart laten zien :D
  Ik volg je op bloglovin nu

  Groetjes Ine

Geef een reactie