WHAT'S IN MY LITTLE TRAVEL BAG - LoisLorinde.nl
16908
post-template-default,single,single-post,postid-16908,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

WHAT’S IN MY LITTLE TRAVEL BAG

travelbag

Waaaaahh, straks zit ik in het vliegtuig naar Portugal! Een goed moment om jullie te laten zien wat ik allemaal mee sleep in mijn toilettas. Nou ja, ik vind het zelf wel meevallen. Het zijn bijna allemaal mini’s en producten die ik nu ook dagelijks gebruik. Benieuwd wat er allemaal in zit? Kijk dan snel verder!

travelbag2

Een tandenborstel en mini tandpasta van Colgate, want ook in Portugal moeten we onze tandjes poetsen. Een mini van mijn favoriete Dove deo met een fijne neutrale geur. En twee mini’s van de Bright Shine shampoo van Andrélon. Ik verwacht dat er eentje gestolen gaat worden door mijn vriend, haha.

travelbag3

Een douchegel van L’Occitane met de meest heerlijke kruidige citrusgeur. Een kleine body splash van H&M in de geur Mandarin Treat. En wat wegwerpscheermesjes om die beentjes glad te houden.

travelbag4

Qua make-up houd ik het simpel. Een fijne BB Cream die ik heb gekregen van Heleen en een waterproef mascara en eyeliner van de Action. Natuurlijk mag een goede zonnebrand ook niet ontbreken. Deze van Vichy met factor 50 neem ik mee.

travelbag5

En dan de huidverzorging. Een fijne verzorgende en herstellende cactusolie van De Tuinen. Reisverpakkingen met Purity Made Simple van Philosophy en Dream Cream van Lush. En mijn gebruikelijke hormoonzalf tegen eczeem.

travelbag6

Alles zit in dit kleine roze toilettasje dat ik bestelde op eBay. Daarnaast neem ik nog mijn geliefde Tangle Teezer en een geweldig tompouce luchtbed van HEMA mee. En natuurlijk een boel kledingstukken. Want wie wilt er nou niet drijven op een roze tompouce in het zwemnbad?

Hoe ziet jouw vakantie er uit?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

11 Reactie's
 • Petra
  Geplaatst op 06:33h, 31 juli Beantwoorden

  Tjonge, wat een leuke producten neem je mee, het ziet er wel erg leuk uit met al die mini’s…fijne vakantie!

 • chucky1012
  Geplaatst op 07:35h, 31 juli Beantwoorden

  Er zitten veel producten bij die ik niet ken! Het ziet er allemaal goed uit ;-)

  Happy holiday Xoxo

 • Dagmar
  Geplaatst op 08:10h, 31 juli Beantwoorden

  OMG je hebt de tompouce! Hoe ongelooflijk gaaf is dat?! Heel erg leuk lief, wat een mooi artikel <3

 • Sophie
  Geplaatst op 09:00h, 31 juli Beantwoorden

  Wauw, wat een hoop! Haha je tompouce is echt te gek, ik heb ‘m ook in mijn handen gehad hahaha!

 • Manon
  Geplaatst op 09:21h, 31 juli Beantwoorden

  Je neemt hele fijne producten mee. Wat een super leuk luchtbed!

 • Kirsten
  Geplaatst op 10:58h, 31 juli Beantwoorden

  Wat leuk om te zien wat je allemaal mee neemt, vooral die opblaas tompouce lijkt me gaaf hihi!

 • jana
  Geplaatst op 11:14h, 31 juli Beantwoorden

  Leuke spulletjes neem je mee, vooral het tompouce luchtbed :D x

 • Bertine
  Geplaatst op 13:03h, 31 juli Beantwoorden

  wat handig dat je mini’s mee kunt nemen, dat redt ik niet voor 3 weken;) die hema tompouce is cute!

 • Bente
  Geplaatst op 15:35h, 31 juli Beantwoorden

  Haha wat een leuk luchtbed! En het valt inderdaad heel erg mee met wat je allemaal mee neemt op vakantie!

 • Rosanne
  Geplaatst op 23:33h, 31 juli Beantwoorden

  Wat leuk om dit eens te zien zeg. liefs x

 • Claudia
  Geplaatst op 15:03h, 14 augustus Beantwoorden

  Die tompouce luchtbed is te gek. Echt leuk om te zien wat anderen mee nemen op vakantie. Ik vind dat altijd zo moeilijk!

Geef een reactie