WEBPRINT PHOTO CLOCK - LoisLorinde.nl
16833
post-template-default,single,single-post,postid-16833,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

WEBPRINT PHOTO CLOCK

clock

Van Webprint kreeg ik de mogelijkheid om een fotoproduct te testen. Na even denken wist ik dat ik voor een klok zou gaan. Ja, een klok. Ik heb eigenlijk nooit een klok gehad in mijn kamer en na 18 jaar besef ik dat het toch wel heel erg handig is, haha. En ik ben er ontzettend blij mee!

clock5

Een gepersonaliseerde klok met foto kost €24,95 en is bestellen bij Webprint.

De klok heeft een simpel ontwerp en is gemaakt van aluminium. Door de donkere foto zijn de zwarte cijfers niet goed zichtbaar, ik had dus beter lichtere cijfers kunnen kiezen. Op het ontwerp-scherm leken ze beter zichtbaar, dat is dus iets om aan te denken voor je ‘m besteld. Eerst was ik van plan om er lichtere cijfertjes op te DIY’en, maar ik heb besloten om hem toch zo te laten.

clock6

clock3

De klok heeft een diameter van 25 centimeter. Bloempje kwam ook even kijken naar de klok. En nu hebben jullie gelijk een beetje beeld van hoe dik te klok is. Het monstertje liep ook net over mijn toetsenbord, ze weet wel hoe ze in de weg moet lopen. De klok is stevig, mooi, simpel en kan makkelijk opgehangen worden. Er moet alleen nog een AA batterijtje in en je klok is good to go.

clock4

Ik koos voor deze oude foto van Bram en mij omdat ik hem ooit een canvas met deze foto heb gegeven. Elke keer als ik het zie hangen op zijn muur wil ik ‘m zelf ook weer, haha. En nu heb ik eindelijk de leuke foto én een handige klok aan mijn muur!

Een gepersonaliseerde klok met foto kost €24,95 en is bestellen bij Webprint.

Heb jij liever een digitale of een analoge klok?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

7 Reactie's

Geef een reactie