WAT ALS MIJN HUISDIER EEN MENS WAS..? - LoisLorinde.nl
19884
post-template-default,single,single-post,postid-19884,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

WAT ALS MIJN HUISDIER EEN MENS WAS..?

cats

Maandag kreeg ik al een heleboel lieve reacties op de foto’s van mijn katjes Bloempje en Elfje. En dat komt goed uit, want ik verzon de ‘Wat als mijn huisdier een mens was..’ tag! Het zijn een aantal vragen over hoe je huisdier zou zijn als mens. Qua gedrag, interesses en relaties. Even iets heel anders dan normaal! Oh, en ik zou het natuurlijk heel tof vinden als jullie de tag ook overnemen!

cats2

1. Wat voor soort persoon zou je huisdier zijn?

Bloempje (grijs) zou een persoon zijn die blij is met elke aandacht die ze kan krijgen. En als ze geen aandacht krijgt gaat ze zielig doen. Elfje (wit) daarentegen vind aandacht wel fijn, maar is liever op zichzelf. Misschien heeft ze zelfs een beetje bindingsangst. Het mag allemaal niet te intiem worden.

cats4

2. Wat zijn de goede karaktereigenschappen?

Bloempje is oprecht en lief, maar ze wilt er wel aandacht voor terug. Elfje is slim en goed in oplossingen bedenken. In het begin misschien wat gesloten, maar is wel lief als ze je eenmaal vertrouwt. Ook hier wilt ze altijd wat voor terug, maar dat is gewoon iets typisch van katten.

cats5

3. Wat zijn de slechte karaktereigenschappen?

Deze heb ik eigenlijk al een beetje genoemd. Bloempje is afhankelijk, aandachtsgeil, heeft veel zelfmedelijden en is af en toe een beetje dom. Elfje is best wel egoïstisch en doet alleen aardig als ze wat van je wilt. En ik trap er elke keer weer in.

cats3

4. Zou je vrienden willen zijn met je huisdier?

Hoewel ik Bloempje als kat veel liever en knuffeliger vind, zou ik betere vrienden zijn met Elfje. Ik denk dat ik Bloempje veel te afhankelijk vind als vriendin. Bloempje zou namelijk al boos worden als ik één keer niet kan afspreken. Hoewel Elfje daar niet zo moeilijk over zou doen. Zolang het maar gezellig is.

cats8

5. Zou je met je huisdier willen daten?

Ik zou Bloempje en Elfje allebei niet willen daten. Bloempje is te klef en te afhankelijk. Mijn vriend Bram noemt Bloempje ook wel een ‘egoïstische oplichter’, maar ik vind die term meer bij Elfje passen. Elfje geeft geen liefde, maar neemt alleen. Als oppervlakkige vrienden zou dat nog kunnen, maar een liefdesrelatie zou gewoon niet werken. Hier thuis noemen we Bloempje het sletje en Elfje een hoertje. Bloempje doet het voor de aandacht en Elfje voor andere dingen. Hahaha.

cats9

6. Hoe zou je huisdier zich gedragen tijdens het uitgaan?

Even los van het feit dat de meeste katten sowieso niet van drukte houden. Bloempje zou eerst heel erg op een afstandje toekijken, maar genieten van elke aandacht die ze krijgt. Elfje is wat minder wantrouwig, maar zal ook niet zomaar ingaan op de aandacht die ze van jongens krijgt.

cast11

7. Wat zou je huisdier voor hobbies hebben?

Elfje zou doen aan karate. De ideale hobby om haar frustraties te uiten en zelfverdediging te leren. Ook al kon ze zichzelf al prima verdedigen. Bloempje doet niet aan sport. Voor Bloempje is het spotten van knappe katers/mannen al een hele sport. En hier en daar wat flirten hoort er ook bij.

cats10

8. Wat zou je huisdier verzamelen?

Bloempje zou knuffels verzamelen waar ze mee speelt als ze alleen is. Inmiddels is ze er misschien wat te oud voor, maar die kinderlijkheid zal nooit weg gaan. Want stiekem liggen er nog een heleboel knuffels in haar bed. Hoe meer knuffels, hoe beter. Volgens Bloempje dan. Elfje is juist niet zo van het verzamelen en gaat liever op avontuur in de natuur.

cats

Ik vond het ontzettend grappig om deze tag te bedenken en mijn eigen vragen te beantwoorden. Hierbij wil ik Kimberly, Dagmar, Sophie én jullie allemaal uitdagen om de tag ook te doen! Ja, jij dus ook!

Alle vragen op een rijtje:
1. Wat voor soort persoon zou je huisdier zijn?
2. Wat zijn de goede karaktereigenschappen?
3. Wat zijn de slechte karaktereigenschappen?
4. Zou je vrienden willen zijn met je huisdier?
5. Zou je met je huisdier willen daten?
6. Hoe zou je huisdier zich gedragen tijdens het uitgaan?
7. Wat zou je huisdier voor hobbies hebben?
8. Wat zou je huisdier verzamelen?

Ga jij deze ‘Wat als mijn huisdier een mens was..?’ tag ook doen? :D


19 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 07:15h, 22 april Beantwoorden

  Wat een leuke tag!
  Schattige katten ;-)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 12:33h, 22 april Beantwoorden

   Dank je wel!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 08:50h, 22 april Beantwoorden

  Wat een superleuke tag!

 • Sophie
  Geplaatst op 10:02h, 22 april Beantwoorden

  Haha geweldig, ik heb echt gelachen. Zo leer ik je katten wel kennen! Ik ga eens kijken of ik dit voor mijn vier beesten kan invullen :’) Prepare haha!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 12:34h, 22 april Beantwoorden

   Hahaha, dat vind ik leuk om te horen! Ben heel benieuwd naar jouw antwoorden! :D

 • Manon
  Geplaatst op 11:15h, 22 april Beantwoorden

  Super leuke Tag is dit. Bloempje lijkt echt op onze kat!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 12:35h, 22 april Beantwoorden

   Haha, aaawh, wat grappig!

 • Dina
  Geplaatst op 13:51h, 22 april Beantwoorden

  Wat een grappige TAG. Ik denk er ook wel eens over na hoe Mango, Hamlet en Daisy zouden zijn als ze mensen waren (of wat ze zouden zeggen als ze konden spreken!).

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:18h, 22 april Beantwoorden

   Hahaha, grappig! Lijkt mij erg leuk als je ‘m ook invult :D

 • Kimberly
  Geplaatst op 14:38h, 22 april Beantwoorden

  Kwalianus als kat!! <3 Ik vind het echt een geweldige tag, ik moest zo hard lachen om je antwoorden dat het me ook aan het denken zet wat mijn kat zou doen hahah dankjewel voor het taggen ik ga 'm snel invullen :D

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:14h, 24 april Beantwoorden

   Hahaha, ja, goed gezien! Ik kijk heel erg uit naar jouw antwoorden, hihi :D

 • Wendy
  Geplaatst op 21:24h, 22 april Beantwoorden

  Wat een onwijs leuke tag is dit geworden!

 • Dinja
  Geplaatst op 09:44h, 23 april Beantwoorden

  Wat een leuke tag is het geworden zeg!
  Ik heb niet echt eigen huisdieren, maar mijn ouders wel.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:14h, 24 april Beantwoorden

   Dank je wel! Misschien kan je het voor hun invullen? :D

 • Eilish (artisticstateofmind)
  Geplaatst op 11:49h, 24 april Beantwoorden

  Wat een geweldige tag! Ik had heb nog nooit gezien, super leuk! Die gaat op de to do list!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:15h, 24 april Beantwoorden

   Aaah leuk! Dank je wel! Laten je weten als je ‘m ingevuld hebt?

 • Drumles Den Haag
  Geplaatst op 12:59h, 25 april Beantwoorden

  hahaha Wat een leuk artikel!! Ik heb me rot gelachen :P

 • Pingback:Wat als mijn huisdier een mens was - PAWsome.nl
  Geplaatst op 06:05h, 18 mei Beantwoorden

  […] de blog van Lois, vond ik een hele leuke tag, namelijk de “wat als mijn huisdier een mens was” tag. Ik ga hem beknopt invullen voor […]

 • Pingback:Wat als mijn huisdier een mens was #2 - PAWsome.nl
  Geplaatst op 06:02h, 30 mei Beantwoorden

  […] TAG is verzonnen door Lois en ik vind ‘m echt super leuk! Wil jij ‘m ook overnemen? Ga je […]

Geef een reactie