VITA COCO NATURAL COCONUT WATER - LoisLorinde.nl
16756
post-template-default,single,single-post,postid-16756,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

VITA COCO NATURAL COCONUT WATER

vitacoco

Afgelopen week kwam er wel een heel lekker pakketje binnen, namelijk een proefpakket van Vita Coco vol met heerlijke kokoswatertjes in de smaken Puur, Pineapple, Lemonade en Peach & Mango. Deze had ik gewonnen bij Anne, echt heel tof, dankjewel! Natuurlijk ook helemaal perfect getimed want ik kan wel wat fris gebruiken met dit weer. Benieuwd wat ik van alle smaakjes vind? Lees dan verder.

vitacoco4

Vita Coco natural coconut water Puur
Bij kokoswater moet je niet denken aan water met kokossmaak. Kokoswater heeft namelijk een hele eigen smaak dat ik zelf niet zou linken met kokosnoot als ik het niet zou weten. Daarom zijn de meningen over het drankje ook erg verdeeld, maar ik vind het erg lekker en dorstlessend!

vitacoco5

Vita Coco natural coconut water Pineapple
Als je niet van kokoswater houdt vind je deze misschien juist wel lekker. De ananas geeft het drankje een heerlijke fruitige touch, maar toch net wat frisser dan puur ananassap.

vitacoco7

Vita Coco natural coconut water Lemonade
Dit is toch wel mijn favoriet met dat frisse citroen! Vooral als ze even in de koelkast hebben gelegen zijn het de lekkerste opfrissers tijdens een warme zomerdag.

vitacoco6

Vita Coco natural coconut water Peach & Mango
Deze perzik en mango variant is het zoetste van de vier. Hij is heel erg fruitig en neigt al meer naar een sapje dan naar kokoswater. De watertjes bevatten trouwens allemaal maar twee of drie ingrediënten, kokoswater en puree van het bijgevoegde fruit. Extra goed dus!

vitacoco3

Naast deze vier smaken is er ook nog Orange en Acai & Pomegranate, waar ik nu ook erg benieuwd naar geworden ben. Maar uit dit rijtje is mijn favoriet toch echt wel lemonade, ik ben dol op citroen en hij is lekker fris. Ooh, nu ik er weer over schrijf wil ik er meteen eentje nemen. Hmmmm!

Vita Coco natural coconut water kost €1,99 per 330 ml pakje en is o.a. te koop bij Albert Heijn, De Tuinen of online te bestellen bij Vitaminstore.nl. Ook is Vita Coco verkrijgbaar in 500 ml en 1 liter.

Wat vind jij van kokoswater?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

5 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 07:07h, 20 juli Beantwoorden

  Mmmmmm ik krijg er al dorst van het lijkt me heerlijk en het klinkt zo zomers ;-)

 • Sophie
  Geplaatst op 11:18h, 20 juli Beantwoorden

  Brrrrr.. Ik vind kokoswater dus echt niet te drinken. Toen ik ‘t voor ‘t eerst had gehaald op het station was ik superenthousiast. Ik nam een hele grote slok en kon ‘t nog net binnenhouden. Het bijna volle flesje ging de prullenbak in :’)

 • Joyce - Beamingbeautynl
  Geplaatst op 12:03h, 20 juli Beantwoorden

  Ik ben hier erg benieuwd naar! Misschien toch maar eens proberen.

 • Deborah
  Geplaatst op 12:48h, 20 juli Beantwoorden

  Ik heb nog nooit kokoswater gedronken, maar het klinkt erg lekker!

 • Roos
  Geplaatst op 17:42h, 20 juli Beantwoorden

  Ik ga ze zeker binnenkort uitproberen!

Geef een reactie