VICTORIA'S SECRET PHONE CASES - LoisLorinde.nl
16883
post-template-default,single,single-post,postid-16883,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

VICTORIA’S SECRET PHONE CASES

vshoesjes1

Hoe leuk zijn deze gekke hoesje van Victoria’s Secret? Een halve watermeloen en een heerlijke cocktail. Perfect voor de zomer. Dat ik dol ben op opvallende telefoonhoesjes weten jullie waarschijnlijk. En als deze hoesjes niet vrolijk en opvallend zijn dan weet ik het ook niet meer. Kijk je mee?

vshoesjes2

vshoesjes3

Een tijdje geleden zag ik op Instagram een watermeloen telefoonhoesje voorbij komen. Meteen zocht ik op eBay naar ‘watermelon phone case’ en toen bestelde ik deze leukerd. Even later kwam ik de ‘cocktail phone case’ tegen en die kon ik natuurlijk ook niet weerstaan. Ik heb niet gezocht op Victoria’s Secret omdat het dan meestal duurder is.

vshoesjes6

Victoria’s Secret watermelon case kost $8,10 = €6,03 op eBay.
Watermelooon loveee. Dit is mijn favoriete telefoonhoesje ooit! Zoet, sappig en heerlijk zomers. Hij lijkt misschien ontzettend onhandig – en dat is ‘ie ook wel – maar het went ontzettend snel. En omdat het hoesje zo groot is glipt het veel minder snel uit je handen.

vshoesjes5

Victoria’s Secret cocktail case kost $6,59 = €4,91 op eBay.
Een lekkere cocktail inclusief citrusjes, parapluutje en rietje. Zowel de watermeloen als de cocktail zijn ook verkrijgbaar in een veel andere kleuren. Zo heb je ook een gele watermeloen of een paarse cocktail, maar ik vond roze wel zo leuk.

vshoesjes4

Voor eBay zijn de hoesjes misschien wat duurder dan gemiddeld, maar alsnog veel goedkoper dan dat je ze bij Victoria’s Secret zelf koopt. Dan kosten ze ongeveer 15 dollar per stuk. Voor zover ik weet zijn ze alleen verkrijgbaar voor iPhone 4(s) en 5(s). Erg jammer, want ik gun deze leukerds iedereen! Echt, je wordt spontaan vrolijk als er zo’n zomers hoesje om je telefoon zit.

Zou jij rondlopen met een halve watermeloen als telefoon?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

16 Reactie's
 • Ceetje
  Geplaatst op 07:14h, 30 juli Beantwoorden

  Die watermeloen is echt zo super leuk!!!!

 • Sheling
  Geplaatst op 07:51h, 30 juli Beantwoorden

  Hihi “zou jij rondlopen met een halve watermeloen” xD! Ik wel hoor! Vind hem heel schattig :) ik heb de Samsung Galaxy Note 3 dus die is enorm en ik bewaar hem nu in een sok haha eigenlijk moet ik echt eens een hoesje kopen :)

 • chucky1012
  Geplaatst op 08:44h, 30 juli Beantwoorden

  Zo schattig ;-)

  Mooie dag Xoxo

 • Angela
  Geplaatst op 09:15h, 30 juli Beantwoorden

  Wat een super leuke hoesjes! :)

 • Sophie
  Geplaatst op 10:33h, 30 juli Beantwoorden

  Wat een superleuke vrolijke hoesjes zeg! Ze zien er ook echt uit!

 • Tineke
  Geplaatst op 10:57h, 30 juli Beantwoorden

  Ze zijn zo leuk, vooral die watermeloen!
  Liefs

 • Daphne
  Geplaatst op 11:23h, 30 juli Beantwoorden

  Ahhh, die watermeloen is te cute

 • jana
  Geplaatst op 12:00h, 30 juli Beantwoorden

  Superleuke zomerse hoesjes :D x

 • Rianne
  Geplaatst op 12:09h, 30 juli Beantwoorden

  Ziet er wel grappig uit, die watermeloen vind ik heel leuk! Maar het is mij iets te opvallend haha, ik heb liever een zo dun mogelijk hoesje :)

 • Kirsten
  Geplaatst op 12:38h, 30 juli Beantwoorden

  Wat een leuke zomerse hoesjes. :D

 • Nadine
  Geplaatst op 14:20h, 30 juli Beantwoorden

  Dat watermeloenhoesje is zo leuk!!

 • Kirsty
  Geplaatst op 14:51h, 30 juli Beantwoorden

  Wat een schattige hoesjes zeg! Jammer dat ze alleen voor iPhone zijn!

 • Heleen
  Geplaatst op 19:09h, 30 juli Beantwoorden

  Haa wat een toffe hoesjes! :D Ik word er helemaal vrolijk van.

 • Petra
  Geplaatst op 21:47h, 30 juli Beantwoorden

  het watermeloentje vind ik schattig….

 • Flornce
  Geplaatst op 22:15h, 31 juli Beantwoorden

  Fijne hoesjes!

 • xthisismex
  Geplaatst op 13:49h, 12 augustus Beantwoorden

  heej,
  ik heb ooit een pakketje besteld vanuit amerika, en dat deed er heel lang over en dat kostte heel veel extra om het te laten invoeren.
  Heb jij dat probleem niet gehad met Ebay?
  Want ik zou ook graag zo’n hoesje kopen, i <3 watermelons!!!

Geef een reactie