VICTORIA'S SECRET FRAGRANCE MIST - LoisLorinde.nl
16145
post-template-default,single,single-post,postid-16145,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

VICTORIA’S SECRET FRAGRANCE MIST

VS

Vorige week liep ik met een vriendinnetje door de Etos en daar stonden ze weer; de Victoria’s Secret fragrance mists! De vorige keer ben ik 5 Etosjes afgegaan maar overal waren ze uitverkocht. Natuurlijk kocht ik meteen de twee body mists, Love Spell en Pure Seduction, omdat ik deze al een tijdje wilde hebben. En ze zijn ook online verkrijgbaar! :)

VS2

Victoria’s Secret fragrance mists kosten € 11,95 per stuk en zijn te koop bij Victoria’s Secret op Schiphol of online te bestellen bij Johnbeerens.com. Bij Etos hadden ze dus een actie met drie populaire geuren van Victoria’s Secret voor maar 10 euro. Maar normaal zijn ze daar niet te koop. Ik was dan ook super blij dat ik ze nog scoren!

vs3

In beide fragrance mists zitten dezelfde basisgeuren, frisse Aloe Vera en kalmerende Kamille. Dit zorgt, naast de fruitige bloemen geurtjes, voor een frisse mist. Verder zijn het zoete verleidelijke body mists, ik ben fan van de heerlijke luchtjes!

vs4

Love Spell is een van de populairste mists van Victoria’s Secret. Oh, geuren omschrijven is zo lastig. Love Spell is een fruitige, zoete en bloemige geur. De geur van perzik en kersenbloesem ruik je er inderdaad in terug, maar ik zou het niet herkennen.

vs5

Pure Seduction is ook fruitig, bloemig en zoet. Maar net wat zoeter en zwaarder dan Love Spell . In Pure Seduction zit ook iets kruidigs en de geur van pruim is goed te herkennen.

vs6

Beide geuren vind ik ontzettend lekker, dat heeft Victoria’s Secret goed voor elkaar. De luchtjes blijven ook nog eens lang hangen, hmmm. Love Spell heeft mijn voorkeur omdat deze net wat frisser is. Maar het kruidige van Pure Seduction kan ik ook erg waarderen.

Victoria’s Secret fragrance mists kosten € 11,95 per stuk en zijn te koop bij Victoria’s Secret op Schiphol of online te bestellen bij Johnbeerens.com.

Heb jij een body mist van Victoria’s Secret?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

17 Reactie's
 • Lidewij
  Geplaatst op 07:44h, 14 mei Beantwoorden

  Zo jammer dat ik ze niet heb kunnen scoren, ze lijken me onwijs lekker!

 • Sophie
  Geplaatst op 07:53h, 14 mei Beantwoorden

  Ik heb ze ook, in Londen gekocht, maar vind ze eigenlijk iets te zoet, haha! Dus ik draag ze nauwelijks..

 • Svenja
  Geplaatst op 09:57h, 14 mei Beantwoorden

  Pure seduction heb ik ook, echt een heerlijke geur <3

 • Denise
  Geplaatst op 11:15h, 14 mei Beantwoorden

  Ik ben ook echt fan van de Victoria’s secret geuren! Heerlijk zijn ze!

 • Beautyjuf
  Geplaatst op 13:03h, 14 mei Beantwoorden

  Tof dat je ze nog hebt weten te scoren! Hmm, de geuren lijken me heerlijk! Veel plezier ermee :-)

 • Mandy
  Geplaatst op 13:43h, 14 mei Beantwoorden

  Ze lijken me allebei erg lekker, vooral Pure Seduction omdat ik wel van wat zwaardere geuren houd!

 • Isabel
  Geplaatst op 13:54h, 14 mei Beantwoorden

  Wat leuk dat je ze toch nog hebt, ze lijken mij erg lekker en fijn!

 • Kimberly
  Geplaatst op 14:28h, 14 mei Beantwoorden

  Super dat je ze toch nog hebt weten te vinden :D Ik heb zelf de gele versie en vind ‘m super lekker!

 • DQ
  Geplaatst op 15:27h, 14 mei Beantwoorden

  Ik heb de paarse en gele zelf in mijn bezit. Vind ze super lekker! X

 • Manon
  Geplaatst op 15:54h, 14 mei Beantwoorden

  Deze wilde ik ook nog graag hebben, ze lijken me erg lekker.

 • Marloes
  Geplaatst op 16:22h, 14 mei Beantwoorden

  De paarse ruikt erg lekker! Lekkere body spray’s zijn het!

 • Petra
  Geplaatst op 18:32h, 14 mei Beantwoorden

  de kleuren zien er wel heel erg leuk uit….zo vrolijk, daar houd ik wel van…

 • Miss Sentinelli
  Geplaatst op 21:19h, 14 mei Beantwoorden

  Super tof dat je ze hebt. Ik vind de flacons ook echt mooi uitzien en ze lijken me echt heerlijk :).

 • BeautyNailsJana
  Geplaatst op 11:32h, 15 mei Beantwoorden

  Love spell lijkt me erg lekker, ik hou echt van die zoete geurtjes :)

 • Angelique
  Geplaatst op 21:08h, 15 mei Beantwoorden

  love spell heb ik ook goddelijk geurtje!

 • Daphne
  Geplaatst op 21:08h, 15 mei Beantwoorden

  Deze lijken me zo heerlijk!

 • Michelle Kaiser
  Geplaatst op 21:05h, 28 mei Beantwoorden

  Deze lijken mij echt lekker ruiken. Ik hoor er zoveel over, dat ik er stommig ook maar vanuit ga dat dat zo is. Maar wat ik wel zeker kan zeggen is: wat zijn de flacons mooi!

Geef een reactie