URBAN DECAY NAKED 3 PALETTE DUPE + WINACTIE [GESLOTEN] - LoisLorinde.nl
16390
post-template-default,single,single-post,postid-16390,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

URBAN DECAY NAKED 3 PALETTE DUPE + WINACTIE [GESLOTEN]

naked0

Als je mij volgt op Instagram heb je misschien gezien dat deze Naked 3 nepperd flink beschadigd was toen ik hem kreeg. Jammer, dacht ik, dan maar geen review. Maar nu kreeg ik er opeens nog eentje binnen! Zomaar, uit het niets. En dit keer was de oogschaduw nog mooi en onbeschadigd. Dus ik gebruikte hem voor de foto’s en om heb daarna ongebruikt weg te kunnen geven aan een van jullie!

naked2

Urban Decay Naked 3 eyeshadow palette dupe kost $9,99 = €7,33 op eBay.

Het palette zit in een mooi kartonnen doosje, die verdacht veel lijkt op de verpakking van het échte Naked 3 palette. En dat is natuurlijk ook de bedoeling. De buitenkant is van metaal en de binnenkant is van plastic. Het palette is niet heel mooi afgewerkt, maar dat neem ik voor lief.

naked5

naked7

Het palette bevat twaalf mooie nude kleurtjes in rozige tinten. Zeer geschikt voor de natuurlijke ooglooks. En als je voor wat opvallenders wilt gaan kan dat ook. Bij het palette zit ook nog een dubbele kwast. Met aan de ene kant een plat oogschaduw kwastje en aan de andere kant een fluffy blending brush. Ik ben aangenaam verrast! Ze zijn super zacht en heel fijn om mee te werken. Het platte oogschaduw kwastje heb ik dan ook gebruikt om te swatchen.

naked8

naked9

De eerste vier kleurtjes vallen een beetje tegen. Vooral de matte oogschaduws, Strange en Limit, zijn bijna niet te zien. Hmm, dat is jammer. De shimmers, Dust en Burnout, doen het al wat beter. Ze lijken mij erg mooi als hightlighter om je ogen net wat meer te laten sprankelen.

naked10

naked11

Dit lijkt er al meer op. De oogschaduws zijn erg goed gepigmenteerd en zien er precies zo uit als in het palette. Leuk dat er in zo’n nude palette toch weer een beetje kleur zit! Het oranje-goude kleurtje Trick valt wel erg op tussen alle roze tintjes, erg tof.

naked12

naked13

Dan de laatste vier donkerste kleurtjes. Erg geschikt als mooie winged eyeliner of voor een zwoele smokey eye. Blackheart ziet er op de huid veel paarser uit, een gaaf en bijzonder kleurtje. I like purple.

naked14

Kort om, een prima nep-versie van Urban Decay Naked 3. De kwaliteit is natuurlijk stukken minder, maar de prijs ook. De oogschaduw kleurtjes komen aardig in de buurt van de echte en zijn fijn om mee te werken. En het bijbehorende oogschaduw kwastje vind ik trouwens verrassend goed!

Om kans te maken op een Ubran Decay Naked 3 dupe moet je:
→ Mij volgen op BlogLovin en dit bericht liken
→ LoisLorinde.nl op Facebook liken
→ Reactie achterlaten dat je mee doet
→ Geldig mailadres invullen in het daarvoor bestemde vakje

Extra kans maken?
→ Deel de winactie op Facebook
→ Volg @LoisLorinde op twitter en tweet: “Ik maak kans op een Urban Decay Naked 3 dupe bij @LoisLorinde! Ga naar https://www.loislorinde.nl en doe ook mee!”
→ Volg mij op Instagram: @LoisLorinde

Deze winactie duurt tot en met 19 juni. Op 20 juni ga ik hiermee willekeurig de winnaressen uit en zij ontvangen dan persoonlijk bericht. Hoe meer je doet, hoe vaker je naam er in komt te staan. Succes iedereen!

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

62 Reactie's
 • Agneta
  Geplaatst op 15:16h, 05 juni Beantwoorden

  Wat een prachtig exemplaar!! Ik doe heel graag mee aan de winactie! Ik heb alles gedaan onder de naam Agneta Bekkema en TravelSuitcase.

 • Agneta
  Geplaatst op 15:18h, 05 juni Beantwoorden

  Ik kan het bericht nog niet zien op BL en FB…

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 15:33h, 05 juni Beantwoorden

   Op Facebook staat het nu! Bloglovin is nog even afwachten.. Leuk dat je mee doet in ieder geval! :)

 • Denise
  Geplaatst op 15:30h, 05 juni Beantwoorden

  Wauw, super dat je opeens nog een palette opgestuurd kreeg en hoe ontzettend lief dat je die aan een van je volgers wilt weggeven. Ik maak graag een kansje, ik wil al ontzettend lang zo’n gaaf palette proberen. Mijn mailadres is dvankalmthout@hotmail.com. Ik volgde je al op Facebook en Twitter! <3

 • Lindsay
  Geplaatst op 15:31h, 05 juni Beantwoorden

  Niccceee ik doe ook mee, heb alles dat verplicht is gedaan&volg je op ig

 • Ceetje
  Geplaatst op 15:36h, 05 juni Beantwoorden

  Wat lief dat je er ook eentje weg geeft. Ik doe graag mee. Heb alles gedaan om kans te maken. Liefs Céline

 • Evita
  Geplaatst op 15:37h, 05 juni Beantwoorden

  Ooooeeehhh nice! :) Ik doe ook mee lois XD

 • Kimberly
  Geplaatst op 16:13h, 05 juni Beantwoorden

  Super dat je nog een palette hebt gehad zeg! :D Ik vind het echt een mooie dupe en doe heel graag mee! :D

 • Marlot
  Geplaatst op 16:28h, 05 juni Beantwoorden

  Oh die is best mooi! Ik doe graag mee en heb je gevolgd op Instagram.

 • Maureen
  Geplaatst op 16:34h, 05 juni Beantwoorden

  Ik doe natuurlijk mee!! Wat een te gekke actie! Mijn e-mailadres is maureen.achterberg@hotmail.nl

 • Marike
  Geplaatst op 16:49h, 05 juni Beantwoorden

  Tof, ik doe mee! Wat een prachtig palette <3
  Ik heb alles gedaan wat moet.

 • Sara
  Geplaatst op 17:01h, 05 juni Beantwoorden

  Ik doe heeeel graag mee met deze mooie winactie. :) Ik volgde je al op Bloglovin en ik heb deze post uiteraard geliked.
  Ik volg je nu ook op facebook (Sara Naus), op instagram (snaracurl) en op twitter (lovelowbudget). Ik heb je bericht getweet.

  Liefs, Sara.

 • Sanne Derks
  Geplaatst op 17:04h, 05 juni Beantwoorden

  Ik vind de Naked 3 ook zo mooi op alle foto’s.. Maar echt enorm duur. Deze dupe lijkt me ook heel erg mooi, dus ik doe graag mee aan de winactie:)

  → Mij volgen op BlogLovin en dit bericht liken – Ik volg je al een tijdje en heb dit bericht ook geliked (via Sanne Derks)
  → LoisLorinde.nl op Facebook liken – Ik heb je facebookpagina geliked (via Sanne Derks)
  → Reactie achterlaten dat je mee doet – done
  → Geldig mailadres invullen in het daarvoor bestemde vakje- ook gedaan.

  Extra kans maken?
  → Deel de winactie op Facebook- zojuist gedeeld.
  → Volg @LoisLorinde op twitter en tweet: “Ik maak kans op een Urban Decay Naked 3 dupe bij @LoisLorinde! Ga naar https://www.loislorinde.nl en doe ook mee!” – https://twitter.com/vampire_sanne/status/474566372408975360 via @vampire_sanne
  → Volg mij op Instagram: @LoisLorinde- Ik volg je via @sanne_ikke

 • Stephanie
  Geplaatst op 17:06h, 05 juni Beantwoorden

  Wat een mooi palette ! Ik doe ook graag mee! Ik heb alles gedaan behalve het delen via facebook!

  Liefs,
  Stephanie

 • Eva
  Geplaatst op 17:08h, 05 juni Beantwoorden

  Ik doe heel graag mee! Ik heb alles gedaan + de extra stappen :D woehoew dit is zo’n mooi palette!

 • Nienke
  Geplaatst op 17:23h, 05 juni Beantwoorden

  Leuke actie, erg mooi palette, ik doe mee! Heb alles gedaan wat verplicht is en ik volg je ook op Twitter en Instagram :)

 • Henderica
  Geplaatst op 17:42h, 05 juni Beantwoorden

  Tof, ik doe mee :). Ik heb alle verplichte stappen gevolgd.

 • Julie
  Geplaatst op 17:49h, 05 juni Beantwoorden

  Wat een leuke winactie! Het is een super mooi palette! :-)
  Ik deed alles, behalve het delen op Facebook.
  Mijn naam is overal Julie Quadflieg ofwel JulieStarr/JuliieStarr.

  Veel succes iedereen!

  Liefs!

 • chucky1012
  Geplaatst op 17:52h, 05 juni Beantwoorden

  Wauw prachtige palette met goed gepigmenteerde kleuren om er de mooiste looks mee te maken.
  Alle actie’s heb ik gedaan die jij gevraagd hebt om te doen en hier kans op te kunnen maken.
  Dwz. ik like, share, tweet en volg je op al je soc.med.k. en ook heb ik deze post geliked.
  Natuurlijk tweet en retweet ik dit.

  Twitter: @chucky1012

  Bloglovin: chucky1012

  Instagram: chucky1012

  Fb: Ilovefashionandmakingpictures Ilfamp

  Em: dots_223@hotmail.com

  Xoxo

 • Cheyenne
  Geplaatst op 17:53h, 05 juni Beantwoorden

  Echt een gaaf palet. Jammer dat we geen sephora meer hebben want daar kocht ik altijd urban decay. Ik ben benieuwd naar dit palet. De pigmentatie is in elk geval geweldig en dan is dit nog maar de dupe echt prachtig. Ik heb alle stappen gedaan onder cheyenne jansen

  groetjes,

  Cheyenne

 • Veronique
  Geplaatst op 17:53h, 05 juni Beantwoorden

  Ik doe graag mee! :)

  → Mij volgen op BlogLovin en dit bericht liken (Check!)
  → LoisLorinde.nl op Facebook liken (Check!)
  → Reactie achterlaten dat je mee doet (Check!)
  → Geldig mailadres invullen in het daarvoor bestemde vakje (Check!)

  Extra kans maken?
  → Deel de winactie op Facebook (Check!)
  → Volg @LoisLorinde op twitter en tweet: “Ik maak kans op een Urban Decay Naked 3 dupe bij @LoisLorinde! Ga naar https://www.loislorinde.nl en doe ook mee!” (Check!)
  → Volg mij op Instagram: @LoisLorinde (Check!)

 • Kristien
  Geplaatst op 18:38h, 05 juni Beantwoorden

  Ooeh ziet er mij zeer mooi uit! Natuurlijk doe ik mee! Ben erg benieuw naar het palette en heb ook nog geen kleurtjes zoals dit :)

 • Elisa
  Geplaatst op 18:50h, 05 juni Beantwoorden

  ik doeee meee als ik win mag Evita hem hebben :)

 • Ilse prins
  Geplaatst op 19:28h, 05 juni Beantwoorden

  Wat een goede service zeg!!:):) Zo hoort het… en lief dat jij het dan weer weggeeft… Superleuk!!!! Ik doe graag mee voor deze mooierd!!! Vrolijke groetjes van Ilse

 • Jolijn
  Geplaatst op 19:47h, 05 juni Beantwoorden

  Super leuk! Ik doe graag me en volg je ook op instagram.
  Liefs, Jolijn.

 • Nynke
  Geplaatst op 20:30h, 05 juni Beantwoorden

  Wat een mooie kleuren. Ik heb het artikel ook gedeeld op FB.

 • Esmeralda L
  Geplaatst op 21:02h, 05 juni Beantwoorden

  Wat een leuke actie! Ik zou dit palette zo graag in mijn bezit krijgen, ik doe mee!

 • Heleen
  Geplaatst op 21:23h, 05 juni Beantwoorden

  Mooiste set ever; ik doe mee

 • Sanne Becks
  Geplaatst op 21:46h, 05 juni Beantwoorden

  En of ik graag mee doe .
  Dit zijn precies mijn kleurtjes.

 • Aniek
  Geplaatst op 22:01h, 05 juni Beantwoorden

  Leuk en het lijkt een mooi palette!
  Ik doe graag mee om kans te maken!

  groetjes,
  Aniek

 • Wendy
  Geplaatst op 22:16h, 05 juni Beantwoorden

  Ik zou dit palette heel graag willen winnen en dan geef ik hem aan mijn zusje. Zij doet, als we samen gaan stappen, vaak mijn oog make-up en ik ben benieuwd wat voor creaties ze met dit palette zou maken.

  • Wendy
   Geplaatst op 22:17h, 05 juni Beantwoorden

   Vergeet ik in mijn enthousiasme te zeggen dat ik alles heb gedaan. :)

 • Lynn De Nijs
  Geplaatst op 07:51h, 06 juni Beantwoorden

  Nu maar hopen dat ik win ;)
  Alles gedaan wat ik kon (alles behalve het Twittergedeelte dus :D)
  Xoxo

 • alexa
  Geplaatst op 08:24h, 06 juni Beantwoorden

  Ik doe graag mee en heb alle stappen gedaan! En jeetje vind de swatches er echt super goed uitzien. En je hebt er niet super veel voor betaald! Top!

 • Dinie H. Gijsberts
  Geplaatst op 08:48h, 06 juni Beantwoorden

  Vriendelijke Vrijdag
  Faceook; Dinie H. gijsberts
  Bloglovin nr. 34; Bjorn Gijsberts
  Pinterest; DinyG
  Instagram; missmomzymom
  Twitter nr. 16 en 87; Dinie Gijsberts
  Proficiat nog hé en blijf vooral zo door gaan !! ;-)

 • Mirne
  Geplaatst op 09:38h, 06 juni Beantwoorden

  Tofffff, ik doe graag mee! Ik volg je ook op instagram.

 • Dionne
  Geplaatst op 10:49h, 06 juni Beantwoorden

  Gefeliciteerd! Hij is echt heel mooi, dus ik doe graag mee.
  Ik heb de verplichte dingen gedaan!
  Diolifestyle@gmail.com

 • Wendy
  Geplaatst op 11:06h, 06 juni Beantwoorden

  Ik doe mee. Ik volg je op fb en bloglovin.

 • irene niec
  Geplaatst op 12:05h, 06 juni Beantwoorden

  Heel graag maak ik kans op het mooie palette.
  Ik volg je op Facebook en Bloglovin en heb ook geliked en gedeeld.
  Groetjes Irene.

 • Linde
  Geplaatst op 12:05h, 06 juni Beantwoorden

  Gaaf, ik doe graag weer mee! Ik volgde je al op bloglovin facebook, twitter en instagram en ik heb dit bericht ook geliked op bloglovin.

 • Joyce
  Geplaatst op 12:18h, 06 juni Beantwoorden

  Tof dat je de andere weggeeft :) Ik volgde je al op bl en fb :)

 • Noena
  Geplaatst op 18:02h, 06 juni Beantwoorden

  Wat mooi!! Ik doe graag mee!

 • Anita te Gussinklo
  Geplaatst op 21:50h, 06 juni Beantwoorden

  Wat een beauty. Ik doe graag mee.
  Ik volg je op Bloglovin, Facebook (like & shared) twitter (tweet geplaatst)

 • Aniek
  Geplaatst op 08:48h, 07 juni Beantwoorden

  Leuke actie! Ik doe mee.

 • Nina
  Geplaatst op 12:42h, 07 juni Beantwoorden

  Ik doe graag mee! Ik volg en like je op BL, FB, TW en YT.

 • Ilja
  Geplaatst op 15:06h, 07 juni Beantwoorden

  Leuk! Ik doe weer mee! Ik heb ook gedeeld op fb!

 • Susan | ishootlovee.com
  Geplaatst op 15:47h, 07 juni Beantwoorden

  Ik doe mee! :)
  ishootlovee@live.nl
  & heb gedaan wat moest

 • Sanne Becks
  Geplaatst op 17:27h, 07 juni Beantwoorden

  wat een” bjoetie”ben helemaal weg van die kleurtjes.
  Ik doe graag mee

 • Karin
  Geplaatst op 09:07h, 08 juni Beantwoorden

  ik doe graag mee met deze leuke actie

 • Vera
  Geplaatst op 15:14h, 08 juni Beantwoorden

  Ik doe zeker mee! Superleuke actie!! Zou hem zooo graag willen! Ik houd echt van roze tinten, maar in de winkels zijn ze moeilijk te vinden, en om een maandsalaris uit te geven aan een palette… En via ebay bestellen mag ik helaas niet :(a
  alles gedaan wat moet en volg je op instagram!

  Liefs,

 • eppie69
  Geplaatst op 16:10h, 08 juni Beantwoorden

  Ik geef me graag bloot bij urban decay naked 3 eye-pallet

 • Anneliese de Waal
  Geplaatst op 20:49h, 08 juni Beantwoorden

  Ik doe graag mee !!, erg leuke win actie, met een prachtige prijs.

 • Rebecca de Lange
  Geplaatst op 21:22h, 08 juni Beantwoorden

  Heey Lois ,
  Wat superleuk dat je dit palette weg geeft en ik zou het ook echt super vinden om te winnen. Maar dat wil natuurlijk iedereen. Ik zit al heel lang te sparen voor Naked 3 palette want die vind ik toch wel het geweldigst maar het gaan nog niet zo snel dus zou het echt top zijn om deze als voorproefje te doen!!

  doeidoeix
  Rebecca

 • Ilse
  Geplaatst op 17:14h, 09 juni Beantwoorden

  Hee onwijsgaaf dat je een nieuwe kreeg!
  Ik ben zo’n fan van dit palette wauw echt super!

  XX

 • Tanya
  Geplaatst op 17:56h, 09 juni Beantwoorden

  Mijn beste vriendin heeft deze. Zoooooo mooi! ik zou echt zo blij zijn met deze pallet dus ik doe mee :)

 • melissa
  Geplaatst op 09:30h, 10 juni Beantwoorden

  Wauw: de ultieme droom haha. Hij is wel echt gewoon supermooi. Ik doe graag mee en wat leuk dat je deze als winactie plaatst. Ik volg je en like je via Bloglovin (melissavanstipdonkmaas) / FB (melissa.vanstipdonkmaas) / Instagram (melissamaas1984). Tevens winactie op FB gedeeld. Nu heel hard duimen! Gr. Melissa

 • Julia
  Geplaatst op 16:23h, 10 juni Beantwoorden

  Jaaaaa natuurlijk doe ik mee! Super gaaf!
  Het palette lijkt heel echt en de kleuren zijn heel mooi! Deze zou ik heel graag in mijn bezit willen hebben aangezien de echte versie een béétje (!) buiten mijn budget valt!

  Liefs!

 • Paula Hemmen
  Geplaatst op 20:43h, 10 juni Beantwoorden

  I’m in!
  Natuurlijk met zo’n prachtprijs

 • Joanne
  Geplaatst op 21:35h, 10 juni Beantwoorden

  Hey!b Wauwie, wat een te gekke winactie zeg! Ik ben nu al helemaal in love met deze awesome kleurtjes! Helemaal perfect voor de zomer! Ik doe alles en volg je ook op instagram :) Alvast heel erg bedankt!
  Xxx Joanne

 • zoe
  Geplaatst op 22:41h, 10 juni Beantwoorden

  ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse (behalve gedeeld)
  twitter en instagram; zowiezo_

 • Sophia Grootjans
  Geplaatst op 23:43h, 10 juni Beantwoorden

  Ik doe mee voor dit mooie oogschaduwpallet en heb aan alle voorwaarden meegedaan.

Geef een reactie