TREATWELL TREATMENT BIJ NO HAIR STUDIO UTRECHT - LoisLorinde.nl
18151
post-template-default,single,single-post,postid-18151,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

TREATWELL TREATMENT BIJ NO HAIR STUDIO UTRECHT

nohair3

Bron foto

Via Treatwell kreeg ik de kans om een treatment te boeken voor No Hair Studio in Utrecht. Het boeken bij Treatwell gaat gemakkelijk en snel. Op de dag van de afspraak krijg je zelfs nog een smsje ter herinnering. No Hair Studio is een studio voor permanent ontharing door middel van de Xenon-lichtflitsen-methode. Hier was ik erg benieuwd naar en ik besloot klein te beginnen met mijn bovenlip. Benieuwd naar mijn ervaring? Lees dan verder!

nohair4

Bron foto

De inrichting van No Hair Studio is zwart-wit met rode details. Bij binnenkomst ga je even zitten en wordt er uitgebreid uitgelegd hoe alles te werk gaat. De definitieve ontharing werkt bij No Hair Studio dus met de Xenon-lichtflitsen-methode. De lichtflits wordt langs de haarwortel en het haarzakje geleid. Door het pigment wordt deze energie omgezet in warmte en zorgt ervoor dat het haarzakje wordt vernietigd. Als deze goed vernietigd is kan er daar geen haargroei meer gevormd worden. Als je weinig pigment hebt in je haartjes zal deze methode dus minder goed werken. Over de Xenon-lichtflitsen-methode kan je hier meer informatie vinden.

nohair5

Bron foto

Voor een goede geleiding werd er op mijn bovenlip eerst wat gel aangebracht. Daarna werd de applicator op mijn bovenlip gezet. Wanneer deze gaat flitsen voel je kleine warme schokjes waardoor ik tranen in mijn ogen kreeg. Het was af en toe best even pijnlijk, maar nog goed te doen. De bovenlip is een van de gevoeligste plekken en daar zul je dus het meeste pijn ervaren van deze methode.

nohair2

nohair

Na de behandeling zouden de haartjes er binnen twee weken uit moeten vallen. Helaas was dit bij mij niet het geval. Zoals je op de bovenste foto kan zien heb ik nog steeds lichte haartjes op mijn bovenlip. Mijn haartjes bevatten te weinig pigment om de behandeling goed te laten werken. Let hier dus op als je permanent wilt gaan ontharen. Één behandeling voor de bovenlip kost 26 euro. Voor het echt permanent ontharen van gezichtshaar zijn er wel 6 tot 10 behandelingen nodig. Klik hier voor meer informatie over de tarieven en het boeken van een afspraak bij No Hair Studio in Utrecht.

Heb jij ervaring met permanente ontharing?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

8 Reactie's
 • Pingback:TREATWELL TREATMENT BIJ NO HAIR STUDIO UTRECHT | Mode Blogs
  Geplaatst op 06:41h, 27 december Beantwoorden

  […] Via Treatwell kreeg ik de kans om een treatment te boeken voor No Hair Studio in Utrecht. Het boeken bij Treatwell gaat gemakkelijk en snel. Op de dag van de afspraak krijg je zelfs nog een smsje ter herinnering. No Hair Studio is een studio voor permanent Lees verder […]

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 10:30h, 27 december Beantwoorden

  Toen ze zagen dat het niet goed ging gaan, hadden ze dan geen andere behandeling aan kunnen bieden?

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 11:45h, 27 december Beantwoorden

   Pas twee weken na de behandeling vallen de haartjes uit, dus dan weet je pas of het heeft gewerkt :)

 • rachel
  Geplaatst op 10:55h, 27 december Beantwoorden

  wat leuk zeg! leuk geschreven en wat ziet het er leuk uit daar liefs

 • Miss happinez
  Geplaatst op 11:16h, 27 december Beantwoorden

  De ruimte ziet er netjes uit! Jammer dat het toch niet helemaal werkte bij je.

 • chucky1012
  Geplaatst op 18:07h, 27 december Beantwoorden

  Interessant artikel!
  Jammer dat deze behandeling van ontharen niet bij iedereen goed werkt.

 • Petra
  Geplaatst op 23:10h, 27 december Beantwoorden

  wat boeiend, ik had hier nog nooit van gehoord….

 • Wendy
  Geplaatst op 00:34h, 28 december Beantwoorden

  Ik heb er geen ervaring mee, maar ben er wel nieuwsgierig naar. Ik zou mijn oksels bijvoorbeeld wel willen laten behandelen.

Geef een reactie