TREATWELL TREATMENT BIJ KAPSALON GEZELLIG - LoisLorinde.nl
16017
post-template-default,single,single-post,postid-16017,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

TREATWELL TREATMENT BIJ KAPSALON GEZELLIG

kapper

Voor de meeste mensen is het niet zo bijzonder, ‘even naar de kapper’, maar voor mij was het inmiddels vier jaar geleden. Met de meeste kappers had ik niet zulke leuke ervaringen en toen heb ik besloten het zelf te knippen, en dat ging eigenlijk wel prima. Een tijdje geleden werd ik benaderd voor Treatwell om een treatment te proberen en ik wist gelijk dat dat een bezoekje kapper ging worden. Bij kapsalon Gezellig in Utrecht om precies te zijn. :)

kapper1

Treatwell is een super handige site waar je online boekingen kan doen voor verschillende treatments; van ontharen, kapper bezoekjes tot relaxen in de sauna. Je kan zoeken op treatments bij jou in de buurt, in mijn geval in de buurt van Utrecht. Of je zoekt op een specifieke behandeling, zoals een bezoekje aan de kappper of het genieten van een heerlijke massage. Het kan allemaal! Kies je behandeling, datum en tijd, en daarna kan je heel makkelijk online betalen. Zo simpel is het.

kapper3kapper4

Kapsalon Gezellig zag er precies uit als op de foto’s, dat hebben ze goed gedaan. Het is een kleine kapsalon met maar een aantal knip-plekken, dat maakt het inderdaad knus en gezellig. Er hing ook een huiselijke sfeer door de ‘eettafel’ met snoeppot en koektrommel. En de lamp boven de tafel is ook erg cool.

kapper5

De dag ervoor ontving ik zelfs nog een smsje met een herinnering, ontzettend handig! Zie je mij in de foto? Ik was een beetje te vroeg en hier wacht ik tot aan de beurt ben. De kapsalon bleek namelijk gewoon op de route te zitten waar ik elke zaterdag langs reis onderweg naar de kunstacademie. Het was me nooit opgevallen, haha.

kapper7

De vrouw die mijn haar knipte was erg aardig. In tegen stelling tot de kappers waar ik vroeger heen ging. Ze knipte echt op gevoel: ‘Ik denk dat dit jou wel goed staat, dan komt je gezicht mooi uit.’ Dat vond ik heel tof. Dan mag je jezelf een goede kapster noemen.

kappervoor
kapperna

De voor- en na foto’s! Leuk om het verschil zo goed te zien, in het echt valt het toch iets minder op. Mijn haar is nu een stuk levendiger en mijn pony is veel voller. Ik ben er super blij mee! Op de na-foto kijk ik ook meteen heel wat vrolijker, hahaha.

kapper2

‘Recommended by Treatwell and Lois Lorinde’.

Het was een hele ervaring om na zo’n lange tijd van 4 jaar weer naar de kapper te gaan. En ja, ik moet toegeven, zij kunnen het toch een stuk beter knippen dan ik zelf. En het was gezellig bij Kapsalon Gezellig in Utrecht! Vanmiddag komt er ook nog een hele leuke winactie online waarbij je Treatwell tegoed kan winnen, stay tuned!

Hoe vaak breng jij een bezoekje aan de kapper?

Liefs,
Lois Lorinde

15 Reactie's
 • Denise
  Geplaatst op 09:35h, 06 mei Beantwoorden

  Na een aantal vervelende ervaringen ben ik inderdaad ook bijna nooit meer bij de kapper te vinden. Wat een handige site is treatwell! Je haar ziet er leuk uit. Liefs

 • Beautyjuf
  Geplaatst op 10:01h, 06 mei Beantwoorden

  Wow, al vier jaar niet naar de kapper geweest. Wat knap dat je in de tussentijd je haren zelf hebt geknipt. Dat zou ik niet durven. Je haren zien er prachtig uit! Ze glanzen weer volop :-) Ik ga met enige regelmaat naar de kapper. Afgelopen weekend ben ik er nog geweest: ik heb mijn lange lokken laten afknippen. Inmiddels loop ik rond met een kort koppie. Eén dezer dagen komt er een artikel online. Schokkend..! ;-)

 • Kelly
  Geplaatst op 10:38h, 06 mei Beantwoorden

  Dat ziet er fijn uit. Je haren zien er prachtig uit! :) Ik breng niet zo vaak een bezoekje aan de kapper. Ik doe het liever zelf.

 • Manon
  Geplaatst op 10:48h, 06 mei Beantwoorden

  Dat ziet er goed uit, je haar ziet er super uit!

 • Rosanne
  Geplaatst op 12:16h, 06 mei Beantwoorden

  Aah je haar ziet er echt tof uit! Leuk zaakje lijkt het me ook. liefs x

 • Merel
  Geplaatst op 13:01h, 06 mei Beantwoorden

  Wat supergrappig, ik heb nog gekeken naar dat huis ernaast om te huren! En toen meteen even bij Gezellig naar binnen gelopen in de hoop dat dat dan mijn vaste kapper zou worden ;). Ik ben uiteindelijk ergens anders gaan wonen en ga nog steeds naar mijn oude kapper in Maarssen, omdat je daar hoofdmassages en wijn krijgt, HAHA. Ik vind naar de kapper gaan echt een verwenuitje! Zonde dat je zulke slechte ervaringen met kappers hebt. Ik zou echt investeren in de zoektocht naar de perfecte kapper voor jou :).

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 15:42h, 06 mei Beantwoorden

   Haha, wat toevallig inderdaad! Dat klinkt goed, hoofdmassages en wijn bij de kapper. Dan zou ik ook niet ergens anders heen gaan, gelijk heb je :D En dankjewel!

 • Dagmar
  Geplaatst op 13:23h, 06 mei Beantwoorden

  Ik heb je mooie haar in het echt kunnen bewonderen en het staat je onwijs goed! Heel mooi gedaan <3

 • Petra
  Geplaatst op 13:56h, 06 mei Beantwoorden

  Zelf ga ik ook niet zo vaak naar de kapper, want ook mijn ervaringen bij de kapper waren niet altijd zo denderend…Daarbij, ach ik knipte het wel zelf,….lekker goedkoop en een klein misknipje zag je toch niet bij zo een krullenbol als ik…Maar nu ben ik pas een keertje naar een kapsalon hier in Utrecht geweest en eerlijk is eerlijk, deze dame wist wel raad met de bos onhandelbare krullen die ik heb…het zit perfect en ik ben heel erg blij ermee….

  Erg leuk om te lezen dat je bij kapsalon Gezellig bent geweest in Utrecht…Ik woon nogniet heel erg lang in Utrecht en vind het wel erg leuk om dan zulke leuke recensies van Kapsalon, beautysalon of plaatsen in Utrecht te lezen…
  Groetjes Petra

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 15:32h, 06 mei Beantwoorden

   Wat leuk om te horen dat je uiteindelijk ook een fijne kapper hebt gevonden! En bedankt voor het compliment :)

 • Kimberly
  Geplaatst op 15:43h, 06 mei Beantwoorden

  Je haar is echt ZO mooi, wauw <3 Staat je prachtig!!

 • Angela
  Geplaatst op 16:25h, 06 mei Beantwoorden

  Het is mooi geworden, het ziet er weer gezond uit! Ik ga ook vaak naar een kapper die wat kleiner is, vind ik gezellig!

 • Heleen
  Geplaatst op 20:13h, 06 mei Beantwoorden

  Wat is je haar mooi geworden! :D Staat je prachtig, beauty! <3

 • Bertine
  Geplaatst op 22:22h, 06 mei Beantwoorden

  zeker een stuk korter, maar wel mooi recht! staat je goed!

 • Kirsten
  Geplaatst op 09:50h, 07 mei Beantwoorden

  Wauw er is een flink stuk van je haar af (: staat je heel mooi Lois! Ziet er weer goed verzorgd uit :D mooi artikel heb je gemaakt! Liefs <3!

Geef een reactie