TOP 8 DIY's VAN 2019 - LoisLorinde.nl
31511
post-template-default,single,single-post,postid-31511,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

TOP 8 DIY’s VAN 2019

Het is alweer tijd voor de top DIY’s van 2019! Wat zou er op nummer 1 staan als we de statistieken mogen geloven?


8. PATTERN STAMP

Op nummer 8 staat de pattern stempel waar ik veel tijd in heb gestoken. Het was een hele uitdaging om een doorlopend patroon te creëren, maar ik gebruik de stempel nog steeds met liefde.


7. IKEA JOGGERS

Op de 7e plek staat een DIY waar ik persoonlijk geen genoeg van kan krijgen: de IKEA joggers. De stof is iets te dun met dit weer, maar ik draag ‘m met veel plezier. De reacties erop zijn ook geweldig.


6. PAINTING OBJECTS

De koptelefoon is inmiddels helaas stuk gegaan, maar de beschilderde brillenkoker is nog in gebruik. Dingen beschilderen blijft ontzettend tof om te doen!


5. KANGOEROE KLEIBAKJE

“Op de basisschool maakte ik een kangoeroe van klei. Met zo’n grote buidel dat het functioneert als bakje. Nu, iets meer dan 15 jaar later, heb ik het kangoeroe kleibakje opnieuw gemaakt.”


4. BAG WITH PINS

Op nummer 4 staat mijn favoriete tas op dit moment: helemaal versierd met pins met (bijna) allemaal een persoonlijke betekenis.


3. EYE MIRROR

En op de 3e plaat staat de oogspiegel. Een hele toffe en minimalistische huisdecoratie.


2. MINI SCRUB BARS

Op de tweede plek staan de mini scrub bars. Super leuk! Ik heb ze inmiddels allemaal gebruikt en ben van plan om binnenkort een verbeterde versie te maken.


1. HOLOGRAPHIC CABLE WRAPS

En de winnaar van dit jaar is.. de holografische cable wrap! Ideaal om te voorkomen dat snoertjes in de knoop raken. En het holografisch nepleer maakt het natuurlijk helemaal af. Ook hier ga ik binnenkort meer van maken.

Wat was jouw favoriet dit jaar?

liefsloisje

 

Geen reactie's

Geef een reactie