TOP 8 DIY'S VAN 2017! - LoisLorinde.nl
28432
post-template-default,single,single-post,postid-28432,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

TOP 8 DIY’S VAN 2017!

Het is weer zover! De best bekeken DIY’s van dit jaar! Vanwege mijn blogbreak heb ik dit jaar helaas een korter lijstje. Maar de DIY’s zijn zeker de moeite waard! Kan jij al raden wat er op nummer 1 staan?

8. DIY: PRIKBORD OP MUUR

Het duurde even, maar dan heb je ook wat. Na verschillende technieken te hebben geprobeerd maakte ik mijn eigen prikbord muur! Ik ben er ontzettend blij mee.

7. DIY: FIMO GEMSTONES

Ze zijn niet allemaal even goed gelukt. Maar het is heerlijk om te experimenteren met verschillende vormen en kleuren. Zeker een aanrader.

6. DIY: MAGICAL BEDROOM

Op nummer zes staat de magical bedroom. Geweldig hoe een paar lampjes en glow-in-the-dark sterrenbeelden je kamer zo’n andere sfeer kunnen geven.

5. DIY: HOLO STAR LIGHT

Ja, ik ben dol op mooie lichtjes. Bij de Action scoor je nu de leukste marquee lights die je zelf kan versieren, dus dat deed ik met mijn mooiste holografische papiertjes.

4. DIY: CANDLE JAR UPCYCLE

Een van mijn favoriete DIY’s dit jaar zijn deze upcycled kaarspotten. Door de simpele toevoeging van een meubelknop ziet het er ineens uit als een luxe jar. En ze zijn ook nog eens erg handig in gebruik.

3. DIY: PATCHES OP SPIJKERBLOUSE

Op nummer drie staat mijn spijkerblouse met strijkbatches! Inmiddels heb ik alweer een paar kleine patches toegevoegd. Ooit zit er zoveel op dat je niet meer kan zien dat het een blouse is. Hahaha.

2. DIY: COLOR BLOCKED CABINET

Op nummer twee zijn mijn colorblock kastje. Dit is nu de kast waar ik al mijn DIY materiaal in bewaar. Hoe toepasselijk.

1. DIY: FOTOPANEEL

En de aller aller best bekeken DIY van dit jaar is mijn fotopaneel! Super leuk! Inmiddels hangen er nog veel meer foto’s en kaartjes aan. Ik denk inderdaad dat dit een DIY is die veel mensen leuk vinden. Want je kan er alles aan hangen wat je wilt! Waarom zou je jezelf beperken tot foto’s.

Wat is de leukste DIY die jij gedaan hebt dit jaar? Ik ben benieuwd naar jullie creaties!

liefsloisje

4 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 09:04h, 30 december Beantwoorden

  Leuk voor de patches ;-)

  Fijne jaarwisseling Xoxo

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 20:00h, 08 januari Beantwoorden

   Dank je wel! Jij ook nog een fijne jaarwisseling!

 • Daisy
  Geplaatst op 13:00h, 03 januari Beantwoorden

  ahh super leuke ideeën en diy’s! :).

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 20:00h, 08 januari Beantwoorden

   Aah, dank je wel Daisy! :D

Geef een reactie