TONY'S CHOCOLONELY LIMITED EDITIONS - LoisLorinde.nl
17427
post-template-default,single,single-post,postid-17427,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

TONY’S CHOCOLONELY LIMITED EDITIONS

tony1

Oooh, wat was ik benieuwd naar de limited edition repen van Tony’s Chocolonely. Dus ik bestelde de drie bijzondere smaken om te proberen. Want wie is er nou niet benieuwd naar chocola met rozemarijn en sinaasappel, banaan en walnoot of zelfs drop? En de verpakkingen zijn ook al zo ontzettend gaaf, dat mogen ze vaker doen. Klik verder en lees mijn mening!

tony

De Tony’s Chocolonely repen kosten € 2,82 per stuk en zijn te koop bij de Wereldwinkel of online te bestellen. Tony’s Chocolonely chocolade is ook te koop bij andere winkels en supermarkten, maar daar worden vaak geen limited editions verkocht.

tony9

tony6

Puur Sinaasappel Rozemarijn

Tsja, wat zal ik zeggen.. Dit is niet helemaal mijn ding. Maar eigenlijk kon ik dat bij het lezen van de smaak al bedenken. Chocola en citrus is voor mij een no-go. En de rozemarijn maakt de smaak wel erg bijzonder. Toch hoort hij bij het rijtje en besloot ik ‘m te bestellen. Je moet het eens geproefd hebben. Mijn moeder was het afgelopen weekend jarig en toevallig had ik al een leuk opbergpotje voor haar gekocht. Deze besloot ik te vullen met de stukjes chocolade omdat ik wist dat zij deze bijzondere smaak wel lekker zou vinden. En dat paste ook weer perfect bij de enorme theeset die ik samen met mijn zus had gegeven.

tony4

tony5

Melk Walnoot Banaan

Walnoot en chocola. Lekker. Banaan en chocola. Mjam. De combinatie van chocola, banaan en walnoot kon ook niet fout zijn. De melkchocoladerepen van Tony’s Chocoloney zijn al ontzettend lekker en romig. Maar door stukjes gedroogde banaan en stukjes walnoot toe te voegen maak je het net wat specialer dan een normale reep. Zeker een aanrader als je wat nieuws wilt proberen zonder te veel gekkigheid.

tony8

tony7

Melk Drop

Melkchocolade met drop. Hier was ik echt ontzettend benieuwd naar! Vooral na het horen van alle gemengde reacties over deze buitengewone reep. Zoals je ziet zitten er kleine stukjes drop in de reep die de chocolade een zachte salmiak smaak geven. Een vreemde combinatie. Maar gek genoeg best wel lekker! En zoals Serena ook al zei; het laat de chocolade nog romiger smaken.

tony2

De Sinaasappel Rozemarijn reep is niet helemaal mijn ding. Chocola met citrus fruit vind ik niks en het is iets te kruidig. Walnoot Banaan daarentegen is helemaal mijn ding. Wat een heerlijke toevoeging aan zo’n romige chocoladereep. En als laatst de gekke Drop chocoladereep van Tony’s Chocolonely. Wat verrassend genoeg best wel lekker is. Zeker het proberen waard!

De Tony’s Chocolonely repen kosten € 2,82 per stuk en zijn te koop bij de Wereldwinkel of online te bestellen. Tony’s Chocolonely chocolade is ook te koop bij andere winkels en supermarkten, maar daar worden vaak geen limited editions verkocht.

Heb jij al van Tony’s limited edition repen geproefd?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

18 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 06:41h, 22 oktober Beantwoorden

  Mmmmmm, die ga ik ook kopen ;-)
  Ik ben dol op dit merk chocoladerepen!

 • Dagmar
  Geplaatst op 08:03h, 22 oktober Beantwoorden

  Aah wat een leukerds, super om je review te lezen! Chocolade met drop lijkt mij echt vreemd, maar nu ben ik wel heel nieuwsgierig :D

 • Deborah
  Geplaatst op 08:11h, 22 oktober Beantwoorden

  Wow, wat een vreemde combinaties! Die met banaan en walnoot lijkt mij erg lekker!

 • Denise
  Geplaatst op 08:58h, 22 oktober Beantwoorden

  Wat een combi’s, haha! Ik moet er maar snel eentje gaan proberen!

 • Angelique
  Geplaatst op 09:39h, 22 oktober Beantwoorden

  Ik ben waarschijnlijk de enige vrouw op deze hele wereld die de chocolade van tony dus echt totaal niet lekker vind! Dus nee ook deze versies heb ik niet geprobeerd

 • Mirne
  Geplaatst op 09:40h, 22 oktober Beantwoorden

  Ik ben vooral erg benieuwd naar die met drop!

 • Ilse
  Geplaatst op 10:02h, 22 oktober Beantwoorden

  Lijkt me zo lekker! Alle drie. :-)

 • Hesteranne
  Geplaatst op 10:25h, 22 oktober Beantwoorden

  Ik heb ze nog niet geprobeerd. Ik ben vooral benieuwd naar die met banaan.

 • Svenja
  Geplaatst op 11:31h, 22 oktober Beantwoorden

  Bijzondere combinaties! Vooral de drop lijkt mij toch echt niet lekker. Zelf had afgelopen vrijdag de melk/caramel/zout variant en die vond ik wel erg lekker <3

 • Kim
  Geplaatst op 12:24h, 22 oktober Beantwoorden

  Ik wil ze ook proberen, maar heb ze hier nog niet kunnen vinden in de winkels helaas!

 • Manon
  Geplaatst op 15:44h, 22 oktober Beantwoorden

  Dat ziet er lekker uit

 • Isabella
  Geplaatst op 17:25h, 22 oktober Beantwoorden

  Wat een aparte smaken, ben ik erg benieuwd naar:)

 • Petra
  Geplaatst op 19:01h, 22 oktober Beantwoorden

  Na 3 foto’s heb ik het opgegeven, ik kon er niet langer mee dealen…zo lekker, jammie ( kwijlerdekwijl)

 • Kimberly
  Geplaatst op 19:11h, 22 oktober Beantwoorden

  Ik wil die met banaan en drop echt een proeven! Ben daar zo benieuwd naar haha

 • Stephanie
  Geplaatst op 19:19h, 22 oktober Beantwoorden

  Ik ben super benieuwd naar alle drie de smaken! Heb ze in de buurt nog niet kunnen vinden. De sinaasappelvariant lijkt me écht niet lekker (ik hou ook niet van di combi). Ik vind Tony’s met zeezout het lekkerst en natuurlijk de melk variant :)

 • Karin
  Geplaatst op 07:47h, 23 oktober Beantwoorden

  Heel bijzonder, chocolade en drop. Misschien toch maar eens proberen!

 • Myrthe
  Geplaatst op 10:18h, 29 oktober Beantwoorden

  De drop-variant is echt mijn favoriete!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:43h, 29 oktober Beantwoorden

   Jaaa, heb je hem ook geproefd? Ik vond hem echt apart maar toch lekker :)

Geef een reactie