THE COOLEST ICE CREAM TAG - LoisLorinde.nl
16939
post-template-default,single,single-post,postid-16939,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

THE COOLEST ICE CREAM TAG

ijs

Hallo, ik ben Lois en ik ben dol op ijs. Ik kreeg zojuist zelfs een glas sinaasappelsap met ijsklontjes aangeboden in het ziekenhuis. IJsklontjes in de sinaasappelsap.. yeah, why not! Door lieve Dagmar ben ik getagd om deze hele coole ice cream tag te doen. Want of het nou hartje zomer is of sneeuwt buiten, ik houd altijd van ijs! Benieuwd naar mijn ijzige antwoorden? Lees dan snel verder!

Wat is je favoriete ijsje?
Ja joh, begin maar weer met de moeilijkste vraag. Ik denk dat ik dan toch ga voor Cookie Dough van Ben & Jerry. Volgens mij is dat het meest slechte ijs dat je kan bedenken, maar o-zo-vreselijk-lekker! Daarnaast ben ik ook dol op verse frisse fruitijsjes.

Wat is je favoriete topping op softijs?
Kennen jullie het liedje Meisjes met IJsjes nog? “Als jij komt dansen in mijn clip, dan krijg je gratis discodip.” Stiekem heb ik ook nog nooit een andere topping op mijn softijs gehad dan discodip. Ik vind het ook zo lekker vrolijk hoe de spikkeltjes het heel softijsje kleuren.

Welk ijsje vind je totaal niet lekker?
Ehh.. citroen roomijs. Begrijp mij niet verkeerd, ik ben dol citroen sorbetijs, dat is een van mijn lievelingssmaken zelfs. Maar zodra je een (citrus)vrucht een romig smaakje geeft.. Dat klopt gewoon niet.

ijs2

Ben je meer een liefhebber van softijs, schepijs of waterijs?
Ooh, daar kan ik echt niet tussen kiezen! Maar als het onzettend heet is buiten gaat mijn voorkeur naar waterijs, dat lijkt dan toch net wat frisser.

Hoe ziet je droom ijsje eruit? Waar zou die uit bestaan?
Ben & Jerry met extra Cookie Dough? Oh, en dan met kaneel! Of een grote kom met allemaal verschillende frisse fruit sorbet smaken.

Hoeveel ijsje eet jij ongeveer in de zomer?
Hmm, dat houd ik meer bij, haha. Maar ik denk dat ik de afgelopen weken elke week wel een aantal ijsjes heb gelikt. Oh nee wacht, ik bijt in ijs.

Welke drie smaken bolletjes ijs neem jij op je horentje?
Vroeger koos ik eigenlijk altijd voor citroen, het liefst zoveel citroen sorbet bolletjes als mogelijk. Nu ga ik voor wat meer variatie. Mijn favoriete smaken zijn citroen, mango, kaneel en hazelnoot. Mijn record is een hoorntje met zes bolletjes, wow.

ijs3

Wat voor ijs at je als kind graag?
Twisteeersss. Qua smaak eigenlijk hetzelfde als een raketje maar dan drie keer zo groot. En hoe meer ijs hoe beter natuurlijk. Ook koos ik vaak voor zo’n blauw schatkistjes met roomijs. Onderin zat dan een lelijk frutsel speeltje waar ik op dat moment helemaal happy mee was. Hahaha.

Verzin een naam voor je zelfverzonnen ijsje!?
Super Delicious Cinnamon Cookie Dough Vanilla Ice Cream.

Hoe ziet jouw favoriete ijsje er uit?
Lekker, romig, met stukjes koekdeeg, kaneel en karamelsaus! Eigenlijk zoals bijna al het Ben & Jerry ijs eruit ziet. Fluffy roomsaus over een bolletje ijs ziet er ook ontzettend leuk uit. Dat hebben ze in Denemarken. Het ziet eruit en smaakt als de inhoud van een negerzoen. Dat heb ik nog nooit ergens anders gezien, maar het is echt heel lekker en uniek.

Wat is jouw favoriete ijsje?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

11 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 07:28h, 21 augustus Beantwoorden

  Dit is een leuke tag en de antwoorden zijn heel grappig ;-)
  Heerlijk al dat ijs.

  Xoxo

 • Dagmar
  Geplaatst op 08:11h, 21 augustus Beantwoorden

  Hahaha aah wat heb je deze tag geweldig ingevuld! Super superleuk om te lezen! En mag ik alsjeblieft een Super Delicious Cinnamon Cookie Dough Vanilla Ice Cream? Of eigenlijk drie graag :D

 • Tineke
  Geplaatst op 09:11h, 21 augustus Beantwoorden

  Leuke tag, mijn favoriete ijs is softijs, Ben&Jerry en frozen yoghurt ijs.
  Liefs

 • Denise
  Geplaatst op 09:42h, 21 augustus Beantwoorden

  Aaah twisters, my all-time favorite! <3

 • Malou
  Geplaatst op 12:00h, 21 augustus Beantwoorden

  Heel leuk ingevuld, nou heb ik zin in ijs haha

 • Bianca
  Geplaatst op 12:01h, 21 augustus Beantwoorden

  haha leuke tag. Ik ben niet heel erg van het ijs.

 • Marjolein
  Geplaatst op 12:21h, 21 augustus Beantwoorden

  IJS! <3 Ik vind dit echt een leuke tag, want ik ben gek op ijsjes. Mijn favoriet is Cookies in love van de Albert Heijn. Dit is wel een soort Cookie Dough, maar dan… lekkerder en goedkoper.

 • Manon
  Geplaatst op 13:12h, 21 augustus Beantwoorden

  Leuk dat je hem ingevuld hebt!

 • Suzanne
  Geplaatst op 16:17h, 21 augustus Beantwoorden

  Aah, dit is zo’n leuke tag! Ik krijg echt gelijk zin in ijs! :D

 • Wendy
  Geplaatst op 23:36h, 21 augustus Beantwoorden

  Doe mij maar een lekkere swirl! Hmmm, ondanks dat het wat fris is nu, heb ik gelijk trek in ijs. ;)

 • Lidewij
  Geplaatst op 22:00h, 26 augustus Beantwoorden

  Mjam, nu heb ik zin in ijs! Dat liedje was echt te fout, maar zo grappig :D en die schatkistjes kan ik me ook nog herinneren, bij mij zat er onderin altijd een plaktattoo, en die moest dan op dat moment METEEN opgeplakt worden natuurlijk :’D wat een tijd!

Geef een reactie