THE BODY SHOP - FRUITY BODY MISTS - LoisLorinde.nl
18030
post-template-default,single,single-post,postid-18030,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

THE BODY SHOP – FRUITY BODY MISTS

bodymist

Mijn eerste body mist was er eentje van H&M met een geur van zoete peren. Sindsdien ben ik dol op fruitige body mists. Gelukkig hebben ze bij The Body Shop ontzettend veel body mists hebben met een fruitgeurtje. Inmiddels heb ik er drie verzamelt en ik laat ze graag aan jullie zien. Pink Grapefruit, Satsuma en Vineyard Peach. Lees verder voor een gezonde dosis fruitige body mists! :D

bodymist4

Pink Grapefruit is toch wel mijn favoriet. De geur doet mij denken aan versgeperst grapefruitsap, lekker fris en fruitig. In het begin ruik je de zurige citrusgeur waar ik zo dol op ben. Later vervaagd dat en komt de zoete fruitige geur meer naar boven. Echt heerlijk!

bodymist3

Kwalianus met mandarijnhoedje zegt hoi.

Mijn nieuwste aanwinst is de Satsuma body mist die ik kreeg van Bram met Sinterklaas. Satsuma is een mandarijn soort dat ontstaan is in Japan. De body mist ruikt echt naar zoete mandarijn en gek genoeg zelfs een beetje kruidig. Ja, daar houdt ik wel van.

bodymist5

De Vineyard Peach body mist is helaas niet meer verkrijgbaar. Toch hoort ‘ie wel in dit rijtje thuis. De geur is erg zoet. Hmmm, net als verse perziken! The Body Shop weet de fruitgeuren echt heel goed na te maken zonder dat het een chemisch ‘bijsmaakje’ krijgt.

bodymist2

De body mists zitten in een glazen flacon met zilveren dop. Mooi en clean. Zoals je op de foto kan zien heeft de Satsuma body mist een kortere dop, volgens mij is dat nieuw. Mijn nummer één is de frisse Pink Grapefruit body mist, daarna komt de warme Satsuma geur en als laatst de zoete Vineyard Peach.

Een Body mist van The Body Shop kost € 12,00 per stuk. Te koop in The Body Shop winkels of te bestellen op de website. Momenteel is er een ‘2e halve prijs’ actie bij veel body mists!

Gebruik jij liever een parfum of een body mist?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

17 Reactie's
 • Pingback:THE BODY SHOP – FRUITY BODY MISTS | Mode Blogs
  Geplaatst op 06:45h, 10 december Beantwoorden

  […] Mijn eerste body mist was er eentje van H&M met een geur van zoete peren. Sindsdien ben ik dol op fruitige body mists. Gelukkig hebben ze bij The Body Shop ontzettend veel body mists hebben met een fruitgeurtje. Inmiddels heb ik er drie verzamelt en ik laat ze graag aan Lees verder […]

 • Denise
  Geplaatst op 07:13h, 10 december Beantwoorden

  Ik ben gek op de producten van The Body Shop! De satsuma body mist lijkt me het fijnst, ik heb daar ook de handcrème van, die ruikt zoooo lekker!

 • Tineke
  Geplaatst op 07:26h, 10 december Beantwoorden

  Ze lijken mij allemaal zo lekker! Ben al veel te lang niet meer bij the bodyshop geweest..
  Liefs

 • Ingeborg
  Geplaatst op 07:45h, 10 december Beantwoorden

  Ze lijken me best lekker, maar dan vooral in de zomer!

 • chucky1012
  Geplaatst op 08:39h, 10 december Beantwoorden

  Dit ken ik niet maar het ziet er leuk uit!
  Ik ben al lang niet bij TBS geweest en er zal snel daar een bezoekje aangebracht worden ;-)

 • Denise
  Geplaatst op 09:08h, 10 december Beantwoorden

  Ah dit vind ik altijd zo fijn, gewoon even een body mist en klaar!

 • Sophie
  Geplaatst op 10:54h, 10 december Beantwoorden

  Ik ben echt dol op de mists van TBS! Ik heb zelf de Shea versie, ik ben meer van de zoete, warme geuren. Hoewel zomers natuurlijk zo’n fruitige geur ook heel lekker kan zijn!

 • Manon
  Geplaatst op 11:14h, 10 december Beantwoorden

  Die grapefruit lijkt me zo lekker!! Toch misschien eens gaan proberen

 • Kirsten
  Geplaatst op 11:51h, 10 december Beantwoorden

  Ik houd van body mists, deze gebruik ik eigenlijk sneller dan een parfum. (: Deze geuren lijken me erg lekker.

 • Julie
  Geplaatst op 13:06h, 10 december Beantwoorden

  Ik hou wel van de bodymists van The Body Shop! Ik hou van zoete geuren en daarom zijn de aardbei en perzik variant mijn favorieten! :-)

 • Anneleen
  Geplaatst op 14:07h, 10 december Beantwoorden

  Oh die grapefruit geur lijkt me erg fijn!

 • Withlovefroms
  Geplaatst op 15:13h, 10 december Beantwoorden

  Hhmm wat zien ze er heerlijk uit! <3

 • manon
  Geplaatst op 15:14h, 10 december Beantwoorden

  Oeh fruity body misten zijn wel heel lekker voor in de winter

 • Jana
  Geplaatst op 16:22h, 10 december Beantwoorden

  Ik heb de body mist in Mango en ook die in Pink Graperfruit! Nu gebruik ik ze eigenlijk niet echt maar in de zomer ben ik er dol op! Ik neem ze altijd mee op reis dus daar associeer ik ze ook altijd mee, ze zijn allebei zo lekker! Die van satsuma staat ook nog op mijn verlanglijstje!

 • Sara
  Geplaatst op 18:11h, 10 december Beantwoorden

  Body mists zijn inderdaad heerlijk voor wanneer je een dagje lekker subtiel wilt ruiken. Leuke exemplaren heb je.

 • Pauline
  Geplaatst op 18:47h, 10 december Beantwoorden

  Oh, die zien er stuk voor stuk heerlijk uit!
  Zelf gebruik ik nog altijd liefst parfum.

 • Petra
  Geplaatst op 20:40h, 10 december Beantwoorden

  De bodymist Satsuma lijkt mij heerlijk ruiken….ik ga echt vand e week als ik in de buurt ben bij TBS even snuffelen…

Geef een reactie