TAG: PROJECT POSITIEF! - LoisLorinde.nl
17665
post-template-default,single,single-post,postid-17665,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

TAG: PROJECT POSITIEF!

positief

Door lieve Lidewij ben ik getagd om de Project Positief tag te doen. Project Positief is een initiatief van lief blogvriendinnetje Dagmar waarbij ze ons probeert de besmetten met posiviteit. En ik ben heel erg trots op haar want al meer dan 50 – wow! – bloggers hebben de tag ingevuld! En nu ben ik ook aan de beurt. Benieuwd naar mijn antwoord op alle positieve vragen? Lees dan verder!

1. Wat is je favoriete quote en waarom?
“Don’t worry, be happy!” is toch wel de eerste quote die in mij opkomt. Gewoon simpel, want dat is het ook. Soms moet je gewoon simpelweg blij zijn met wat je hebt/voelt/doet op dat moment. Maak je niet zoveel zorgen, dat heeft uiteindelijk toch geen zin.

2. Welke droom zou je in je leven willen realiseren? Yes you can!
Tuurlijk wil ik kunnen vliegen zonder enig hulpmiddel, kunnen teleporteren met een knip in mijn vingers, mijn kamer op kunnen ruimen zonder iets aan te raken.. Maar iets wat ik echt kan realiseren vind ik lastig om te bedenken. Dan ga ik voor het behalen van mijn diploma voor Communication and Multimedia Design. De studie waar ik net twee maandjes aan begonnen ben. En daarna het vinden van een baan wat tegelijk ook mijn hobby is. Dat zou ik echt geweldig vinden!

3. Wat betekent geluk voor jou?
Die kleine momentjes waarop je je zo ontzettend blij en gelukkig voelt. Dat is geluk voor mij. En het kan van alles zijn, een foto dat goed gelukt is, een goed cijfer halen na al die uren werk, een knuffel van een vriendin die je lang niet gezien hebt en dat zijn nog maar een paar voorbeelden.

4. Wie kan jou ontzettend opvrolijken?
Mijn vriendje en vriendinnen. Want ik kan ontzettend met ze lachen en dat vind ik toch wel erg belangrijk. En ik kan ook zo vrolijk worden van mijn katten, een knuffel van Bloempje of een kopje van Elfje. Liefde.

5. Voor wat mogen we je ‘s nachts wakker maken?
Als er iets aan de hand is. Logisch natuurlijk. Maar om eerlijk te zijn.. ik heb snel een ochtendhumeur en als je mij vrolijk wilt hebben moet je toch echt wachten tot ik uit mijzelf wakker word. Gelukkig is dat niet zo moeilijk, want ik kan niet langer dan een paar uur achterelkaar slapen zonder tussendoor wakker te worden, haha. Veel mensen vinden dat gek, maar ik zit er niet mee. :)

6. Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?
Een lachbui noem ik een lachbui zodra ik tranen in mijn ogen krijg van het lachen. Van de week deed mijn vader ineens heel gek met de deegroller die hij in zijn hand had. Ik kan het niet uitleggen maar het zag er zo ontzettend grappig uit dat ik echt heel hard heb zitten lachen. En nu ik het beeld weer voor mij zie.. Ik snap nog steeds niet waar die actie vandaag kwam, hahaha.

7. Op welke prestatie ben je ontzettend trots?
Dat ik mijn blog ben begonnen en hoeveel ik ermee bereikt heb. Toen ik mijn eerste artikels schreef vond ik het zo’n eng idee dat iedereen op het wereldwijde web het kon lezen. Na alle positieve reacties was die angst al snel verdwenen en heeft het mij gemotiveerd om door te gaan. Dank jullie wel! <3

8. Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?
Heel cliché, maar geniet van de kleine dingen in het leven! Al is het een knuffel die je elke dag ontvangt, je dagelijkse kopje koffie of dat prulletje van een euro. Ondanks dat het leven niet altijd mee zit, zijn er zoveel kleine vrolijkheidjes die je de mindere dingen doen vergeten.

Heb jij de Project Positief tag al ingevuld? Ik tag jou!

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

15 Reactie's
 • Pingback:TAG: PROJECT POSITIEF! | Mode Blogs
  Geplaatst op 06:20h, 05 november Beantwoorden

  […] Door lieve Lidewij ben ik getagd om de Project Positief tag te doen. Project Positief is een initiatief van lief blogvriendinnetje Dagmar waarbij ze ons probeert de besmetten met posiviteit. En ik ben heel erg trots op haar want al meer dan 50 – wow! Lees verder […]

 • Anniek
  Geplaatst op 07:25h, 05 november Beantwoorden

  Superleuke tag! Ik heb hem al een paar keer bij andere bloggers gelezen, maar geeft niet, iedereen vult hem weer anders in. Heel leuk om te lezen over wat jou blij maakt!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:36h, 05 november Beantwoorden

   Jaaa, ik vind het ook zo leuk om te lezen hoe iedereen het weer anders invult! Dankjewel Anniek!

 • Dagmar
  Geplaatst op 07:52h, 05 november Beantwoorden

  Wauw wat mooi geschreven, zo leuk om te lezen! Echt heel bijzonder je antwoorden en prachtige quote <3 En jij gaat die knuffel krijgen morgen <333

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:35h, 05 november Beantwoorden

   Hahaha, dankjewel! Heel veel zin in morgen! :D

 • chucky1012
  Geplaatst op 08:25h, 05 november Beantwoorden

  Leuke tag en fijne antwoorden om je zo beter te leren kennen!
  Mooie en grappige foto’s ;-)

 • Ceetje
  Geplaatst op 08:26h, 05 november Beantwoorden

  Het is zo’n leuke tag. Ik heb m nog niet ingevuld, maar ga het denk ik toch nog wel doen.

 • Angelique
  Geplaatst op 09:09h, 05 november Beantwoorden

  Ik heb hem inderdaad ook al ingevuld. Super leuke tag en toch wel dingen waar je even goed over na moet denken voor je ze kon beantwoorden

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:35h, 05 november Beantwoorden

   Klopt! Je staat weer even stil bij dingen waar je normaal misschien niet zo over na denkt. Dankjewel!

 • Denise
  Geplaatst op 09:51h, 05 november Beantwoorden

  Ah wat leuk dat je hem ook ingevuld hebt. Super leuk!

 • Dionne
  Geplaatst op 10:24h, 05 november Beantwoorden

  Super leuk om te lezen!

 • Hesteranne
  Geplaatst op 10:28h, 05 november Beantwoorden

  Leuk om te lezen! Misschien ga ik hem ook wel doen!

 • Manon
  Geplaatst op 13:27h, 05 november Beantwoorden

  Super leuke Tag om te lezen!

 • Kimberly
  Geplaatst op 19:07h, 05 november Beantwoorden

  Je hebt deze tag echt heel mooi ingevuld Lois!! Ik ben nu wel heel benieuwd naar wat je vader deed met de deegroller haha! En een opgeruimde kamer zonder iets aan te raken? Dat wil ik!! haha

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 19:41h, 05 november Beantwoorden

   Hihi, dankjewel Kimberly! Hij was ermee aan het schudden met een hele gekke bek erbij, hahaha.

Geef een reactie