SWEETEST VALENTINE YANKEE CANDLE - LoisLorinde.nl
19426
post-template-default,single,single-post,postid-19426,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

SWEETEST VALENTINE YANKEE CANDLE

sweet

Sinds ik in een facebookgroep zit voor Yankee Candle liefhebbers is mijn liefde weer helemaal opgebloeid. Na het delen van mijn Yankee Candle collectie heb ik mijn inkopen beperkt en alleen nog een paar kerst wax tarts toegevoegd aan mijn collectie. En nu kon ik het weer niet laten op een jar candle te kopen! Ik bestelde de swirl candle genaamd Sweetest Valentine! Kijk je mee?

sweet3

Een swirl candle houdt in dat de kaars een mix heeft van twee bekende geuren. En dat kan je ook zien aan de twee kleuren die de kaars heeft. In dit geval zijn dat Sparkling Cinnamon en Vanilla Cupcake. Sparkling Cinnamon is een van mijn favoriete Yankee Candle geuren waar ik al een large jar van heb. Vanilla Cupcake vind ik ook erg lekker. En daar heb ik toevallig net een small jar van opgemaakt.

sweet4

Hmmm, een combinatie van kaneel en vanille is nooit verkeerd! De medium jar heeft ongeveer 90 branduren dus ik kan er lekker lang mee doen. De geur doet mij denken aan versgebakken vanille cupcakes met een flinke vleug kaneel. Ik vind het heerlijk! Het ruikt erg zoet, maar niet te overheersend.

sweet5

Kwalianus zijn hart staat in vuur en vlam.

sweet2

Helaas gaat de kaars erg snel ‘tunnelen’. Tunnelvorming is dat de kaars alleen in het midden warm genoeg wordt waardoor er restjes overblijven aan de zijkant, en dat is natuurlijk zonde. Hoewel het bij mijn andere (large jar) kaarsen wel gewoon lukt om ze egaal te branden. In de facebookgroep hoorde ik dat veel mensen dat hebben bij hun swirl candles. Maar goed, het blijft een ontzettend lekkere geurkaars! Wat er overblijft ga ik gewoon gebruiken als waxtart in mijn oliebrandertje. Mjam.

Sweetest Valentine swirl candle kost € 21,55 en is te bestellen bij Yankee Candle store.

Welke Yankee Candle geur wil jij écht nog een keertje ruiken?


23 Reactie's
 • Fins
  Geplaatst op 06:29h, 27 januari Beantwoorden

  Mmh, kaneel en vanille. Dat lijkt me heerlijk ruiken!

 • Jessica
  Geplaatst op 07:20h, 27 januari Beantwoorden

  Leuk artikel!
  Heb je een illumalid of shade? Dat helpt vaak tegen tunnelen. Of je kunt aluminiumfolie om je jar doen als hij brand.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 09:14h, 27 januari Beantwoorden

   Dankje! Ik heb een illumalid, ja. Aluminiumfolie ga ik eens proberen. Bedankt voor de tip!

 • agneta
  Geplaatst op 08:31h, 27 januari Beantwoorden

  Deze heb ik ook geroken!! Lekker was die.. de mevrouw in de store deed helemaal uitleg hoe je dat tunnelen kunt voorkomen. Ik kocht van de week de ref rasberry candle. Plus heel veel tarts en ben meteen fan.

  Liefs Agneta

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:02h, 27 januari Beantwoorden

   Mijn andere grote kaarsen tunnelen niet. Maar bij deze willen de trucjes niet werken helaas, haha. Hmm, Red Raspberry wil ik ook nog proberen, heerlijk! Geniet er van :D

 • jana
  Geplaatst op 08:45h, 27 januari Beantwoorden

  Wat een mooi cadeau voor valentijn :D De kaars lijkt mij ook heerlijk ruiken :D x

 • chucky1012
  Geplaatst op 09:37h, 27 januari Beantwoorden

  Wat een schattige pot!
  Ik heb nog nooit deze candels geroken.

  Xoxo

 • Dinja
  Geplaatst op 09:52h, 27 januari Beantwoorden

  Het ziet er zo leuk uit!
  Jammer genoeg heb ik meer dan genoeg (geur) kaarsen en ik steek ze te weinig aan, dus zo’n (dure) kaars zal ik niet zo snel kopen :’)

 • Sophie
  Geplaatst op 09:56h, 27 januari Beantwoorden

  Ik heb zelf zo’n illumalid en ik vind dat ‘ie dan nog gaat tunnelen, maar iets minder. Verder helpt folie inderdaad heel erg goed, maar grote jars hebben gewoon heel erg veel warmte nodig :-) Ik vind ‘m er wel heel cute uit zien en hij lijkt me heeeeeerlijk!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:01h, 27 januari Beantwoorden

   Gek genoeg heb ik het bij mijn large jars niet.. En dit is mijn enige medium jar. En ik gebruik inderdaad een illumalid, dat helpt al een beetje. :) Volgens veel mensen ligt het aan de swirl candles. Helaas. Hij is ook heeeerlijk :D

 • Kirsten
  Geplaatst op 10:19h, 27 januari Beantwoorden

  Ik ben heel erg benieuwd naar de geur, heel bijzonder een mix van twee geuren. Jammer van de tunnelvorming.

 • Rachel
  Geplaatst op 11:25h, 27 januari Beantwoorden

  erg leuke kaars om te zien, als die gaat tunnelen moet je als die aanstaat even de zijkanten iets naar beneden drukken met je vinger of met een mes! zo blijft die ook mooi liefs

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 11:31h, 27 januari Beantwoorden

   Haha klopt, dat doe ik wel eens met een mes inderdaad (: Maar beter als het niet nodig is. En dankjewel!

 • Isabel Cristina
  Geplaatst op 12:55h, 27 januari Beantwoorden

  Klinkt erg lekker, ik ben gek op vanille! Jammer dat het gaat tunnelen, ook een beetje raar? :-(

 • Ingeborg
  Geplaatst op 14:50h, 27 januari Beantwoorden

  Wat een gave kaars! Hij klinkt ook heel erg goed :) Toch moet ik eerst mijn andere kaarsen opbranden van mezelf voor ik nieuwe aanschaf haha!

 • Marije
  Geplaatst op 17:22h, 27 januari Beantwoorden

  Wat een mooie kaars, de geur klinkt ontzettend lekker! Zelf vind ik yankee candles iets te prijzig dus koop ik zelf geurkaarsen bij de action (het zou je verbazen hoe ontzettend lekker die ruiken, en hoe lang ze mee gaan

  Liefs,
  Marije
  p.s ik heb je blog gevolgd op bloglovin! (:

 • Manon
  Geplaatst op 17:39h, 27 januari Beantwoorden

  Ik ben heel erg benieuwd naar de combi van deze geuren!

 • Ilja
  Geplaatst op 19:25h, 27 januari Beantwoorden

  Ik vind ze alleen zo duur, dat houd me wel echt tegen. Heb momenteel alleen een aantal waxmelts van ze. Ik vind de grote kaarsen erg mooi maar erg duur maar ben ook gewoon bang dat ik de geur na een tijdje zat ben…

 • angelique
  Geplaatst op 19:39h, 27 januari Beantwoorden

  Hij klinkt heerlijk!

 • Kimberly
  Geplaatst op 18:25h, 28 januari Beantwoorden

  deze lijkt me ZO lekker <3

 • Anneleen
  Geplaatst op 22:59h, 31 januari Beantwoorden

  Lijkt me een heerlijke geur! Perfect voor met valentijn!

 • sharmaine sarina
  Geplaatst op 22:48h, 01 februari Beantwoorden

  Super leuk geschreven! En mag ik zeggen dat ik Kwalianus echt een toffe peer vindt haha! xxx

 • Els
  Geplaatst op 20:07h, 08 februari Beantwoorden

  klinkt als een lekker geurtje ik ben nog steeds niet bekend met deze kaarsen

Geef een reactie