SHOP: PURELY CURLY COLLECTION - LoisLorinde.nl
32297
post-template-default,single,single-post,postid-32297,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

SHOP: PURELY CURLY COLLECTION

De Purely Curly collectie is weer online! Een collectie vol producten met unieke handgetekende krulkunst. It’s just.. Purely Curly!

Als je mij al langer volgt weet je dat ik deze producten al eerder in de webshop had. Maar ik had nog geen tijd/energie gevonden om de nieuwe producten bij de collectie te voegen en ze opnieuw te fotograferen. Bij deze is de Purely Curly collectie weer online in de shop! Met sleutelhangers, notitieboekjes, fotolijstjes, telefoonhouders én twee handtassen.

De twee handtassen zijn nieuw in de collectie! Ze zijn tweedehands (zonder gebruikssporen) en krijgen weer een nieuw leven met deze kunstzinnige touch. De overige producten zijn volledig nieuw en ongebruikt.

Bekijk hier de collectie!

Wat is jouw favoriet uit de collectie?

liefsloisje

Geen reactie's

Geef een reactie