SHOP: HOLY HOLO COLLECTION - LoisLorinde.nl
31783
post-template-default,single,single-post,postid-31783,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

SHOP: HOLY HOLO COLLECTION

Daar is ‘ie dan! Je kan nu de lang verwachte Holy Holo collectie shoppen!

Eigenlijk zou deze collectie in maart al online komen, maar alles liep een beetje anders dan verwacht. Het is een kleine collectie met beperkte voorraad. De collectie bevat twee soorten oorhangers (voor mensen met én zonder gaatjes), een armband met studs, ketting met fringe, decoratieve hangers, cable wraps voor snoertjes en een gratis holo achtergrond. Alles is handgemaakt van holografisch nep leer. Het kunstleer heeft een subtiel reliëf en een zachte witte binnenkant.

De ekster in mij houdt van alles glimmend, glanzend, holografisch, iriserend, multi-chrome, etc. Na de Gloreous Galaxy collectie waren holografische producten dan ook een logische stap, haha!

Heb jij holografische spullen in huis?

liefsloisje

 

2 Reactie's
 • Kelly
  Geplaatst op 18:33h, 05 oktober Beantwoorden

  Wat leuk zeg! Succes met de verkoop. :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 13:54h, 08 oktober Beantwoorden

   Heel erg bedankt, Kelly! :D

Geef een reactie