SHOP: GLORIOUS GALAXY - LoisLorinde.nl
31548
post-template-default,single,single-post,postid-31548,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-29.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

SHOP: GLORIOUS GALAXY

Mijn webshop is weer online! Het plan is om kleine maandelijkse thema collecties te lanceren van handgemaakte decoraties en accessoires. En de collectie van januari is Glorious Galaxy!

Ik heb een fascinatie voor het universum en ik ben op zoek gegaan naar manieren om een galaxy effect te creëren in sieraden of decoratie. Al snel kwam bij terecht bij epoxy giethars. Epoxy is een chemische hars die op verschillende manieren gebruikt kan worden. Aan het doorzichtige hars kunnen pigmenten worden toegevoegd om het kleur te geven. Voor het galaxy is effect is perfecte timing heel belangrijk. Als je te snel werkt mengen de kleuren te goed waardoor het eindproduct een egale kleur heeft. Maar als je te langzaam werkt kan de substantie al te stroperig worden en meer luchtbellen ontstaan. Elke keer leer ik weer nieuwe technieken. Inmiddels heb ik een mooie collectie aan producten die je nu in mijn webshop kan bewonderen! En natuurlijk kopen, haha.

De Glorious Galaxy collectie is geïnspireerd door intergalactische kleurcombinaties. Elk item is uniek en handgemaakt. Shop de collectie hier!

Wat vind jij van galaxy producten?

liefsloisje

 

Geen reactie's

Geef een reactie