MIJN SERIELIJSTJES UPDATE #3 - LoisLorinde.nl
24344
post-template-default,single,single-post,postid-24344,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

MIJN SERIELIJSTJES UPDATE #3

series

Ik ben serieverslaafd. There. I said it. Oké, zo erg is het nou ook weer niet. Maar als het even kan, heb ik een serie op de achtergrond aan staan. Vandaag deel ik de derde update van mijn serielijstjes. Alle series die ik heb gekeken, alle series waar ik op afgeknapt ben en het nieuwste lijstje: alle series die ik nog wil gaan kijken. Alle series achter roze nummers staan nieuw op de lijst. Klik verder en doe wat serie-inspiratie op!

SERIES DIE AL AFGELOPEN ZIJN:
1. Smallville
2. H2O Just Add Water
3. Charmed
4. The Carrie Diaries
5. Sex and the City
6. The Client List
7. The Last Airbender
8. The Legend of Korra
9. Gossip Girl
10. Nikita

SERIES DIE NOG VERDER GAAN:
1. The Vampire Diaries
2. The Originals
3. Under The Dome
4. Once Upon A Time
5. New Girl
6. Awkward
7. Faking It
8. Devious Maids
8. Game Of Thrones
9. Saving Hope
10. Winx Club
11. Jane the Virgin
12. Orphan Black
13. Mako Mermaids
14. Beauty and the Beast
15. Pretty Little Liars
16. Orange Is The New Black
17. Gravity Falls
18. Supergirl
19. 2 Broke Girls
20. Shadowhunters

SERIES WAAR IK OP AFGEKNAPT BEN:
1. The Walking Dead
2. Teen Wolf
3. True Blood
4. Bitten
5. Dexter
6. Aquarius
7. Billy & Billie
8. Arrow
9. Hannibal
10. Scream Queens

SERIES DIE IK NOG MOET PROBEREN:
1. The Flash
2. Daredevil
3. Jessica Jones
4. Gotham
5. Breaking Bad
6. House of Cards
7. Suits
8. Dr. Who

En voor de oplettende lezertjes: Ja, Gossip Girl is inderdaad naar de afgelopen series gegaan (het was toch wel erg vermakelijk, haha) en Arrow is een afknapper geworden. Dit komt omdat Arrow toch niet is wat ik had verwacht. Ik vergelijk het te veel met Smallville waarin hetzelfde karakter totaal anders gespeeld wordt. Op zichzelf zou het denk ik wel een goede serie zijn. En ja, er staan ook tekenfilmseries van vroeger tussen, haha.

Momenteel ben ik bezig met het laatste seizoen van Nikita. Daarna is het tijd om weer aan een nieuwe serie te beginnen. Vandaar dat het ‘series die ik nog moet proberen’ lijstje er nu ook bij staat. De eerste vier series worden aangeraden door mede-Smallville-lovers. En de rest door andere mensen om mij henen.

Wat is jouw favoriete serie?

Mocht je mijn mening over een specifieke serie willen weten, laat dan gerust een reactie achter! :D

Liefs, Lois Lorinde

Follow

Wanna Share?

12 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 06:09h, 10 februari Beantwoorden

  Leuk en handig!
  SITC is wel mijn favoriet!

  Xoxo

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:48h, 13 februari Beantwoorden

   Hihi, leuk om te weten!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 10:28h, 10 februari Beantwoorden

  Hihi, erg herkenbaar!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:57h, 13 februari Beantwoorden

   Hihi, ook serieverslaafd?

 • Veerlez
  Geplaatst op 10:32h, 10 februari Beantwoorden

  Wat een heerlijk lijstje! :) Ik ben ook te verslaafd aan series, maar het gekke is dat ik de afgelopen weken eigenlijk nauwelijks series heb gekeken! Maar wat een ideaal lijstje!
  Waarom ben je op Hannibal afgeknapt?

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 11:19h, 10 februari Beantwoorden

   Hihi, dank je! Wat is jouw favoriete serie?
   En ik vond het te veel gaan over moord, op zich wel oké en interessant. Net als Dexter. Maar ik kijk toch liever (thriller)fantasies. Of juist hele simpele comedies waar je niet bij na hoeft te denken, haha.

 • Rose
  Geplaatst op 11:55h, 10 februari Beantwoorden

  Ik ben helemaal gek op “Younger” met Sutton Foster nu, heerlijke feelgood comedy :) Ohh en Under the dome vind ik zooo spannend!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:49h, 13 februari Beantwoorden

   Oh, bedankt voor de tip! Die gaat op mijn probeer-lijstje! Under The Dome is inderdaad erg spannend, haha!

 • Elisse
  Geplaatst op 14:34h, 10 februari Beantwoorden

  Ik ben momenteel weer helemaal in de ban van Nurse Jackie (nog eentje om op je ‘te proberen’ lijstje te zetten!) Ik keek een aantal jaar geleden de eerste twee seizoenen al, en plots zag ik op Netflix dat er al 7 seizoenen van zijn! Dus ja, toen begon ik maar weer helemaal opnieuw. Heerlijk lachen en ontspannen, het is geen zware serie en de afleveringen zijn (meestal) lekker luchtig.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:50h, 13 februari Beantwoorden

   Oh, leuk! Klinkt als een heerlijke ontspannende serie. Die gaat ook op mijn probeer-lijstje. :)

 • Kirsty
  Geplaatst op 19:21h, 10 februari Beantwoorden

  Wauw wat een uitgebreide lijst zeg! Ik zie Gotham nog op je lijst van series die je nog wil gaan proberen staan en ik kan je zeker aanraden om te gaan kijken, vind het een erg leuke serie :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 22:51h, 13 februari Beantwoorden

   Haha, ja! Oeeh, nu ben ik extra benieuwd!

Geef een reactie