SELF DESIGNED PHONE CASE - LoisLorinde.nl
15634
post-template-default,single,single-post,postid-15634,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

SELF DESIGNED PHONE CASE

case1

Een tijdje geleden ontving ik een mailtje met de vraag of ik mijn eigen telefoonhoesje wilde ontwerpen. Natuurlijk wil ik dat! Via de site van Caseapp kan je heel gemakkelijk hoesjes ontwerpen met je eigen foto’s, plaatjes en teksten. Ik wist al hoe ik het hoesje wilde hebben, dus ik koos meteen acht leuke foto’s uit en ben aan de slag gegaan!

Op de site kan je tekst/foto’s toevoegen en slepen naar de gewenste plek. Het was even puzzelen, maar het resultaat mag er wezen! Een hoesje voor de iPhone kost 29 euro inclusief verzending. En een iPhone skin (sticker) kost maar 15 euro. Maar er zijn ook hoesjes en skins mogelijk voor een hoop andere smartphones en apparaten.

caseapp3

Foto 1. Op de foto met knuffelige Bloempje.
Foto 2. Een vrolijke selfie samen met Lidewij onderweg naar het HEMA event.
Foto 3. Met lieve blogvriendinnetjes Eline, Heleen, Dagmar en Lidewij in Groningen.
Foto 4. Samen met mijn lieve vriend Bram, drie jaar geleden.
Foto 5. Onderweg naar Huishoudbeurs/BFF event met vriendinnetje Elisa.
Foto 6. Op de foto met schattige Elfje.
Foto 7. Starbucksselfie met Bram, hihi.
Foto 8. Bij de Grazia Beautybloggers Masterclass met Dagmar en Heleen.

caseapp4

Het is een hard plastic hoesje met witte zijkanten, maar je kan ook kiezen voor een andere kleur. Op die zijkant kan je geen foto’s of tekst doen. Al was een mooie quote op de zijkant wel gaaf geweest. Alsnog kan je heel veel kanten op met je eigen ontwerp!

caseapp9

Even Instagrammen, hihi. Ik ben verslaafd aan Instagram. Normaal ga ik voor de zachte siliconen hoesjes, maar voor de afwisseling is dit erg leuk. Vooral omdat het zo persoonlijk is! Toch even wat anders dan een foto in je portemonnee.

case

Ik ben heel blij met mijn iPhone hoesje! Er kunnen ook mooie hoesjes en skins ontworpen worden voor andere merken als Samsung en HTC. Of een skin voor je iPad of laptop! Neem zeker eens een kijkje op Caseapp.nl! :D

Hoe zie jouw telefoonhoesje er uit?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

Tags:
20 Reactie's
 • Heleen
  Geplaatst op 10:02h, 19 april Beantwoorden

  Whoeii wat een tof hoesje waar ik maar liefst 1,5 keer op sta :P haha. Heel erg leuk gemaakt meiss! :D

 • Mariska
  Geplaatst op 10:19h, 19 april Beantwoorden

  Leuk gedaan zo met al die foto’s :)

 • Joyce
  Geplaatst op 10:56h, 19 april Beantwoorden

  Leuk hoesje!

 • dionne
  Geplaatst op 11:02h, 19 april Beantwoorden

  Aaah, super leuk!

 • Jana
  Geplaatst op 11:16h, 19 april Beantwoorden

  Erg leuk !x

 • Jana
  Geplaatst op 11:29h, 19 april Beantwoorden

  Dat ziet er leuk uit :D x

 • Manon
  Geplaatst op 11:35h, 19 april Beantwoorden

  Dat is echt heel erg leuk zo !

 • Suzanne
  Geplaatst op 11:46h, 19 april Beantwoorden

  Super leuk gedaan!

 • Isabella
  Geplaatst op 11:55h, 19 april Beantwoorden

  Ahh dit wil ik ook al heel lang! Ik vind het alleen toch wel een beetje aan de dure kant (voor een portemonnee van een tiener;)

  X Isabella

 • Dana
  Geplaatst op 12:08h, 19 april Beantwoorden

  Ontzettend leuk, maar ik vind het fijner als mijn iphone helemaal beschermd is zoals bij het stuk waar je je oplader insteekt, ik ben echt een sjonnie die zijn telefoon dan laat vallen :/

 • Alexandra
  Geplaatst op 13:20h, 19 april Beantwoorden

  Oeeh, ziet er superleuk uit! :)

 • Wendy
  Geplaatst op 13:26h, 19 april Beantwoorden

  Leuk zo’n persoonlijk hoesje. Ik heb nu één blauw Azteek printje als case voor mijn HTC.

 • Eline
  Geplaatst op 13:33h, 19 april Beantwoorden

  Helemaal vereerd dat ik er op sta, je bent lief

 • Kelly
  Geplaatst op 13:48h, 19 april Beantwoorden

  Wat een leuk hoesje!

 • Miss Sentinelli
  Geplaatst op 16:14h, 19 april Beantwoorden

  Gave case, super leuk en lekker persoonlijk :).

  Ik heb je trouwens genomineerd voor de Very Inspiring Blogger Award, zie mijn blog voor meer informatie :).

 • Tess Evea
  Geplaatst op 18:42h, 19 april Beantwoorden

  Wat heb je dat tof gedaan, erg uniek natuurlijk. Ook leuk als een cadeautje denk ik. :)

 • Elisa
  Geplaatst op 21:14h, 20 april Beantwoorden

  aahhh hij is vet leuk geworden!!!!! ben net terug van een dagje Duitsland bij me tante met pasen. ik ging bijna gelijk naar je site :P. xxxx

 • Angelique
  Geplaatst op 22:47h, 20 april Beantwoorden

  ah wat een tof hoesje! Zo een heeft er niemand en daar hou ik wel van

 • Dagmar
  Geplaatst op 22:16h, 21 april Beantwoorden

  Wauw te gek eindresultaat, heel mooi gedaan en wat een lieve foto’s <3

 • Pingback:MACBOOK SKIN FROM CASEAPP | Mode Blogs
  Geplaatst op 12:03h, 02 november Beantwoorden

  […] eerder ontwierp ik mijn eigen telefoonhoesje met CaseApp. En nu werd ik weer benaderd voor een ontzettend leuke samenwerking. Voor mijn […]

Geef een reactie