REMINDER: DRIE LOPENDE WINACTIES! - LoisLorinde.nl
17478
post-template-default,single,single-post,postid-17478,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

REMINDER: DRIE LOPENDE WINACTIES!

acties

De DIY die gepland stond voor vandaag kostte wat meer tijd dan verwacht, daarom is deze verplaatst naar de volgende Friday DIYday. Maar ik plaats toch nog even een blogje om jullie te herinneren aan de drie ongelooflijk leuke winacties die nog lopen tot 21 oktober. Dat allemaal omdat LoisLorinde.nl inmiddels alweer 2 jaar bestaat! Aan welke acties doe jij mee?

Winactie 1: Halloween Yankee Candles – Meedoen kan t/m dinsdag 21 oktober!

De eerste winactie om te vieren dat LoisLorinde.nl twee jaar bestaat en jullie te bedanken voor het bezoeken van mijn blog! Eind deze maand vieren wij alweer halloween en kaarsen horen helemaal bij die sfeer. Voor jullie bestelde ik dit pakketje met halloween Yankee Candles. Doe jij al mee?

Winactie 2: Verrassingspakket t.w.v. 50 euro – Meedoen kan t/m dinsdag 21 oktober!

De tweede winactie is een tof verrassingspakket. Speciaal voor jullie heb ik dit pakket samengesteld, met een totale waarde van 50 euro. Daarin zitten heerlijke producten van onder anderen Andrélon, Nivea, Treacle Moon en meer. Benieuwd wat er in het verrassingspakket zit? Doe dan mee!

Winactie 3: My eBay faves – Meedoen kan t/m dinsdag 21 oktober!

Al een hele poos geleden heb ik al mijn favorieten van eBay opnieuw besteld om te stoppen in één groot pakket. Iedereen die niet kan/mag bestellen op eBay heeft nu de kans om allerlei toffe producten uit te proberen. In het pakket zitten twee superfijne make-up kwasten, een fish-eye lens voor je smartphone, roze armband, doll eyeliner, oogschaduw potloodjes en een gave portemonnee met snorretjes erop.

Aan welke acties doe jij mee?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

2 Reactie's
  • chucky1012
    Geplaatst op 11:53h, 17 oktober Beantwoorden

    Wat leuk ;-)

  • Pingback:REMINDER: DRIE LOPENDE WINACTIES! | Mode Blogs
    Geplaatst op 22:25h, 22 oktober Beantwoorden

    […] De DIY die gepland stond voor vandaag kostte wat meer tijd dan verwacht, daarom is deze verplaatst naar de volgende Friday DIYday. Maar ik plaats toch nog even een blogje om jullie te herinneren aan de drie ongelooflijk leuke winacties die nog lopen tot 21 oktober. Dat allemaal omdat Lees verder […]

Geef een reactie