REMINDER: DRIE LOPENDE WINACTIES - LoisLorinde.nl
16528
post-template-default,single,single-post,postid-16528,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

REMINDER: DRIE LOPENDE WINACTIES

winactiess

Laatst haalde ik de 700 volgers op Bloglovin en dat moest gevierd worden! Voor jullie, mijn lieve lezeressen, kwamen er drie toffe winacties online. Een Sleek palette naar keuze, een Essence ‘How to make nude eyes’ make-up box en heerlijke Treacle Moon mini’s! Aanstaande zondag is de laatste dag dat je mee kan doen, dus bij deze herinner ik jullie even aan de leuke acties die nog lopen!

sleekwinactie

Winactie 1: Sleek palette naar keuze – Meedoen kan t/m zondag 22 juni!

De eerste winactie om de 700 volgers te vieren is een Sleek palette naar keuze. Wauw, ik ben jullie allemaal ontzettend dankbaar voor het volgen en alle lieve reacties. Maak je keuze uit de beautywebshop The Make Up Spot en maak kans op een prachtig palette!

essencebox

Winactie 2: Essence ‘How to make nude eyes’ make-up box – Meedoen kan t/m zondag 22 juni!

De tweede winactie is een make-up box van Essence genaamd ‘How to make nude eyes’! Een tijdje geleden kocht ik deze in Duitsland, en omdat deze niet te koop is in Nederland, leek het mij leuk om deze weg te geven aan mijn lieve volgers. Doe je mee?

treaclu

Winactie 3: Treacle Moon mini’s – Meedoen kan t/m zondag 22 juni!

En als laatste dit schattige setje met Treacle Moon mini’s! Ook deze set is volgens mij niet in Nederland te koop. Het zijn twee heerlijke bodylotions in de geuren One Ginger Morning en My Coconut Island. En een frisse douchegel genaamd Those Lemon Days. Hmmm!

Aan welke acties doe jij mee?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

4 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 12:13h, 19 juni Beantwoorden

  Heel leuk ;-)

 • Denise
  Geplaatst op 16:35h, 19 juni Beantwoorden

  Wat een gave winacties! <3

 • Joy
  Geplaatst op 16:49h, 19 juni Beantwoorden

  Yes ik heb al meegedaan met de Sleek winactie! Zou leuk zijn <3

 • Maureen
  Geplaatst op 19:53h, 22 juni Beantwoorden

  Gefeliciteerd! 700!! Ik heb aan alle acties meegedaan!!! Supervet dit!

Geef een reactie