REMINDER: DRIE LOPENDE WINACTIES - LoisLorinde.nl
16153
post-template-default,single,single-post,postid-16153,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

REMINDER: DRIE LOPENDE WINACTIES

winacties

Woehoe, de foto’s op LoisLorinde.nl zijn vanaf nu een stukje groter! Is het je al opgevallen? Vandaag even een kort artikeltje om jullie te herinneren aan de leuke winacties die nog lopen! Straks, om half 2, zit ik in de examenzaal om centraal examen scheikunde te doen. Als het goed is mijn aller laatste examen ooit! Dat zal ook gevierd worden met een aantal leuke acties. :)

crayons3

Winactie: Heng Fang jumbo lip crayons – Meedoen kan t/m 21 mei!

De review over deze prachtige lip potloden van Heng Fang kwam al online. Maar ik bestelde er nog twee om weg te geven aan een van jullie! Zelf ben ik super blij met de potloden en ik hoop ook een van jullie er blij mee te kunnen maken. :D

treatwelwinactie

Winactie: 2x Treatwell tegoed t.w.v. 25 euro – Meedoen kan alleen vandaag nog!

Jullie het verslagje lezen over mijn positieve ervaring van mijn bezoekje aan Kapsalon Gezellig in Utrecht. Dit bezoekje heb ik geboekt via Treatwell. Treatwell is een super handige site waar je online boekingen kan doen voor verschillende treatments; van ontharen, kapper bezoekjes tot relaxen in de sauna. En ik mag een tegoed t.w.v. 25 euro weggeven aan twee van mijn lezeressen! Doe je mee? :D

w7

Winactie: W7 In The Buff palette – Meedoen kan t/m 27 mei!

Je kon al een review lezen over het W7 In The Buff palette, een mooie dupe van het Urban Decay Naked 2 palette. Zelf ben ik erg blij met het nude palette en daarom kocht ik er nog eentje om weg te geven aan mijn lieve lezeressen.

Aan welke acties doe jij mee?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

3 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 12:02h, 20 mei Beantwoorden

  Fijn om hieraan herinnert te worden ;-)

 • Anne Solveig
  Geplaatst op 19:19h, 20 mei Beantwoorden

  Leuke acties!

 • Lidewij
  Geplaatst op 07:33h, 21 mei Beantwoorden

  Yay Treatwell! Ik heb het ook zo naar mijn zin gehad bij de kapper <3 ik ga meedoen met je W7 winactie, want dat palette lijkt me geweldig!

Geef een reactie