RANDOM FACTS ABOUT ME #7 - LoisLorinde.nl
22574
post-template-default,single,single-post,postid-22574,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

RANDOM FACTS ABOUT ME #7

profieltje

Jaaa, eindelijk weer eens een Random Facts About Me! Ik heb weer acht bizarre – en schaamtevolle – feitjes over mijzelf verzameld. Ik kon bijvoorbeeld eerder zwemmen dan fietsen, ik zeg dagelijks het woord ‘pikkur’ en ik gebruik nog steeds prepaid beltegoed… Lees verder voor nog meer gekkigheid!

FACT 1 → Raar maar waar: ik kon eerder zwemmen dan fietsen. Ik was een late fietser, hoewel ik in mijn vierde levensjaar al mijn beide (A en B) zwemdiploma’s haalde.

FACT 2 → Bah. Croissants vind ik echt niet lekker. En eigenlijk bijna alles wat met bladerdeeg gebakken is. Behálve als je het zelf maakt (en niet te lang in de oven stopt).

FACT 3 → Mensen die mij wel eens ‘pikkur’ horen zeggen zijn óf in de war óf kennen het verhaal erachter. Het begon allemaal tijdens mijn vakantie op Bali, toen een oudere jongen vroeg of hij met mij op de foto mocht. De meeste Indonesische mensen konden daar niet zo goed Engels dus hij zei: ‘Wanna pikkur with me?’. Als dertienjarig meisje was ik even helemaal in de war en heb ik het aanbod af moeten slaan. Sindsdien zeg ik ‘pikkur’ in plaats van ‘picture’. Hij moest eens weten.

FACT 4 → Al eerder vertelde ik dat ik in verhouding best kleine voetjes heb. Namelijk maat 36/37. Maar dat ze ook niet helemaal even groot zijn weet eigenlijk niemand. Je ziet het (gelukkig) niet echt, maar ik merk gewoon dat mijn ene schoen altijd net iets te strak zit. Of de andere te los. Dit kan soms best vervelend zijn.

FACT 5 → Oh, ik stuur echt de meest genante spraakopnames op de meest ongebruikelijke momenten. En nee, dit doe ik niet expres. WhatsApp vindt het leuk om mij voor gek te zetten.

FACT 6 → En niet alleen spraakopnames, maar ook typefouten komen vaak voor. Zo heeft ‘hete’ in plaats van ‘het’ en ‘kinken’ in plaats van ‘kijken’ al een hoop misverstanden opgeleverd. Oeps.

FACT 7 → Ja echt. Ik gebruik nog prepaid beltegoed. Vooral bij mijn opleiding (Communication and Multimedia Design) is er niemand anders zonder abonnement. Tsja, ik voel die behoefte nog niet om een abonnement te nemen. En verder is er bijna overal WiFi.

FACT 8 → Ik ben een hele gekke dromer. In mijn slaap verzin ik niet alleen de gekste ruimtes en wezens, maar ook andere perspectieven. Zo zie ik mijzelf vaak vanuit een ander persoon of ben ikzelf helemaal niet in mijn eigen droom aanwezig. Tot nu toe heb ik nog niemand ontmoet wie dit ook heeft, hahaha.

Nog meer weten over mij? Lees dan ook editie drie, editie vier, editie vijf en editie zes!

Wat vond jij het gekste feitje?


Follow

17 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 07:03h, 31 januari Beantwoorden

  Fijn om te weten.
  Dat van je voeten kan ik goed begrijpen dat het zo lastig is om schoenen te kopen.
  Maar er zijn ook halve maten.
  Tikfouten maak ik ook als ik een berichtje typ.

  Fijne dag Xoxo

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:04h, 31 januari Beantwoorden

   Voor halve maten is het verschil weer net niet groot genoeg, haha. Maar met een beetje inlopen gaat het wel. Het scheelt gelukkig echt maar een paar milimeter. Haha, dank je! Jij ook een fijne zondag! :)

 • Veerlez
  Geplaatst op 08:50h, 31 januari Beantwoorden

  hahaha vooral de spraakopnames en typefouten zijn erg bekend hier. Ik gebruik van de dicteerfunctie en die weet ook niet altijd wat er van te maken. Maar soms haal ik ook nog wel eens de dicteerfunctie en spraakberichten door elkaar! Geniaal!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:04h, 31 januari Beantwoorden

   Hahaha, oeps! Dat zal ook wel lachwekkende momenten hebben opgeleverd!

 • Sanne
  Geplaatst op 09:07h, 31 januari Beantwoorden

  Die spraakopnames en typefouten: zo bekend hier.. En wat leuk om je random facts te lezen!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:05h, 31 januari Beantwoorden

   Haha, gelukkig ben ik niet de enige! En dank je wel, Sanne!

 • Jessica J.
  Geplaatst op 09:53h, 31 januari Beantwoorden

  Ik gebruik ook nog steeds prepaid belkrediet, hoor. Niets mis mee! En ook ik kon eerder zwemmen dan fietsen. En yep, autocorrect is a b*tch sometimes! 😂

  Komt dat mutsje van de Flying Tiger, trouwens? Ik geloof dat ik het daar vastgehad heb. Schattig!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:07h, 31 januari Beantwoorden

   Haha, het kan ook prima! Maar zelfs in de Vodafone winkel kijken ze mij raar aan, hahaha. Ach, als het maar werkt! De muts is van H&M van vorig jaar, geen idee of ze ‘m nog hebben! :)

 • Fleur Sophia
  Geplaatst op 10:59h, 31 januari Beantwoorden

  Haha, ik moest bij bepaalde punten stiekem wel een beetje lachen hoor! Leuk lijstje!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 09:56h, 02 februari Beantwoorden

   Hahaha, dat mag. Daar zijn de feitjes voor! En dank je!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 09:56h, 02 februari Beantwoorden

   Hahaha, dat mag. Daar zijn de feitjes voor! En dank je!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 16:05h, 31 januari Beantwoorden

  Ik eet zelf niet graag koffiekoeken, alleen met een achtje kun je me een plezier doen :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 09:57h, 02 februari Beantwoorden

   Haha, leuk om te weten!

 • Linda
  Geplaatst op 00:34h, 01 februari Beantwoorden

  Wat een leuke,lijst…kleine troost, ook ik heb de ene voet wat groter dan de andere, net als jij maar iets, maar duidelijk voelbaar :-)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 12:54h, 02 februari Beantwoorden

   Haha, awh, gelukkig ben je niet de enige!

 • Anneleen
  Geplaatst op 14:00h, 01 februari Beantwoorden

  Haha bij mij duurde leren zwemmen dan weer erg lang ;) ik had als kind veel schrik van water en dit vlotte dus voor geen meter!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 12:55h, 02 februari Beantwoorden

   Haha, de meeste mensen kunnen inderdaad eerder fietsen en doen langer over zwemmen. Awh, maar gelukkig is het goed gekomen!

Geef een reactie