RANDOM FACTS ABOUT ME #5 - LoisLorinde.nl
21145
post-template-default,single,single-post,postid-21145,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

RANDOM FACTS ABOUT ME #5

Eindelijk is het tijd voor wat meer gekkigheid, want de vijfde Random Facts About Me is hier. Schoenen die ik al gebruik sinds de basisschool, Red Bull dat mij geen energie geeft, mijn eigen taal toen ik net begon met praten en nog meer random stuff. Ben je er klaar voor?!

FACT 1 → Ik krijg steeds vaker te horen dat ik zo ‘random’ ben. Past wel bij de titel van deze blogpost, haha.

FACT 2 → Koffie of Red Bull, het doet mij allemaal niets. Nee, ik krijg er geen kick of energie van. Ik heb zelfs het idee dat paracetamol niet zoveel doet. En ik heb ook al twee keer antibiotica gekregen zonder effect na de gehele kuur.. Ik ben immuun voor van alles.

FACT 3 → Wat mij wel wat doet.. Is prik. Ik moet nog steeds elke keer huilen als ik koolzuurhoudende dranken drink. Hahaha, dat dan weer wel. Misschien heeft het te maken met het feit dat ik lucht kan laten komen uit mijn ogen? Haha, twee feitjes in één.

random

FACT 4 → Ik gebruik nog steeds mijn gymschoenen en teenslippers die ik kocht toen ik nog op de basisschool zat. Ongeveer tien jaar geleden. De gymschoenen zijn nog steeds mijn beste sportschoenen. En de teenslippers hebben inmiddels de hele wereld gezien tijdens al mijn vakanties.

FACT 5 → Vroeger hield ik Duitsland en Amerika door elkaar. Als mijn ouders zeiden: ‘We gaan morgen een dagje naar Duitsland’, dan dacht ik: ‘Gaan we helemaal naar Amerika?!’. Ik weet ook niet precies waarom, maar ik hield die namen altijd door elkaar.

FACT 6 → Toen ik net begon te praten verzon ik al veel eigen woorden. Ik weet helaas niet meer wat ik allemaal zei. Maar ik weet nog wel dat ik normale Nederlandse woorden niet vond passen bij bepaalde dingen. Dus verzon ik maar mijn eigen taal. Veel beter.

Nog niet genoeg random facts? Bekijk dan Random Facts About Me #3 en Random Facts About Me #4 om nog meer gekkigheid te lezen over mij.

Wat is een gekke eigenschap van jou?


Follow

11 Reactie's
 • Monique | WritingMonique
  Geplaatst op 09:12h, 16 augustus Beantwoorden

  Random? Jij?! Ik vind je juist onwijs creatief en alles behalve random haha.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 12:25h, 16 augustus Beantwoorden

   Awh dank je wel voor het compliment! Denk omdat mensen creatief (gekke ideeën en woorden) vaak hetzelfde vinden als random, hahaa.

 • Anneleen
  Geplaatst op 10:55h, 16 augustus Beantwoorden

  Oh schattig dat je Duitsland en Amerika met elkaar wisselde! :)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 12:26h, 16 augustus Beantwoorden

   Haha, ik snap het zelf ook nog steeds niet!

 • BySilke
  Geplaatst op 22:50h, 16 augustus Beantwoorden

  Ik krijg ook nooit een kick van Cola of koffie! soms denk ik dat het gewoon psychologisch is, haha ;)

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 23:01h, 16 augustus Beantwoorden

   Gelukkig ben ik niet de enige, haha! Ja, dat denk ik ook.. Werkt bij iedereen weer anders

 • Christa
  Geplaatst op 23:23h, 16 augustus Beantwoorden

  Haha ik kan ook niet tegen prik! Dat steekt in m’n keel en ik krijg er ook tranen van in m’n ogen. Oh, en het blaast me op!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 00:18h, 17 augustus Beantwoorden

   Hahaha, wat grappig! Oh ja, een opgeblazen gevoel krijg ik inderdaad ook.

 • A Pinkie Life
  Geplaatst op 23:41h, 16 augustus Beantwoorden

  Super! Qua koffie ben ik ook een speciaal geval; ik hou ontzettend van de geur van koffiebonen of de koffie die doorloopt maar drinken doe ik toch maar niet :-P
  Mijn favo ballerina’s zijn ook al ‘eeuwen’ oud :-D

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 00:19h, 17 augustus Beantwoorden

   Haha, grappig om te horen! Ik vind koffie inderdaad ook echt heeeeerlijk ruiken, maar drinken doe ik alleen af en toe.

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 17:10h, 21 augustus Beantwoorden

  Dat met cola heb ik ook…

Geef een reactie