RANDOM FACTS ABOUT ME #3 - LoisLorinde.nl
13700
post-template-default,single,single-post,postid-13700,single-format-standard,bridge-core-2.7.0,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-26.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

RANDOM FACTS ABOUT ME #3

random2

Het is weer eens tijd voor wat randomness op LoisLorinde.nl! Het vorige blogje vol met gekke feitjes over mij is alweer bijna een jaar geleden online verschenen. Ik herhaal dan ook een aantal dingen voor alle lieve nieuwe volgers. En mocht je ze nog weten van de vorige keer… dan heb je een goed geheugen. Het zijn er 15 op een rijtje, dus daar gaan we dan! Kijk je mee?

FIFTEEN RANDOM FACTS:

1. Ik ben een warmkleum. Ik heb het liever te koud dan te warm, want dan kan je altijd nog dikke kleren aan doen. En nu het de laatste dagen zo warm is heb ik helaas ook nog eens last van warmte uitslag op mijn huid. Twee jaar geleden zat ik bijvoorbeeld in de vriezer. Oh, zo heerlijk was dat.

2. Als ik iets lekker of leuk vind maakt het mij niet uit wanneer ik het op eet of gebruik. Pepernoten in de lente, kerst producten in de zomer of cola in de ochtend. Het kan me allemaal niets schelen.

3. Veel woorden spreek ik nog steeds raar uit omdat ik het zelf ooit zo heb verstaan. Zo spreek ik ‘vaak’ uit als ‘vaark’ en ‘vogel’ als ‘volgel’. Tja. Zo zijn er nog wel meer woorden, maar daar kan ik even niet op komen. Ik heb geprobeerd om het af te leren, zonder succes, haha.

random4

4. Ondanks dat ik het snel te warm heb loop ik graag de hele dag met een dekentje rond. Veel beter en knusser dan een trui! Ik en mijn roze snorren fleece dekentje zijn onafscheidelijk.

5. Toen ik piepklein was speelde ik graag dat ik zelf een winkeltje had en dan mocht mijn familie dingetjes van mij kopen. En toen ik 10 was maakte ik al een eigen website door middel van HTML om mijn zelfgemaakte sieraden te verkopen.

6. Na mijn douche ritueel spoel ik alles nog even koud na. Het is goed voor de bloedsomloop en het helpt tegen mijn gevoelige jeukende huid. En als je daarna uit de douche stapt heb je het helemaal niet koud. Echt heerlijk, probeer het ook eens!


7. Als sinds mijn 8ste jaar heb ik mijn eigen stripfiguurtje genaamd Kwalianus Smalkwal. Ja, een octopus die Kwalianus heet. Ik zit er aan te denken om Kwalianus af en toe langs te laten komen op mijn site, met bijvoorbeeld een make-up product of een leuke quote. Wat vinden jullie van dit idee? :)

8. Elk moment van de dag kan ik in slaap vallen als ik dat wil en ik de rust ervoor heb. Alleen slaap ik niet langer dan ongeveer 3 uur achter elkaar, ook ‘s nachts niet. Dan ga ik gewoon even wat anders doen en daarna weer verder slapen. Toen ik ziek was heb ik een keer de hele nacht geslapen, het was heel gek om ineens in de ochtend pas wakker te worden. “Waar was de nacht gebleven?!”

9. Als ik een film kijk probeer ik in mijn hoofd te voorspellen hoe het afloopt. Dit gaat eigenlijk automatisch. Helaas zijn de meeste films voorspelbaar. Zo niet, dan heb je een goede film te pakken!

random5

10. Ik teken figuurtjes met mijn BB Cream. Zoals heel veel mensen de crème eerst op de rug van de hand aanbrengen, doe ik dat in leuke figuurtjes. Soms is het een hartje en de andere keer juist een zonnetje.

11. Alle noten vind ik lekker, behalve cashew noten. Ik weet niet wat het is, maar alleen de geur al maakt mij misselijk. En noten door de sla vind ik ook echt een no-go.

12. In verhouding heb ik erg kleine handjes en voetjes. Ik ben 1,70 meter lang en heb schoenmaat 36,5. Ook maat S ringen zijn vaak te groot voor mijn vingertjes. Natuurlijk valt het nog wel mee, maar het klopt gewoon niet helemaal in verhouding.

random3

13. Als er veel foto’s achter elkaar worden gemaakt vind ik het lastig om serieus te blijven en steeds hetzelfde te kijken. De foto’s hierboven zijn hiervan het resultaat. Gekke bekken all over the place!

14. Ik houd van verstoppertje spelen. Als klein kindje deed ik al mijn eigen ding en liep ik vaak weg. Het was noodzakelijk om mij als een hond aan een paal op het strand vast te maken, anders rende ik zo de zee in terwijl ik nog niet kon zwemmen. Toen ik 4 was heb ik dan ook mijn zwemdiploma’s A en B gehaald.

15. Laten we eindigen met misschien wel het raarste overbodige feitje. Twee maanden geleden heb ik mijn eerste bloedneus ever gehad. En ik weet niet eens wat er mis ging. Ja, dat was een hele nieuwe ervaring voor mij. Inmiddels is het mij ook al een tweede keer overkomen.

Wat is een gek feitje over jou?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

15 Reactie's
 • Sophie
  Geplaatst op 07:07h, 12 juni Beantwoorden

  Haha, vaark en volgel? Hoe dan? Ik kan het niet eens uitspreken :’) En je zat in de vriezer? Hoe dan? HAHA Lois, ik moet echt om je lachen (vooral om de laatste foto’s) :D

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 07:21h, 12 juni Beantwoorden

   Hahaha, ik ben gek met woorden. En dat was een liggende vriezer waar ik gehurkt net in kon. Alleen de foto ben ik vergeten bij te voegen omdat ik hem niet kon vinden, helaas. Haha, bedankt voor je leuke reactie! ;D

 • Denise
  Geplaatst op 07:39h, 12 juni Beantwoorden

  Ah wat een leuke feitjes! Super veel wist ik nog niet. Vaark en Volgel haha zo grappig. Leuk artikel <3

 • chucky1012
  Geplaatst op 07:52h, 12 juni Beantwoorden

  Wat leuk geschreven.
  Ik zou graag willen weten hoe jij in de vriezer zat……
  Leuke foto’s ;-)

 • jana
  Geplaatst op 08:02h, 12 juni Beantwoorden

  Superleuk om te lezen en die octopus is leuk!x

 • Mirne
  Geplaatst op 09:45h, 12 juni Beantwoorden

  Ik douche ook altijd even koud na! En die woordjes lijken me echt grappig, haha

 • Meike
  Geplaatst op 09:56h, 12 juni Beantwoorden

  Hahahaha, kwalanius! Deze post is echt hilarisch, geweldig!

 • Manon
  Geplaatst op 11:09h, 12 juni Beantwoorden

  Leuke feitjes, hahaha warmkleum , wij zijn precies tegenovergestelde !

 • Angela
  Geplaatst op 13:03h, 12 juni Beantwoorden

  Haha, gekke bekken trekken op foto’s is juist leuk!

 • Joni
  Geplaatst op 17:12h, 12 juni Beantwoorden

  Wat een super leuke weetjes over jou. Ook een leuke blog ;) En pepernoten eten in de lente dat doe ik ook wel eens, zelfs nog in de hete zon in de zomer. Ach, die kilo zakken komen wel op hoor haha.

 • Lidewij
  Geplaatst op 19:39h, 12 juni Beantwoorden

  Haha Lois, die foto’s! Ik heb daar ook een beetje last van, haha, maar niet zo erg als jij :P

 • Petra
  Geplaatst op 20:43h, 12 juni Beantwoorden

  Haha, ik heb vorig jaar met eendjes hengelen, op de kermis, een teddybeer gewonnen en die slaapt naast mijn bed in een poppen maxi cosi….( niet doorvertellen hoor )

  Groetjes Petra

 • Dagmar
  Geplaatst op 21:43h, 12 juni Beantwoorden

  Aaah ik vind dit zulke leuke feitjes hihi heel erg gaaf! En wat is Kwalianus een schatje, vaker voorbij laten komen <333 Hihi die foto's zijn leeeuk!

 • Jasmijn
  Geplaatst op 13:47h, 13 juni Beantwoorden

  Ik ben ook een warmte kleun!
  Ik had een tijdje geleden ook voor de eerste keer een bloedneus, Ik was aan het skypen, met camera aan, en diegene: Jas, Je neus bloed.. Dus ik wat moet ik doen?! Dus ik ging zo snel mogelijk naar me moeder, vervolgens nooit meer een bloedneus gehad :) En geen idee wat de reden was.
  En in de zomer spoel ik mezelf ook na met koud water :)
  Grappig als je je zelf herkent in iemands feitjes

  Liefs, Jasmijn

 • Michelle Kaiser
  Geplaatst op 22:59h, 14 juni Beantwoorden

  Volgens mij ben je gewoon een heel opgewekt en vrolijk persoon

Geef een reactie