RAAMFOLIE MET EEN CREATIEVE TOUCH - LoisLorinde.nl
22218
post-template-default,single,single-post,postid-22218,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

RAAMFOLIE MET EEN CREATIEVE TOUCH

raamfolie

Mijn slaapkamer zit op de begane grond en de buren kunnen recht door mijn raam naar binnen kijken, daarom vind ik het toch wel erg fijn om raamfolie te hebben. Van Raamfolie Online ontving ik mooi kwalitatief raamfolie in het perfecte formaat. Het laat gewoon daglicht door, maar je kunt er niet doorheen kijken. En als ik bomen wil zien ga ik wel naar buiten, hahaha. Kijk je mee naar het resultaat?

raamfolie6

raamfolie4

raamfolie5

Aslan raamfolie (gezandstraald) kost € 10,95 per 50 cm en is te bestellen bij Raamfolie Online.
In de webshop zijn ook allerlei andere soorten raamfolie te koop.

Het raamfolie zit opgerold als één grote sticker. Dit folie voor je raam is 1,4 bij 2 meter. Het folie is gemakkelijk weer opnieuw op het raam te plakken als het niet in één keer goed gaat. Vervolgens gebruik je de rakel met vilt om eventuele luchtbellen tussen het raam en het folie weg te ‘vegen’. Maar omdat het folie voor mij te lang was om (in mijn eentje) omhoog te houden, ging het niet helemaal volgens plan. De luchtbellen waren te groot dus ben ik er mee gaan spelen. En het resultaat mag er wezen! :)

raamfolie2

raamfolie3

raamfolie

Je kunt met de rakel echt hele mooie patronen creëren. Ook al is dit stiekem niet helemaal de bedoeling. Het ging – dankzij mijn eigenwijsheid – niet helemaal ging volgens plan, maar ik ben ontzettend blij met het resultaat! Het ziet er zelfs een beetje uit alsof het raam bevroren is. Tof!

Dus mijn gouden tip als je een groot raam moet beplakken: vraag even iemand om te helpen. Twee extra handen kunnen zoveel schelen! En zoek desnoods – net als ik – een creatieve oplossing.

Zelf geen behoefte aan folie op je raam? Dat zijn de decoratieve raamstickers misschien wel wat voor jou!

Heb jij raamfolie/raamstickers op je raam?


Follow

7 Reactie's
 • chucky1012
  Geplaatst op 07:05h, 28 oktober Beantwoorden

  Erg handig is de folie voor het raam waardoor er niemand naar binnen kan kijken.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:48h, 29 oktober Beantwoorden

   Jaaa, ik vind he ideaal! Heb jij ook raamfolie?

 • Sann
  Geplaatst op 16:35h, 28 oktober Beantwoorden

  Het ziet er echt mooi uit inderdaad beetje bevroren effect. Ik ben zelf ook niet zo van de ‘pottekijkers’ toen ik op kamers zat had ik ook altijd van dat raam folie maar dan gewoon de saaie variant. Dit is een stuk leuker :]

  – Sann

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:49h, 29 oktober Beantwoorden

   Dank je wel Sann! Ben zelf ook erg blij met het effect, haha.

 • Saraya
  Geplaatst op 20:07h, 28 oktober Beantwoorden

  Ziet er inderdaad mooi uit :)
  Wij hebben zo’n raamsticker in onze badkamer, maar ze moeten eens vervangen worden!
  X

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 10:50h, 29 oktober Beantwoorden

   Dank je wel Saraya! Misschien zie je een leuke vervanger in de webshop :)

 • Dinja
  Geplaatst op 21:04h, 29 oktober Beantwoorden

  Folie is inderdaad wel handig, maar ik heb het gewoon mijn vriend laten doen haha xD
  Jouw raamfolie ziet er trouwens wel leuker uit dan die van ons :’)

Geef een reactie