PINK SHOWER SPEAKER - LoisLorinde.nl
16809
post-template-default,single,single-post,postid-16809,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PINK SHOWER SPEAKER

douche1

Van de week kreeg ik een leuk berichtje binnen met de vraag of ik een douchespeaker wilde testen. Eerst had ik mijn twijfels omdat ik niet wist of ik het zou gebruiken, maar een vrolijk muziekje tijdens het douchen is eigenlijk toch wel heel erg leuk. En ik moet toegeven; sinds ik de speaker heb ben ik niet meer zonder onder de douche geweest! Benieuwd geworden? Lees dan verder!

douche2

De roze bluetooth douche speaker kost €25,49 en is bestellen bij mobilefun.nl.
Zet de speaker aan, zoek hem met de bluetooth functie op je telefoon, maak verbinding, speel muziek af en zing mee onder de douche. Met deze vrolijke shower speaker kan het!

douche5

De speaker heeft een toffe ronde vorm en kan je met een grote zuignap in je douche kleven. Je kan hem ook gewoon buiten de douche gebruiken en rechtop neerzetten, wat er ook erg leuk uit ziet. Met een USB kabeltje kan de speaker opgeladen worden aan je computer of met een adapter in het stopcontact. Één keer opladen en hij gaat weer zes uur lang mee. Wow!

douche3

De speaker heeft een aan- en uit knop, play-pause button,nknopjes voor het spoelen en wisselen van nummers en een knopje om je telefoon op te nemen. Nu word ik eigenlijk nooit gebeld, maar het idee dat het nu onder de douche kan is wel heel grappig. En ik heb het natuurlijk ook al even geprobeerd en het werkt goed! Zelfs als je telefoon meters verderop ligt is de verbinding nog goed.

douche4

Het volume verander je door de pijltjes langer ingedrukt te houden. Het geluid is niet van de beste kwaliteit, maar dat is niet heel storend. Vooral niet als je keihard meezingt, hahaha. De vrolijke roze speaker past trouwens perfect bij mijn paarse camera iPhone hoesje. Zijn ze niet leuk samen?

douche

Het geluid van de speaker is niet van de beste kwaliteit maar hij is ontzettend leuk, handig en echt waterdicht! Sinds ik ‘m in mijn bezit heb gebruik ik hem tijdens bijna elke douchebeurt! Bekijk ook eens de andere toffe speakers voor je telefoon!

Luister jij muziek tijdens het douchen?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

17 Reactie's
 • Sheling
  Geplaatst op 06:24h, 26 juli Beantwoorden

  Wat een geinig ding :) wij hebben de radio (hele oude haha) in de badkamer staan die op batterijen werkt :) heerlijk om overal muziek te hebben vind ik!

 • chucky1012
  Geplaatst op 06:52h, 26 juli Beantwoorden

  Dat ziet er leuk uit! Jammer dat er geen volume knop op zit.

  Xoxo

 • Ceetje
  Geplaatst op 08:05h, 26 juli Beantwoorden

  Ik heb ook ooit een douche met radio gehad. Rcht zo leuk. We noemden het disco douchen:)

 • Ceetje
  Geplaatst op 08:05h, 26 juli Beantwoorden

  Echt dus….

 • Sas
  Geplaatst op 09:07h, 26 juli Beantwoorden

  Ik heb een blauwe, super fijn ding!

 • Jaimy en Laura
  Geplaatst op 10:09h, 26 juli Beantwoorden

  Jaa leuk dit! Wij hadden het ‘vroeger’ ook. Er hing er zelfs 1 in de wc die automatisch af ging met een sensor haha. Best schrikken als ik ‘s nachts naar het toilet moest!

 • Dagmar
  Geplaatst op 10:16h, 26 juli Beantwoorden

  Haha wauw wat een briljant product! Superleuk en een echte musthave :D

 • jana
  Geplaatst op 11:53h, 26 juli Beantwoorden

  Wow wat handig is dit :) x

 • Irma
  Geplaatst op 12:05h, 26 juli Beantwoorden

  Haha dit is geniaal! Alleen.. jammer dat die zes uur meegaat na één keer opladen, dan blijf ik echt extra lang onder de douche, haha. :) Thanks voor de review!

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 15:52h, 26 juli Beantwoorden

   Inderdaad wat minder goed voor het milieu, hahaha. Dankjewel!

 • Beautyding
  Geplaatst op 14:53h, 26 juli Beantwoorden

  Ik heb hem ook, vind hem ook erg fijn. Onder de douche geeft hij een mooi geluid, daarbuiten is hij een beetje schel. Je kan het volume btw wel veranderen, dan moet je de volgende of vorige knop iets langer ingedrukt houden.

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 15:51h, 26 juli Beantwoorden

   Bedankt voor je reactie en de handige tip! Ik ga het meteen proberen ;D

 • Yvonne
  Geplaatst op 09:31h, 08 augustus Beantwoorden

  Oh dit wil ik! Ik douche altijd met muziek aan op m’n mobiel, maar dan hoor je het niet heel goed. Dus dit is wel heel handig :)

 • Ces
  Geplaatst op 22:30h, 08 augustus Beantwoorden

  AWESOME!!!!! :D :D :D

 • Inge
  Geplaatst op 22:44h, 08 augustus Beantwoorden

  Een tip: na het lezen van dit artikel wilde ik er ook wel eentje. Ik heb hem vandaag nog gekocht bij de blokker. Ik weet niet of hij precies hetzelfde is maar hij lijkt er ontzettend veel op. Deze was een tientje goedkoper en stond in zo’n vitrine met andere elektronische apparaten.

 • Benthe
  Geplaatst op 14:33h, 09 augustus Beantwoorden

  Wat leuk! Ik zet altijd mijn telefoon op zijn hardst, maar dan is het nog vrij zacht en wordt mijn moeder gillend gek ;)

 • Daphne
  Geplaatst op 15:06h, 10 augustus Beantwoorden

  Ik heb ook zo’n speaker gekocht bij de Blokker. Hij lijkt er heel veel op, kan dezelfde dingen… maar ik kocht hem voor €13,-! Dus dit is misschien een tip voor de mensen die nog een willen kopen!

Geef een reactie