PINK CUBE CASE BY KIND OF STYLE - LoisLorinde.nl
19095
post-template-default,single,single-post,postid-19095,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PINK CUBE CASE BY KIND OF STYLE

pinkcube4

Zoals jullie weten ben ik dol op telefoonhoesjes én op geometrische printjes. Dit iPhone hoesje is de perfecte combinatie! Bij Go Customized kan je je eigen telefoonhoesje ontwerpen of een prachtig exemplaar kiezen uit de Designer Collectie. Dat is wat ik deed. Kijk je mee?

pinkcube6

De Pink Cube iPhone case kost € 24,95 en is te bestellen bij Go Costumized.

Bij Go Customized kan je kant-en-klare telefoonhoesjes bestellen maar óók je eigen iPhone hoesje maken. En niet alleen voor Apple, maar ook merken als Samsung, HTC en Huawei. Zo ontwerp je je eigen telefoonhoesje met persoonlijke foto’s en tekst.

pinkcube2

Dit designer iPhone hoesje is van Kind of Style, de blog & shop van Lonneke de Roos. Als je net als ik dol bent op sterretjes, stipjes, glitters en geometrische figuurtjes moet je echt even een kijkje nemen. Lonneke heeft ook een heel inspirerend Instagram account met prachtige foto’s. Ook haar andere social media kanalen zijn zeker het volgen waard!

pinkcube3

Een stevig hardcase van goede kwaliteit met een prachtig kubus-design erop. Het was wel even wennen omdat ik normaal alleen maar zachte siliconen hoesjes om mijn telefoon heb zitten. Een hele mooi toevoeging aan mijn telefoonhoesjes collectie!

Wat vind jij van de Designer Collectie?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

17 Reactie's

Geef een reactie