PICTURE MY LIFE #91 - STUDIE ONTWIJKEND GEDRAG - LoisLorinde.nl
19257
post-template-default,single,single-post,postid-19257,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #91 – STUDIE ONTWIJKEND GEDRAG

jann

Het was een drukke laatste lesweek. En dat zorgt natuurlijk voor wat studie ontwijkend gedrag. Lieve kattenfoto’s met Bloempje en Eflje. Net als vroeger weer eens patronen maken met een stencil set. Houten snijplankjes beschilderen. DIY spulletjes halen bij de bouwwinkel. En na jaren weer op Neopets kijken omdat ik geen zin had in schoolwerk. Lees verder voor de 91ste editie van Picture My Life!

jann2

Bloempje op schoot en Elfje zit op de grond te kijken. Ik ben best blij dat het is gelukt om hier een foto van te maken, hahaha. En daarnaast nog een selfie met Elfie!

jann3

Wie doet er mee met Boter, Kaas en Eieren in de lucht!? :D

jann4

Eerst dacht ik dat het gewoon een mooi blik was om je tekenspullen in op te bergen, maar toen ik beter keek zag ik dat het de verpakking is van een stencil set. Met zo’n set kan je allerlei vrolijke figuurtjes en patroontjes tekenen! Net als vroeger! Klik hier voor mijn review.

jann5

Wat je allemaal wel niet voor leuke DIY spulletjes kan kopen bij de bouwwinkel. Echt, zoveel gekke materialen. Deze vrijdag laat ik wat sieraden zien die ik er mee gemaakt heb!

jann6

Lush liefde! Lekker douchen met Strawberry Feels Forever, Ambrosia, Let The Good Times Roll en Bubblegum lipscrub. Daarnaast zie je een kerst cadeaudoos uit de Lush sale vol met heerlijke badproducten. Benieuwd wat ik nog meer nieuw heb? Klik hier!

jann8

Yeaah, mijn Jump from Paper Bag is binnen! Jump from Paper Bags zijn tassen die eruit zien alsof ze zo uit een stripboek komen. Maar nee, je kan ze echt gebruiken!

jann7

Wat zijn Kringloop winkels toch leuk om in rond te snuffelen. Dit is een schattig snijplankje dat ik kocht voor maar 30 cent! Ik wist meteen wat ik er mee wilde doen. Beschilderen met mijn bekende krultekening. Bekijk hier de DIY.

jann9

Zaterdag ging ik naar de safari party van Dagmar. Wat een gezellige avond! Op de polaroidfoto van links naar rechts: Ik, Kimberly, Marjolein, Dagmar, Anne en Sophie.

jann10

Wat er gebeurt als ik geen zin heb in school.. Na jaren weer eens op Neopets kijken! En eindelijk mijn droom-neopet maken, omdat ik dat vroeger te zonde vond van mijn neopunten, hahaha.

Heb jij Neopets gespeeld?

PS: De komende twee weken komen er wat minder blogjes online door de laatste deadlines van mijn tweede studieperiode. Even niet meer elke dag, maar op maandag, woensdag, vrijdag en zondag! :)

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

15 Reactie's
 • BySilke
  Geplaatst op 12:41h, 12 januari Beantwoorden

  Heel veel succes met school! Ik herken het studie-ontwijkend gedrag haha :) Zo’n grappige tas! & Een lekker uitgebreid e Lushdouche, klinkt goed!

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 12:51h, 12 januari Beantwoorden

  Neopets ken ik niet

 • Deisy
  Geplaatst op 12:53h, 12 januari Beantwoorden

  Die tas is echt helemaal geweldig haha! Love it. Jij heel veel succes de komende weken met je tentamens. Ik hoop dat het helemaal goed gaat komen meis.

 • Eva
  Geplaatst op 13:34h, 12 januari Beantwoorden

  Haha, Neopets tijdens het studeren: ik herken het! Ik speelde dat zo vaak vroeger :D

 • Dina
  Geplaatst op 13:40h, 12 januari Beantwoorden

  Die foto met vliegtuig-strepen is grappig. Oooh en Neopets, dat deed ik vroeger ook wel eens.

 • EasyDailyFood
  Geplaatst op 13:54h, 12 januari Beantwoorden

  Ben erg benieuwd naar die DIY!

 • Kirsten
  Geplaatst op 13:54h, 12 januari Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s allemaal, ik heb ook Neopets gespeeld haha dat is lang geleden!

 • Renate
  Geplaatst op 14:30h, 12 januari Beantwoorden

  Die tas is echt supervet !

 • Anneleen
  Geplaatst op 15:59h, 12 januari Beantwoorden

  Oh wat leuk zo’n safari party! Ziet er heel gezellig uit! Veel succes met je schoolwerk en je deadlines!

 • Kelly
  Geplaatst op 16:50h, 12 januari Beantwoorden

  Leuke foto’s! Van die tas zou ik echt helemaal gek worden haha.

 • Manon
  Geplaatst op 16:59h, 12 januari Beantwoorden

  Haha gaaf zo een safari party!

 • Miron
  Geplaatst op 17:05h, 12 januari Beantwoorden

  Neopets! Hahaha, dat is inderdaad al heeel lang geleden. Die Lush producten zien er trouwens uit als yoghurtgums. Je zou ze haast opeten.. :)

 • Wendy
  Geplaatst op 19:34h, 12 januari Beantwoorden

  Ik heb nooit Neopets gespeeld. Ik weet dus ook eigenlijk niet wat het precies is, hahaha. Op dat gebied heb ik blijkbaar onder een steen gelegen. En die tassen zien er trouwens echt zo gaaf uit. :)

 • jana
  Geplaatst op 19:53h, 12 januari Beantwoorden

  Oeh wat ben ik benieuwd naar een nieuwe DIY! Die tas lijkt echt alsof je hem gewoon hebt getekend. Wat gek dat je hem zomaar kunt gebruiken, zo origineel :D x

 • Eveline
  Geplaatst op 13:22h, 14 januari Beantwoorden

  Die tas is geweldig! En Neopets, wauw, dat is heel erg lang geleden. Ik wist eerlijk gezegd niet dat het nog steeds bestond! Misschien weer eens naar kijken.

Geef een reactie