PICTURE MY LIFE #90 - NIEUWJAAR & GEKKIGHEID - LoisLorinde.nl
19155
post-template-default,single,single-post,postid-19155,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #90 – NIEUWJAAR & GEKKIGHEID

ja

Het ging veel te snel… De vakantie is alweer voorbij! Afgelopen week was mijn vriend Bram jarig, gingen we feestelijk het nieuwe jaar in, zag ik mijn beste vriendinnetje Elisa weer en lekker veel gekkigheid. Deze week moet ik helaas weer naar school en komen de laatste deadlines gevaarlijk dichtbij. Lees verder voor de eerste Picture My Life editie van 2015!

ja2

Precies een week geleden was mijn lieve vriend Bram jarig. Ik gaf hem een oplader voor zijn X-box controllers en een verjaardagslunch met zelfgemaakte pains au chocolat. De dag ervoor hadden we het al gevierd met zijn familie en op zijn echte verjaardag kwamen zijn vrienden gezellig eten en toen ze de hele avond gingen gamen ben ik weg gegaan, hahaha.

ja3

Woensdag was het alweer oudejaarsavond! Dit was mijn glimmende donkerblauwe ooglook en daarnaast zie je de heerlijke oliebollen-tafel van de avond. Nomnomnom.

De laatste dag van het jaar heb ik mijn statistieken erbij gehaald en de top 25 DIY’s voor jullie op een rijtje gezet. Het is zo grappig om te zien wat voor soort DIY projecten het meest in de smaak vallen. Bekijk de DIY top 24 hier! Kan jij al raden welke DIY er op nummer 1 staat?

ja4

ja5

ja6

Nogmaals wil ik iedereen een heel mooi 2015 toewensen! Hoe ben jij het nieuwe jaar ingegaan? Ik vierde oud en nieuw bij vrienden en heb bijna al het vuurwerk proberen vast te leggen met de camera op mijn iPhone. En ik vind dat er een aantal mooie vuurwerk plaatjes tussen zitten!

ja7

Slapende katjes. Bloempje slaapt graag op het TV-kastje en haar hoofdje valt er bijna van af, hahaha. En Elfje houdt van warme plekjes bij de openhaard.

ja9

Geometrische decoratieve figuren maken met rietjes. Het is zo simpel! Maar je hebt wel een beetje geduld nodig. Benieuwd hoe jij zelf deze geometrische decoraties kan maken? Klik hier voor de DIY!

ja8

Vrijdag zag ik mijn beste vriendinnetje Elisa eindelijk weer. We gingen gezellig even naar Utrecht om te shoppen en ik mocht nog verjaardagscadeautjes uitzoeken, super lief! Later maakte zij deze foto met haar nieuwe mobiel met een huge ass cameralens. Hahaha, we doen altijd lekker gek!

ja10

STOP! Een zebrapad!

Bram kwam een paar dagen geleden met dit gekke idee en ik maakte de tekening erbij, hahaha.

Zoals jullie weten ben ik dol op telefoonhoesjes en geometrische printjes. Mijn nieuwe iPhone hoesje is de perfecte combinatie! Bij Go Customized kan je je eigen telefoonhoesje ontwerpen of een prachtig exemplaar kiezen uit de Designer Collectie. En ik mag twee hoesjes naar keuze weggeven aan jullie! Doe jij al mee aan de winactie!?

Hoe ben jij het nieuwe jaar in gegaan?

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

16 Reactie's
 • Pingback:PICTURE MY LIFE #90 – NIEUWJAAR & GEKKIGHEID | Mode Blogs
  Geplaatst op 06:41h, 05 januari Beantwoorden

  […] Het ging veel te snel… De vakantie is alweer voorbij! Afgelopen week was mijn vriend Bram jarig, gingen we feestelijk het nieuwe jaar in, zag ik mijn beste vriendinnetje Elisa weer en lekker veel gekkigheid. Deze week moet ik helaas weer naar school en komen de laatste deadlines gevaarlijk dichtbij. Lees verder […]

 • chucky1012
  Geplaatst op 07:28h, 05 januari Beantwoorden

  Gelukkig nieuwjaar!
  Gefeliciteerd met je vriend.
  Leuke foto’s van een fijne vakantie ;-)

  Xoxo

 • jana
  Geplaatst op 07:51h, 05 januari Beantwoorden

  Nog een fijn Nieuwjaar :D Wat een leuke foto’s allemaal. Ik vind je ooglook voor Nieuwjaar erg geslaagd zo met de blauw :D Nu is het jammer genoeg terug school :(

 • Sophie
  Geplaatst op 11:04h, 05 januari Beantwoorden

  Haha een zebrapad, geweldig! :’) En Bloempje op het tv kastje, ook heel erg komisch! Jij ook nog de beste wensen voor 2015 lieve Lois! <3

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:02h, 05 januari Beantwoorden

   Hahaha, dankjewel! <3

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 12:12h, 05 januari Beantwoorden

  Wat een mooie ooglook heb je gemaakt!

 • Denise
  Geplaatst op 13:11h, 05 januari Beantwoorden

  Jij hebt echt de liefste katjes OOIT! <33

  • Lois Lorinde
   Geplaatst op 14:01h, 05 januari Beantwoorden

   Aawh, dat is lief!

 • Manon
  Geplaatst op 14:40h, 05 januari Beantwoorden

  Oh wat heb je je ogen prachtig gedaan voor oud en nieuw! Wat een schattige katjes heb je

 • Kirsten
  Geplaatst op 15:01h, 05 januari Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s om te zien, wat goed dat het fotograferen van vuurwerk gelukt is zeg. Dat was bij mij helaas niet het geval haha!

 • Ingeborg
  Geplaatst op 15:36h, 05 januari Beantwoorden

  Leuk om zo te zien! Nog gefeliciteerd met Bram :)

 • Angela
  Geplaatst op 19:19h, 05 januari Beantwoorden

  Haha, wat een stom woord ook: zebrapad!

 • Petra
  Geplaatst op 19:56h, 05 januari Beantwoorden

  Nog een gelukkig nieuwjaar en natuurlijk ook nog gefeliciteerd met de verjaardag van bram…je hebt inderdaad veel leuke DIY’s gemaakt dit jaar, dat was heel erg leuk!

 • Laura
  Geplaatst op 21:15h, 05 januari Beantwoorden

  Leuke foto’s! Had er al een aantal gezien op je Instagram account. Die oliebollen zien er wel weer lekker uit, zou ze nu wel weer willen eten;p

  xx Laura

 • TypischKim
  Geplaatst op 12:23h, 06 januari Beantwoorden

  Leuk om te zien, gave look had je gemaakt!

 • alexa
  Geplaatst op 12:28h, 06 januari Beantwoorden

  wat een super leuke foto’s, vindt je eyeliner vooral heel vet gedaan op die begin foto waar je hem laat zien <3

Geef een reactie