PICTURE MY LIFE #89 - DUITSLAND, KERST & ANDERE FEESTJES - LoisLorinde.nl
19066
post-template-default,single,single-post,postid-19066,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #89 – DUITSLAND, KERST & ANDERE FEESTJES

d

Afgelopen dinsdag ging ik een dagje naar Duitsland met mijn ouders, zus en Bram. Donderdag vierde we de verjaardag van mijn zus en kerst met familie. Op de tweede kerstdag ging ik naar Bram zijn familie. En gisteren vierde we Bram’s verjaardag, maar hij is vandaag echt jarig. Kort om, een week vol feestjes! Lees verder voor de 89ste editie van Picture My Life!

duitslandje5

In Duitsland gaan we altijd naar dezelfde plek vlakbij de grens. In Bocholt kan je namelijk heel goed shoppen en de winkels zijn net wat anders dan in Nederland. Bij H&M viel mijn oog meteen op deze bordeauxrode Dr. Martens look-a-likes. Benieuwd wat ik nog meer kocht? Bekijk hier de shoplog.

d2

Mijn zoektocht naar de perfecte eyeliner is nog steeds in volle gang. Laatst kwamen deze gekleurde eyeliners van Born Pretty Store binnen. Een webshop vol met budget beauty producten waarvan ik deze waterproof eyeliners mocht testen. Lees hier mijn review.

d3

Past precies! Hahaha, kleine kartonnen doosjes zijn het beste.

d4

Met kerstavond maakte mijn vader zelf heerlijke fruitige Glühwein. Hmmm, dat verse fruit maakt het meteen tien keer lekkerder!

d5

Mijn zus, Liza, is jarig met kerst en ik mocht de taart bakken! Ze koos voor een cheesecake dus dat maakte ik. En oooh, wat was ‘ie goed gelukt!

d6

Nog een foto van onze prachtige kerstboom en een vrolijke kerst polaroid!

d7

Ik maakte mijn kerstoutfit compleet met de nieuwe nagellak uit Duitsland. Dezelfde nagellak gebruikte ik om nog een bijpassende geometrische ketting te maken. Matchy matchy! Daarnaast een vrolijke kerstselfie met mijn vriend Bram!

d8

De twee kerstdiners naast elkaar. We hebben zoveel gegeten dat ik het even niet allemaal weet op te noemen. Maar het was in ieder geval ontzettend lekker!

d9

Nog meer kerst polaroids. De mooi gedekte tafel, onze kerstboom, de cadeautjes onder de kerstboom bij familie en mini foto met de hele familie.

d10

Ik had eindelijk tijd om mijn fotolamp met softbox te proberen! Ik ben er zo blij mee! In het atelier heb ik nu mijn eigen kleine foto studiootje gebouwd. De foto’s van afgelopen Friday DIYday heb ik gemaakt met de lamp. Leuk hé, die papieren fortune cookies!

d12

Derde kerstdag was het tijd voor een grote schoonmaak. Ik deed wel 7 vuilniszakken met spullen/rotzooi weg. Ook vond ik mijn oude gesneuvelde elektronica weer. En dit is nog maar een deel, later vond ik er nog drie. Zo grappig om terug te zien!

d11

I did want to build a snowman! Toen het begon met sneeuwen kreeg ik zo’n zin om weer eens een sneeuwpop te maken. Het was echt goede plaksneeuw, de sneeuwpop was zo gemaakt. En het is zo mooi, dat laagje witte sneeuw overal.

Heb jij een fijne kerst gehad?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

16 Reactie's
 • Pingback:PICTURE MY LIFE #89 – DUITSLAND, KERST & ANDERE FEESTJES | Mode Blogs
  Geplaatst op 11:43h, 29 december Beantwoorden

  […] Afgelopen dinsdag ging ik een dagje naar Duitsland met mijn ouders, zus en Bram. Donderdag vierde we de verjaardag van mijn zus en kerst met familie. Op de tweede kerstdag ging ik naar Bram zijn familie. En gisteren vierde we Bram’s verjaardag, maar hij is vandaag echt jarig. Kort om, Lees verder […]

 • jana
  Geplaatst op 11:51h, 29 december Beantwoorden

  Wat een hoop leuke foto’s ;D Leuk om al die oude gsm’s bij elkaar te zien :D Wat een mooie sneeuwpop heb je gemaakt :D x

 • Ina
  Geplaatst op 12:07h, 29 december Beantwoorden

  Ziet er heel leuk uit! Je sneeuwpop ziet er ontzettend schattig uit!

 • Nadine
  Geplaatst op 12:20h, 29 december Beantwoorden

  Huh, sinds wanneer kunnen Nokia’s kapot?? Haha, maar leuke foto’s en nog gefeliciteerd met je zus :)

 • Kelly
  Geplaatst op 14:05h, 29 december Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s!

 • Manon
  Geplaatst op 14:30h, 29 december Beantwoorden

  Leuk om al je oude telefoons te zien haha! leuke fotos ook

 • Gea
  Geplaatst op 16:00h, 29 december Beantwoorden

  Wat een leuke diary! ook hele prachtige foto’s.

 • beautifulday4makeup
  Geplaatst op 17:52h, 29 december Beantwoorden

  Zo veel lekkers. Wat leuk om al je oude telefoons terug te zien.

 • Ilse
  Geplaatst op 17:55h, 29 december Beantwoorden

  Haaah, ik heb ook nog een iPod NaNo gehad! Met zo’n zelfde siliconenhoesje. Waardoor je dan totaal niet kon scrollen door je afspeellijsten en zo. xD

 • BySilke
  Geplaatst op 20:36h, 29 december Beantwoorden

  Superleuke foto’s met heel veel sfeer :D Toffe schoenen ook zeg! En die elektronica, da’s precies een reis in de tijd :) Fijne jaarwisseling!

 • angelique
  Geplaatst op 21:12h, 29 december Beantwoorden

  Brings back memories al die telefoons haha

 • Daphne
  Geplaatst op 21:31h, 29 december Beantwoorden

  Wat leuk om die oude telefoons terug te zien! Superleuke week

 • Wendy
  Geplaatst op 21:44h, 29 december Beantwoorden

  Eigenlijk best knap dat je een oude Nokia kapot hebt gekregen. Twee zelfs. Altijd gedacht dat die dingen onverwoestbaar waren. ;) Je fotostudiootje inspireert me: ik heb net haastig om me heen gekeken waar ik ook zoiets zou kunnen creëren zonder dat het een groot obstakel gaat worden.

 • Isabel Cristina
  Geplaatst op 22:30h, 29 december Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s weer! Wat een hoop feestjes rond deze tijd van het jaar! Jullie kerst diners zien er heerlijk uit!

 • Anneleen
  Geplaatst op 22:27h, 30 december Beantwoorden

  Oh wat is je sneeuwpop leuk geworden! Een fijne jaarwisseling!

 • chucky1012
  Geplaatst op 07:23h, 01 januari Beantwoorden

  Wat men allemaal tegenkomt als je opruimt!
  Goed begin van het nieuwe jaar.

Geef een reactie