PICTURE MY LIFE #85 - SOIRÉE II, SINT WEEKEND + START KERSTWEEK! - LoisLorinde.nl
18012
post-template-default,single,single-post,postid-18012,single-format-standard,bridge-core-1.0.6,cookies-not-set,qode-listing-1.0.1,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

PICTURE MY LIFE #85 – SOIRÉE II, SINT WEEKEND + START KERSTWEEK!

nove

Wat een drukke week. Ik heb veel aan school en sinterklaas gewerkt waardoor er minder blogjes online kwamen dan gehoopt. Ook ben ik donderdag met lieve blogvriendinnetjes naar het blogevent Soirée Magnifique II geweest. En ik heb zo’n beetje het hele weekend Sinterklaas gevierd! Lees verder voor de 85ste editie van Picture My Life!

nove2

Ja, ook ik ben begonnen met dubsmashen. Ik vind het zo grappig en kan mij er uren mee vermaken. Bekijk hier mijn video. Misschien dat ik ook nog een compilatie maak, haha.

nove3

Hele mooie lucht op mijn terugweg van school. En dit is mijn favoriete reclame, hahaha. De ‘I am the white shark‘-posters maken mij altijd aan het lachen. Zo cute!

wishes2

Sinterklaas, Kerst en mijn verjaardag komen er weer aan! Daar hoort natuurlijk een flinke verlanglijst bij. Alle dingen die ik wel zou willen hebben heb ik voor jullie – en voor mijzelf – op een rijtje gezet. Geurkaarsen, camera’s, dekens, softboxen, gezichtsborstels en meer. Klik hier.

nove4

Donderdag ging ik met lieve blogvriendinnetjes naar Soirée Magnifique II door Mr. Goodiebag.Van links naar rechts: Kimberly, Lidewij, Eline, Dagmar en ik in het midden. Daarnaast zie je een #shoefie die ik maakte bij het blogevent. Eigenlijk sta ik hier gewoon op een openhaard foto die op de grond lag, met mijn benen over elkaar.

nove5

Vanwege school de volgende dag ben ik alleen naar het middagprogramma van Soirée Magniqigue geweest. We hadden speeddates met onder anderen het fijne verzorgingsmerk Vichy, prosecco proeven bij Scavi&Ray en een presentatie van Beautec. Het was ontzettend gezellig!

newspaper

Happy Saturday DIYday! Friday DIYday was een dagje uitgesteld. Vandaag een simpele DIY voor een telefoonhoesje met washi tape. En dit kan je voor bijna elke smartphone doen! Hier gebruik ik mijn favoriete washi tape met krantenprint die ik bestelde op eBay.

nove6

Zaterdag vierde ik Sinterklaas met de hele familie. Alle surprises waren zo leuk gemaakt! Dit is een blaadjes-monster dat ik maakte voor mijn oom en daarnaast zie je een gentle-vis die Bram mocht opereren. Zondag vierde ik weer Sinterklaas met vriendinnen. We gingen dobbelen en het was zo grappig om weer eens te doen! Wat een feest weekend!

De eerste week van december is aangebroken! En dat betekent dat het kerstweek is op LoisLorinde.nl! De hele week zullen er feestelijke DIY’s en kerstige reviews online komen. En vergeet mij niet te volgen op Instagram voor mini DIY’s! Hebben jullie er al zin in? :D

Hoe was jouw week?

Liefs,
Lois Lorinde

BloglovinInstagramTwitterFacebookPinterest

13 Reactie's
 • Pingback:PICTURE MY LIFE #85 – SOIRÉE II, SINT WEEKEND + START X-MAS WEEK! | Mode Blogs
  Geplaatst op 14:04h, 01 december Beantwoorden

  […] Soirée Magnifique II geweest. En ik heb zo’n beetje het hele weekend Sinterklaas gevierd! Lees verder voor de 85ste editie Lees […]

 • Denise
  Geplaatst op 14:40h, 01 december Beantwoorden

  Haha, heerlijk is dubsmash he!

 • Marloes
  Geplaatst op 14:45h, 01 december Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s! Dubsmash is zo leuk!

 • Kirsten
  Geplaatst op 15:21h, 01 december Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s weer :D! Dubsmash is super grappig!

 • Rachel
  Geplaatst op 15:48h, 01 december Beantwoorden

  love it, erg leuke foto’s liefs

 • Manon
  Geplaatst op 16:10h, 01 december Beantwoorden

  Leuke foto’s hahaha die dubsmash!

 • melissa
  Geplaatst op 18:19h, 01 december Beantwoorden

  Wat een fijne week heb je achter de rug! Ik ben benieuwd naar de X-mas week :)

 • Jana
  Geplaatst op 19:04h, 01 december Beantwoorden

  Wat een leuke foto’s! Die vis ‘opereren’ is wel origineel en grappig! x

 • jana
  Geplaatst op 19:52h, 01 december Beantwoorden

  Leuke foto’s allemaal. Haha wat grappig die video :D x

 • Manon
  Geplaatst op 21:09h, 01 december Beantwoorden

  Wat leuk! Super leuk dat de DIY! <3

 • Isabel Cristina
  Geplaatst op 00:08h, 02 december Beantwoorden

  Wat een leuke fototjes allemaal! Ben erg benieuwd naar de DIY’s in de kerstweek, ik ben ook al volop bezig met de Kerst DIY’s :-D

 • myrthe
  Geplaatst op 16:41h, 03 december Beantwoorden

  Wat leuk dat je een stukje over Soirée Magnifique II hebt geschreven, erg leuk om te lezen. Hopelijk tot de volgende Soirée! Lieve groet, Myrthe – Mr. Goodiebag

 • BySilke
  Geplaatst op 14:54h, 08 december Beantwoorden

  Je week ziet er zo leuk uit! & Die telefooncase, wow :) Origineel!

Geef een reactie